Is visolie goed voor reuma? Hoe te gebruiken voor reumatoïde artritis

Is visolie goed voor reuma? Werkt visolie bij de behandeling van reumatoïde artritis? Hebben visolie baat bij reumapijn? De antwoorden op uw vragen zijn een kwestie van nieuwsgierigheid. In dit artikel zochten we naar antwoorden op de gestelde vragen.

Is visolie goed voor reuma?

Het antwoord op de vraag of visolie goed is voor reuma is ja . Visolie versterkt je immuunsysteem en het is rijk aan omega-3 vetzuren, die kunnen helpen om ontstekingen uit te roeien. Vislevervet is ook een rijke vitamine A (een krachtige antioxidant) en D is een bron van vitamine (belangrijk om gezonde gewrichten te behouden). Bewijs suggereert dat visolie de effecten van reumatoïde artritis kan verlichten. Onbevestigd bewijs suggereert dat vislichaam en levervetten combinatie op lange termijn, vooral niet-steroïdaal effect het suggereert ook dat ontstekingsremmende geneesmiddelen nuttig kunnen zijn bij het verminderen van hun consumptie. Er is niet genoeg bewijs voor het gebruik van visolie voor artrose.

Is zalmvisolie goed voor reuma?

Vettig zoals visolie, sardines, chaça, zalm en makreel het is gemaakt van de weefsels van vissen. Vis leverolie, heilbot, haai of kabeljauwlever. Zalmvisolie is dus ook goed voor reuma is een van de inkomende oliën. Visolie, sterk ontstekingsremmend het is rijk aan omega-3 essentiële vetzuren met eigenschappen, en dit zijn:

  • Ontsteking in je witte bloedcellen ze verminderen de vrijgave van verschillende elementen die een rol spelen aanzienlijk.
  • Reguleren van je immuunsysteem en bouwstenen voor prostaglandinen die artritis bestrijden ze creëren.
  • Omega-3 vetzuren zijn ook speelt een rol bij het verlagen van cholesterol- en triglyceridespiegels in uw bloed, dus ze kunnen het risico op hartziekten en beroertes verminderen bij mensen met inflammatoire artritis.
  • Vis levervet hoog bevat vitamine A en D in niveaus. Vitamine A is een krachtige antioxidant. D vitamine, bij de productie van proteoglyan in kraakbeen, evenals een gezonde musculoskeletale speelt een belangrijke rol bij de bescherming van het systeem.

Is het veilig om visolie te gebruiken bij reuma?

Ongeveer 0,45 gR omega-3 vetzuren per dag zijn te vinden in het menselijk lichaam wordt goed verdragen door . Sommige milieuchemicaliën zijn echter vervuil de bronnen en neem een zeer hoge dosis visolie in het lichaam er is bezorgdheid dat het de accumulatie van chemicaliën kan veroorzaken. Dit is vaak vis het is ook een zorg voor mensen die eten.

Schade van visolie gebruikt bij reuma en side Effecten

Bij de juiste doses, bijwerkingen zijn meestal klein en zeldzaam. Meeste De meest voorkomende is maagaandoeningen, maar een opgeblazen gevoel en diarree kunnen ook optreden. Als u anticoagulantia gebruikt, mag u geen visolie gebruiken, omdat visolie bloed is kan de stolling verstoren. Ook een grote hoeveelheid visleverolie het is belangrijk dat u het niet inneemt, omdat het meer is dan de aanbevolen hoeveelheid voor vitamine A Hij kan je meer geven. Het nemen van te veel vitamine A kan leverproblemen en haar veroorzaken kan het morsen veroorzaken. Het kan ook ongeboren baby's schaden, dus visleverolie en vitamine A-supplementen als u zwanger bent je moet het vermijden. Goed behandelde visleverolie leidt tot gezondheidsproblemen bepaalde verontreinigingen (zoals kwik en dioxines), maar de meeste supplement bedrijven testen vis leverolie zonder het te lanceren.

Over de vraag of visolie goed is voor reuma Studies

Gegevens van 10 experimenten die sinds 1985 werden uitgevoerd, werden gecombineerd in een rapport om het potentiële therapeutische effect van visolie bij reumatoïde artritis of reuma te beoordelen. De kwaliteit van de studies in dit rapport varieert tussen laag en gemiddeld, en de resultaten worden gecombineerd door een klein aantal deelnemers. In experimenten verminderde visolie het aantal pijnlijke gewrichten aanzienlijk en verkortte de duur van ochtendcontracties in vergelijking met placebobehandelingen. Echter, verlies van grip sterkte als gevolg van reuma en geen verandering in bloedwaarden werden waargenomen.

Is visolie gunstig voor reumatoïde artritis en artrose?

Hoewel visolie gunstige effecten heeft op reumatoïde artritis, kan dit niet worden gezegd voor artrose. In een andere studie werd visleverolie willekeurig toegewezen aan 86 mensen met artrose om 10 ml levertraan of olijfolie eenmaal daags gedurende 24 weken te ontvangen. De deelnemers aan beide groepen werd gevraagd om tijdens de proefperiode regelmatig visolie en olijfolie voor de andere groep te blijven gebruiken. Er was geen significant verschil tussen de twee behandelingsgroepen tussen de hoeveelheid pijn en de flexibiliteit van de deelnemers tijdens het onderzoek. Beide behandelingen slaagden er niet in om de pijn en invaliditeitssymptomen van artrose aanzienlijk te verminderen. Vanaf hier kunnen we begrijpen dat visolie nuttig of nutteloos kan zijn, afhankelijk van het type reuma. Als u wilt, u ook het artikel getiteld Natural Pain Relief Plants, Herbal Theas, Foods and Pain Relief Oils lezen.

Bron