Aanbevelingen voor mannelijke en vrouwelijke gebruikers om thuis haar te knippen

Thuis haar knippen is een van de meest gezochte door mannen en vrouwen onlangs. We probeerden de vraag te beantwoorden hoe je thuis haar knippen in deze periode waarin kappers gesloten zijn. Want je haar knippen is niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom, voordat u begint met het knippen van uw haar en misschien faalt in het proces, zijn de aanwijzingen om in gedachten te houden opgenomen in ons artikel.

Informatie voor mannelijke en vrouwelijke gebruikers van haar knippen thuis

Thuis haar knippen is een aandoening die indien mogelijk voor mannen en vrouwen moet worden vermeden. Het is moeilijk om de achterkant van het haar te krijgen en een gezichtsframe uit te lijnen. Probeer jezelf in plaats daarvan eerst een stijl en vorm te geven zonder je haar te knippen. Zelfs wanneer u begint met trimmen, moet u echter de juiste gereedschappen vinden. Bij het rechttrekken van je haar wil je een kam met brede tanden. Open je schaar verticaal en maak kleine diagonale sneden in plaats van recht snijden.

Dingen om te overwegen in kapsels thuis

 • Knip voor langer haar je haar in het midden en ga door met het beetje bij beetje van de uiteinden te knippen en te meten.
 • Het knippen van kort haar is veel moeilijker, vooral bij mannen, het vereist veel vaardigheid om de hoeken op de zijkanten, nek en hoofd uit te lijnen. Hiervoor is het noodzakelijk om een machine met een kwaliteitskam te gebruiken of deze beetje bij beetje met een schaar te nemen. Hier, bij het gebruik van een machine om kort haar te knippen, moet het geleidelijk worden gesneden, te beginnen bij de grootste kam.
 • Voor nek scheren moet het haar in het nekgebied naar boven worden getild, worden schoongemaakt met een machine of scheermes, en vervolgens moet het haar in dat gebied zorgvuldig worden uitgelijnd met behulp van een schaar.
 • Opgemerkt moet worden dat wanneer u een deel van uw haar knipt, de andere secties dienovereenkomstig moeten worden uitgelijnd.
 • Voordat u het haar knipt, verdeelt u de te snijden gebieden in secties. De fronten kunnen bijvoorbeeld in één sectie worden verdeeld, de zijkanten kunnen worden onderverdeeld in twee afzonderlijke secties, het achterste gebied, het midden rechts en links, afhankelijk van het type haar. Op deze manier kan elke sectie gemakkelijker en gelijker worden gesneden in overeenstemming met andere secties.
 • Zorg ervoor dat je je haar droogt voordat je begint met het knippen van pony's. Het is belangrijk om de pony in droog haar te knippen. Als je pony's in nat haar knipt, zal het ervoor zorgen dat je korter knipt dan de gewenste lengte.
 • Niets zorgt ervoor dat je kapsel meer fout gaat dan het gebruik van de verkeerde tools. Gebruik de dunste schaar die je vinden, zodat je de hoeveelheid haar die je knipt regelen. Het is ook belangrijk om je haar goed vorm te geven en een goede controle uit te voeren voordat je de snede beëindigt. Indien gewenst, Hair Extension met Rosemary Grass: Does Rosemary Weed Oil Cure Grow Hair? U ook het artikel met de titel lezen.

Bron

Estimate Cost : 0 TL

Time Needed : 50 minutes

Evde Saç Kesmek

 1. Saçlarınızı Hafifçe Islatın

  Saçlarınızı bir sprey yardımıyla hafifçe ıslatarak vermek istediğiniz şekle göre tarayın.

 2. Saçlarınızı Bölümlere Ayırın

  Saçınızı vermek istediğiniz şekle göre taradıktan sonra ona uygun biçimde saçınızı 6 veya 7 bölüme ayırın. Örneğin kafanın yanları birer bölüm, kakül kısmı bir bölüm, tepe kısmı bir bölüm ve arka kısımda üç bölüm olacak şekilde 7 bölüme ayrıabilirsiniz.

 3. Makas ve Makine Seçimi

  Saçlarınızı kesmeden önce en ince ve en küçük makası temin edin. Makine kullanacaksanız, özellikle kısa saçlarda önce en büyük makine tarağını kullanın, kademeli olarak tarakları küçültün.

 4. Küçük Hareketler Önemli

  Saç kesiminde evde amatör şekilde uygulama yapacaksanız mutlaka ama mutlaka çok küçük parçalar halinde kesim yapmalısınız. Büyük kesim yapmak hataları düzeltmeyi imkansız hale getirir.

 5. Ense Tıraşı ve Kakül Kesimini Sona Bırakın

  Ense tıraşı ve kakül en çok dikkat edilmesi gereken kesimlerdendir. Eğer saçınız ıslakken bu bölgeleri keserseniz istediğinizden daha kötü bir sonuçla karşılaşabilirsiniz. Özellikle kakül kesiminde saçın kesinlikle kuru olması gerekir, ıslak kesilen kakül kesildiğinden daha kısa duracaktır.

Tools
  Materials
  • Küçük ve ince bir makas
  • İhtiyaca göre tıraş makinesi ve tarakları
  • Kalın dişli bir tarak
  • Saçları ıslatmak için sprey