Hvad er de skader, bivirkninger og medicin, timian te interagerer med?

Spørgsmålet om, hvad der er skaderne ved timian te, kommer ikke til at tænke på, fordi det er en nyttig plante. Men timian te har også forskellige skadelige bivirkninger i henhold til sundhedstilstand, mængden af brug og form. I denne artikel nævnte vi specifikt de mulige negative virkninger af timian te, som bruges på mange områder som dårlig ånde, kolik, ondt i halsen, tonsillitis og øreinfektioner.

Hvad er skaderne ved timian te?

Skaderne ved timian te afhænger af flere faktorer, som vi nævnte i indledningen. Nogle gange udløser det en kronisk lidelse, nogle gange forårsager det allergier, og nogle gange interagerer det med de anvendte stoffer. Hvis du ønsker det, lad os overveje disse skadelige virkninger i overskrifter.

Om mulige bivirkninger af timian te

Timian te betragtes som sikker, når den indtages i normale mængder. Timian te forårsager ingen bivirkninger, når det tages mundtligt i korte perioder. Men i sjældne tilfælde kan det forårsage fordøjelsessystemet ubehag, hovedpine eller svimmelhed hos nogle mennesker. Timian te, vand eller olie er også generelt betragtes som harmløse, når de anvendes på huden. Hos nogle mennesker med følsom hud, anvende timian olie til huden kan forårsage irritation. Der er ikke nok information til at vide, om det er sikkert at tage timianolie mundtligt i høje doser i modsætning til timian te.

Kan børn drikke timian te?

Timian te betragtes som sikker, når de indtages af børn i små mængder. Timian forårsager ingen skade, når det bruges som lægemiddel i kort tid, men det bør ikke overdrives. Der er ingen sikkerhed for, om andre produkter fremstillet af timian i stedet for timian te kan bruges af børn.

Er det skadeligt at drikke timian te under amning og graviditet?

Det anses for sikkert at forbruge timian te i små mængder under graviditet og amning. Det vides dog ikke, om det er sikkert at bruge timian te i store mængder. Undgå at drikke store mængder timian te under graviditet og under amning just in case.

Skader af timian te

Mulige bivirkninger og skader af timian te omfatter:

  • Allergi over for timian og lignende planter: Mennesker, der er allergiske over for timian eller andre typer lamiaceae, kan også være allergiske over for timian te.
  • Blødningsforstyrrelser: Timian te kan bremse blodpropper. Drikke timian te kan øge din risiko for blødning, især i store mængder.
  • I hormon-følsomme sygdomme som brystkræft, endometriose, kræft i æggestokkene, livmoderkræft, eller livmoder fibromer: Timian te kan forstyrre hormonet balance ved at fungere som et østrogen hormon i kroppen. Hvis du har en hormonrelateret lidelse, drikke timian te kan være farligt for dig. Derfor er det vigtigt at undgå at drikke store mængder timian te under graviditet og amning.
  • Kirurgi: Timian te kan reducere antallet af blodpropper. Derfor er der nogle meninger om, at det kan øge sandsynligheden for blødning under og efter et kirurgisk indgreb. Stop med at bruge timian te mindst 2 uger før en planlagt operation.

Hvad er de skader af timian te, der kan opstå som følge af narkotika interaktioner?

Lægemidler, der bremser blodpropper (Anticoagulant / Antiplatelet narkotika) interagerer med timian te. Timian te kan bremse blodpropper. Derfor, forbrugende timian te sammen med lægemidler, der reducerer blodpropper udgør en stor risiko.

Nogle lægemidler, der langsom blodpropper omfatter cloidogrel (Plavix), aspirin, ibuprofen (Advil), diclofenac (Voltaren, Cataflam, andre), Motrin, naproxen (Anaprox, Naprosyn, andre), enoxaparin (Lovenox), dalteparin (Fragmin), heparin, warfarin (Coumadin).

Hvor meget timian te kan drikkes om dagen?

Den passende dosis timian te afhænger af mange betingelser såsom alder, sygdomme og livsstil. På nuværende tidspunkt er der ingen videnskabelig undersøgelse, der kan sige den passende mængde til timian te. Derfor er det værd at konsultere din læge, før du drikker timian te. Hvis du ikke har sådanne faciliteter, kan du overvåge dit helbred ved at drikke ikke mere end to kopper timian te om dagen, og stoppe med at drikke timian te, når du ser mulige skadelige virkninger. Fordele ved Cemen Te Hvis du ønsker: Hvad er Cemen Weed Tea God til? og fordele ved spidskommen Te Harms og hvordan man forbereder spidskommen Te? du kan også læse artiklerne med titlen "

Hvad er skader og bivirkninger af timian te?

Mulige bivirkninger og skader af timian te er som følger: – Hovedpine,-
Svimmelhed,-
Fordøjelsespr
oblem,- Hormon uba
lance,- Modtagelighed
for blødning,- Aller
gi,- Inte
raktion med blodfortyndende medicin.

Kilde