X

Eet je aubergines tijdens de zwangerschap? Voordelen van aubergine tijdens de zwangerschap 해스

De vraag of het eten van aubergines tijdens de zwangerschap schadelijk is, roept een belangrijk vraagteken op in de hoofden van moeders die een baby verwachten. dit artel spraken 에서 우리는 de voordelen en nadelen van aubergineconsumptie tijdens de zwangerschap om de vragen in gedachten te beantwoorden.

Aubergine tijdens de zwangerschap: het veilig?

Als je een mediterraan dieet volgt, vraag je je misschien af of je aubergines consumeren tijdens de zwangerschap. Je hebt misschien gehoord dat het consumeren van aubergines tijdens de zwangerschap gevaarlijk is, maar is dit waar? Hieronder bekijken we de veiligheid van aubergines tijdens de zwangerschap, evenals de voedingsstoffen die ze voor u en uw groeiende baby leveren.

aubergine 베일ig tijdens 드 zwangerschap인가?

Ja, het is veilig om aubergines te eten tijdens de zwangerschap. Maar aubergine bevat een stof genaamd solanine, die giftig kan zijn wanneer het in grote hoeveelheden wordt geconsumeerd. Solaninevergiftiging treedt op wanneer u wordt blootgesteld aan hoge niveaus van solanine en blood symptomen veroorzaken zoals diarree, braken, koorts en/of maagpijn.

왓 지진 드 voordelen 반 auberginestengel? 와르는 또한 강철 밴 오베르진 이동 voor입니다?

Om giftig te zijn, moet je meer from 400 mg solanine eten en de meeste aubergines bevatten 2-13 mg solanine. Je hoeft dus niet bang te zijn om je favoriete auberginegerechten te eten, tenzij je het overdrijst.

보딩스와아르데 오베르진

1 kop 의 82 그램 rauwe aubergine bevat de volgende 비타민en en 미네랄렌:

  • 칼로리엔: 20.5 칼로리엔
  • 쿨히드라텐: 4.8 g
  • 수이커: 2.9 g
  • 에이위트: 0.8 g
  • 올리: 0.2 g
  • 베젤: 2.5 g
  • 만화: 0.2 mg
  • 폴라트: 18 μg
  • 칼륨: 188 mg

Het eten van 시트로엥 의 het Drinken 반 시트로엔섬티덴스 Zwangerschap

Voordelen van aubergine tijdens de zwangerschap

Antioxiderende eigenschappen: Je hebt dit mooie woord misschien eerder gehoord, maar wat is 항산화 en waarom wil ik het in mijn dieet?

항산화 제고 n stoffen die het lichaam helpen beschermen tegen vrije radicalen of schadelijke stoffen die rond circuleren. Zoals hartziekten en kanker te voorkomen from 항산화 도우미 chronische ziekten ziekten.

Meer는 bevatten aubergines anthocyanen, de 항산화 다이 verantwoordelijk 는 voor zijn heldere en levendige paarse kleur.

Veroorzaken de nadelen van het eten van knoflook tijdens de zwangerschap een miskraam?

베젤: 졸스 제 히어보벤 리스트, bevat 1 kopje rauwe aubergine 2.5 g 베젤. Het verhogen van de vezelinname samen met vochtinname is de eerste behandeling voor constipatie tijdens de zwangerschap, maar vezels hebben veel andere functies from u "밸런싱" houden.

베젤스 헬켄 je 랑거 vol te houden en vertragen de snelheid waarmee je bloedsuikerspiegel stijgt, echt een volle ketel winnen.

Hoe gaat gaspijn tijdens de zwangerschap? 오르자켄 엔 베핸델링 반 가스피진

Folaat: Aubergine bevat folaat, wat een essentieel voedsel is voor je baby om te groeien en zich te ontwikkelen. Onvoldoende folaatinname은 geassocieerd met verschillende slechte zwangerschapsresultaten. Het zou verstandig zijn om voor en tijdens de zwangerschap meer folaatvoedsel aan uw dieet toe te voegen.

만화: 만화는 een van de minst bestudeerde micronutriënten als het gaat om zwangerschap입니다. Hoewel het onwaarschijnlijk이다 dat u onvolledig 구부러진, het nog steeds belangrijk om de aanbevolen hoeveelheid te consumeren, omdat zowel deficiëntie als overmatige consumptie tot negatieve gevolgen kunnen.

Twee 연구 hebben aangetoond dat zowel lage niveaus als hoge mangaanniveaus tijdens de zwangerschap geassocieerd zijn met een laag geboortegewicht.

워터버브루크 티덴 드 zwangerschap – Hoeveel vloeistof moet u drinken tijdens de zwangerschap?

Hoe voeg je aubergine 발가락 aan je dieet?

Aubergine은 een veelzijdig ingrediënt입니다. Hoewel het meestal niet aan te raden is om te kiezen voor "열수 무기" voedsel tijdens de zwangerschap, als je in een ébeie bevindt waarin je heel snel aankomt, is dit een geweldige toevoeging voor elke maaltijd.

라트스테 우어덴 오버 오베르진 티덴 드 zwangerschap

Een dagelijkse portie aubergines schaadt jou of je baby niet tijdens de zwangerschap. Het consumeren van aubergines tijdens de zwangerschap is niet alleen volledig veilig, maar heeft ook voordelen! Aubergine 레버온더 베젤, 폴라아트, 만화안 엔 항산화제, 나스트 앤데르 voedingsstoffen die in deze periode belangrijk zijn voor jou en de baby.