Waarom is thuiswerken vermoeiender?

Waarom is thuiswerken vermoeiender? Sommige mensen vragen zich het antwoord op deze vraag af, omdat we ons verrassend genoeg moeer voelen als wordt gedacht dat het gemakkelijker is om thuis te werken. De meeste mensen die vanuit huis werken vanwege de coronaviruspandemie klagen dat ze zich de hele dag moe en lusteloos voelen. Ze denken ook dat ze nooit klaar zijn, ondanks dat ze flexibeler werken dan normaal. Reden:

Waarom is thuiswerken vermoeiender?

Alles om ons heen ziet er heel anders uit, ook ons dagelijks leven. Onze slaap wordt geregeld door de interne klok van ons lichaam. Ze werkt aan dagelijkse tips zoals blootstelling aan zonlicht tijdens het eten en op weg naar haar werk. Hoe langer we binnen blijven, hoe meer we de meeste van deze aanwijzingen verliezen.

Mensen werken langer dan thuis omdat er geen fysiek onderscheid is tussen werk en thuis. Thuiswerken vervaagt de grens tussen professioneel en persoonlijk leven, wat een enorme impact kan hebben op ons energieniveau. Het geeft ons ook het gevoel niet te kunnen snijden. Als u in uw bed zit, kan dit een grote boosdoener zijn. Tegenwoordig brengen we veel tijd door in onze bedden, wat ons verbindt met de bedden met het gevoel van alertheid. Om goed te slapen, moet je meer tijd buiten bed doorbrengen. Hoe meer tijd je buiten bed doorbrengt, hoe groter je slaaplust. Blijf de hele dag uit de buurt van uw bed voor de hoeveelheid kwaliteitsslaap.

Je besteedt veel tijd aan de telefoon terwijl je thuis werkt

Het wegtrekken van de sociale omgeving kan betekenen dat we allemaal eindeloos veel tijd doorbrengen op onze sociale media-accounts. Hoewel het belangrijk is om contact te maken met andere mensen, kunnen de meeste sociale mediatools je energie aftappen. Bovendien kan blauw licht van de telefoon worden verward met het effect van zonlicht, waardoor ons lichaam wordt gemengd om onderscheid te maken tussen dag en nacht.

Voel je je angstiger als je thuis werkt?

We ervaren allemaal een ongelooflijke hoeveelheid stress en angst als gevolg van de coronaviruspandemie. Constante stress kan grote schade toebrengen aan onze geest en lichaam. We zijn bang dat we onze geliefden weer kunnen zien, dat mensen hun baan verliezen en nog veel meer. Dit alles zorgt voor een enorme emotionele last. Aan de andere kant veroorzaakt het weg zijn van de routine in de werkomgeving en het niet kunnen oplossen van face-to-face werk met de leidinggevenden en het verantwoordelijke personeel veel stress en tijdverlies. Dit zorgt ervoor dat we moeer worden en onder stress komen te staan als we thuis werken. Maar maak je geen zorgen, je lichaam zal snel ook aan dit patroon wennen. Als je wilt, waarom zal de Covid-19-test weer positief zijn bij degenen die herstellen? u ook bladeren door het artikel met de titel.

Bron