Försvagas drickande tomatsoppa? Viktminskning Tomatsoppa Recept

Försvagas drickande tomatsoppa? Ja, det hjälper inte bara förkylningar, hosta och influensa, men också att gå ner i vikt. Tomatsoppa hjälper kroppen att fylla på alla förlorade näringsämnen. Det rengör kroppen och spelar därmed en viktig roll för att bränna fett. Soppor återfuktar och håller dig mätt under lång tid utan att ta för många kalorier. Men hur du förbereder det är också viktigt.

Försvagas drickande tomatsoppa?

För att tomatsoppa ska vara effektiv vid bantning är det viktigt att andelen ämnen som fett, som stiger i kalorivård, är låg. Det är därför receptet för att dämpa tomatsoppa nedan är för dig.

Viktminskning Tomatsoppa Recept

Tomatsoppa är en mycket välsmakande och vitaminfylld dryck. Men om du föredrar att det går ner i vikt måste du göra några ändringar i receptet. Här är ingredienserna i den försvagade tomatsoppa och dess recept för beredning:

Ingredienser för viktminskning tomatsoppa

 • 2 matskedar olivolja
 • 1 morot, hackad
 • 1 stor eller 2 medium lök, halverad och tunt skivad
 • 2 matskedar tomatpasta
 • 800 gram tomater måste vara koncisa och hackade
 • 1 fin kvist färsk timjan
 • 2-3 koppar vatten eller tomatjuice
 • 1/4 kopp hackade färska basilikablad

Förberedelse av försvagad tomatsoppa

 • Ta en stor skål eller en djupbottnad panna och värm oljan på medelhög värme. När det är varmt, tillsätt lök och morötter, strö över salt och peppar och rör om tills grönsakerna är ömma.
 • Tillsätt tomatpasta i pannan och sänk värmen. Fortsätt omröra.
 • Rota ut timjanbladen och lägg dem i pannan med tomaterna. Om det inte finns någon timjan, basilika eller en annan växt som du väljer kan användas. Rör om tills tomaterna är strimlade (10-15 minuter). Tillsätt 2 koppar vatten eller tomatjuice och koka upp och justera sedan värmen så att den bubblar något.
 • Justera kryddorna efter eget val. Om du gillar kryddig soppa kan du lägga till lite rödpeppar till den. Garnera med basilika och servera.

Försvagas verkligen att dricka tomatsoppa?

Det är klart att det är! Det beror dock på hur du förbereder det. Utsökt soppa kan vara en del av en hälsosam måltidsplan, och att äta ett glas tomatsoppa med sallad till lunch eller konsumera den före middagen kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Men en rik soppa med mycket fett och krämig kan hjälpa till att gå upp i vikt. Enligt en studie, om du äter en sallad eller grönsakssoppa före middagen, hjälper det till att tillfredsställa din hunger och gör det lättare för dig att upprätthålla korrekt portionskontroll för resten av måltiden. Hemlagad tomatsoppa är bäst för detta sätt eftersom du kan kontrollera mängden salt och socker som kommer in i det själv.

Fördelar med att dricka tomatsoppa för att gå ner i vikt

Tomatsoppa, som hjälper till att gå ner i vikt när den är beredd att vara låg kalori, ger också många hälsofördelar. Tomater har ett mycket rikt innehåll i C-vitamin och betakaroten. De är också naturligt låga i kalorier och innehåller inte fett. Det avgiftar kroppen samtidigt som den stärker synen på ögonen och minskar också risken för cancer. Så skynda dig och börja konsumera denna tomatsoppa idag. Om du vill kan du också läsa vår artikel med titeln Tomat och dess fördelar under graviditeten, tomatsug.

Försvagas tomatsoppa?

Tomatsoppa hjälper till att gå ner i vikt om den är fri från kalorihöga ingredienser. För detta behöver du bara applicera receptet för viktminskning tomatsoppa i vår artikel.

Källkod