Vad orsakar nästäppa? Vad är bra för nasal trängsel?

Nästäppa orsakas vanligtvis av öron-, näsa-, halssjukdomar, allergier på grund av säsongsövergångar och övre luftvägsinfektioner. Att andas genom näsan är mycket viktigt för ett hälsosamt liv. För att andas genom näsan; Det ger luftning av mellanörat och har en viktig roll i bearbetningen av luktfunktioner. Därför är nasal hälsa ganska viktigt.

Näsa trängselstörning, personer i alla åldrar Påverkar. Särskilt spädbarn och barn, nästäppa tillstånd, så att han kan andas hälsosamt och inte blockera medan han andas måste ingripa. Näsa som ska ges till följd av en läkarundersökning barnens näsor ska öppnas med sprayer. Dessutom, spädbarn och för barn, vilket kommer att öppna blockeringarna och leda till trängsel i näsan; det finns apparater för att locka torkade strömmar, med hjälp av dessa apparater lösningen på problemet med nästäppa Garanteras.

Orsaker till nästäppa

Nästäppa kan utvecklas senare, liksom olika kan leva till följd av sjukdomar. Också medfödd näsa orsakerna till trängseln täcks. Nedan, vilket orsakar nästäppa skälen anges.

 • Ben och brosk krökningar näsa Trafikstockningar. På det medicinska språket kallas detta tillstånd avvikelse lösningen är kirurgisk operation. Avvikelsen är medfödd hos människan samt efter trauma och skada på näsan kan inträffa.
 • Nasal köttsvullnad orsakar nästäppa kan vara. Det är en av de vanligaste orsakerna till och behandling av kirurgi Drift. Bland allmänheten kallas detta villkor kötttillväxt. Men kirurgiskt ingrepp inte alltid är en definitiv lösning eftersom kötttillväxten det kan utvecklas igen. Detta leder ofta till svår andning, sömn-snarkning och orsakar sömn med munnen öppen.
 • Allergisk på grund av säsongsövergångar störningar kan orsaka nästäppa. Därför kan allergi Nässprayer som ska användas under hela behandlingen av hemallergimediciner Används.
 • Bihåleinflammation störning till nasal trängsel Orsakar.

Vad är bra för nasal trängsel?

 • I rök- och rökmiljöer andningsluft är ett tillstånd som skadar de övre luftvägarna, så näsan vid trängsel bör rökning stoppas och bör inte lösas.
 • Mjölkkonsumtionen ökar produktionen av slem. Detta därför nästäppa mjölkkonsumtionen bör begränsas i fall.
 • Beredd med en blandning av ingefära och citron örtteer tjänar till att öppna nästäppa.
 • Havssalt bra för nästäppa kommer. Lösningar som innehåller havssalt finns på apotek. Detta Förutom naturliga medel kommer det att vara bra att dra havsvattnet under näsan och sniffa ut det.
 • Personer med nästäppa det är fördelaktigt att de är under fuktig luft i sin miljö. Detta ångmaskiner kan användas eller kokande vatten i rummet kan behållas.
 • Gott om under perioder av nästäppa mycket C-vitamin bör konsumeras.
 • Hos spädbarn med nästäppa, nässpray ges med läkarens råd först för att rengöra slem använd sedan en nasal aspitaror för att locka slem Måste.

Nästäppa under graviditeten

Omnämnande av nästäppa störning som utvecklas uteslutande till gravida kvinnor kan bli föremål för. Detta tillstånd kallas graviditet. Graviditet den andra graviditetsmånaden eller den sista sjätte månaden av graviditeten. Vecka. Detta är tillfälligt och är i allmänhet två veckor sedan slutar klagomålen på egen hand. Men ibland, graviditet graviditet som varar hela tiden och inte passerar, men slutar med att graviditeten avslutas han har också en puls. Denna situation är helt personlig.

Detta kan leda till oral sömn och snarkning under nattsömn. Dessutom, med denna trängsel, kan rinnande näsa också utvecklas. I detta fall bör patienter med nästäppa och urladdning konsultera en specialistläkare och påbörja behandlingen.

Vilka är fördelarna med kapris?

Nästäppa på wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Sin%C3%BCzit