Полза от броколи сок: Питейната вода Броколи е добра за кожата и кистите?

Ползата от броколи вода се повдига с въпроси като дали е особено добра за кожата и кистите. Сокът Броколи съдържа здравословни храни като витамин А, В6 и С и много калий. Но ползите от тези хранителни вещества също засягат споменатите ситуации?

Ползата от броколи вода за кожата и кисти

Специални за ползата от броколи сок за кожата и кисти възпаление и освобождаване, въпреки че няма налични изследвания има различни научни изследвания по въпроси като борбата с радикалните. В светлината на тези проучвания, човек се чуди дали те са от полза за кожата или са добри за кисти може да се получи в отговор на това, което се получава. Например, в някои лабораторни изследвания свободните радикали, които са източник на много заболявания, в броколи вода неутрализира антиоксидантите, намалява възпалението в организма и наблюдавано е намаляване на темпа на растеж. Източникът на тези ефекти е броколи и твърди се, че сокът от броколи, съдържащ се в веществото каемполол. Въпреки че тези изследвания са добри за кисти или полезни за кожата въпреки че не се разглежда като пряка полза от може да се заключи, че може да бъде полезен за .

Предимство на сок от броколи

Ползата от броколите води също е не е ограничено. В нов експеримент на 960 души, сок от броколи с други зеленчуци, съдържащи антиоксиданти като каемпорол оказва се, че след диета също може да намали намаляването на умствената сила. Ето защо, чрез смесване на сок от броколи с подобни зелени зеленчуци, пиенето на сутрешно питие е питателна и овластяваща тя ще бъде хубава опция за ефект.

Други предимства на сок от броколи

Не е доказано, че ползата от пиенето на сок от броколи на регулярна основа не е той също така привлича вниманието с други функции. Например, сок от броколи, червени кръвни клетки съдържат желязо, което може да помогне за производството на миоглобин и хемоглобин. Желязото действа като транспорт с кислород и клетки, които получават достатъчно кислород и следователно кожата става по-здрава. Също витамин К в сок от броколи кръвна съсирване по здравословен начин и риск от кървене помага за намаляване, но и разрезите по кожата, позволява по-бързото излекуване на натъртвания и рани.

Предимства на Броколи сок за костите и зъбите

Същото количество калций, намерени в броколи вода особено за тези, които имат проблеми с лактозата, открити в млякото се превръща във важно питие. Калций в сок от броколи също може да се намери при артрит и Остеопорозата се бори със скелетни проблеми и поддържа здрави кости и зъби ползите от престоят.

Предимството на броколи вода за кожата

Манганът в броколи вода се произвежда чрез клетъчен метаболизъм антиоксиданти, които помагат за отстраняване на щетите, причинени от токсични продукти от вторичен продукт то се възползва от активирането. Манганови въглехидрати и протеини допринася за укрепване на костите и заздравяване на рани по-здравословен орган и следователно по-жизнена и здрава кожа помага да спечелите.

Предимства на броколи вода за очите

Наречени лутеин и зеаксантин във водата от броколи каротиноиди, особено за укрепване на нощното виждане на първо място поддържа цялостната здрава структура на очите и предпазва очите от инфекции, замърсители на околната среда и го прави по-устойчив на прекомерна слънчева светлина.

Как да се приготви сок от броколи

За да видите ползите от броколи сок, трябва да е много важно да се подготви. Към следните етапи на приготвяне на сок от броколи и стриктното спазване на техните техники ще увеличи ползата ви.

  • Старателно измийте броколи, за да позволите на мръсотия, кал и дори червеи да се измъкнат от тези тъмнозелени цветя.
  • Ако искате да ароматизирани чист сок от броколи, можете да добавите ябълка, круша или праскова филийки.
  • Ако имате блендер вместо сокоизстисквачка, нарежете броколи на малки парченца след добре пране. Започнете с миксера и броколите се смилайте до пълно или плътно чисто.
  • Но това ще бъде по-добре, ако е възможно да се използва сокоизстисквачка вместо блендер. Защото разрушаването на зеленчук или плод и премахването на неговия сок води до загубата на много полезни вещества, но премахването на сок чрез смачкване или изстискване ще помогне да се запази полезни хранителни вещества.

Накрая, може да се появи киселини при пиене на сок от броколи, защото храносмилателната ви система се нуждае от време, за да се адаптира към производството на по-малко стомашна киселина. За щастие, калций в броколи действа като естествен антиацид за облекчаване на проблема с киселини. Ползите от храненето на броколи по време на бременност – важността на броколите по време на бременност и какви зеленчуци трябва да се дават? Можете също така да прочетете статии, озаглавени Бебе зеленчуци по цвят.

Източник 1, Ресурс 2