Schade van Milk Canan Karatay, Ahmet Maranki, Ibrahim Saraçoglu

Als het gaat om de schade van melk, pauzeert men. Hoe kun je denken dat zoiets gezonds als melk schadelijk kan zijn? Ja, melk heeft echt gunstige eigenschappen in veel dingen, maar het kan ook schadelijke effecten hebben bij volwassenen. Laten we eens kijken waarom en hoe melk schadelijke gevolgen heeft, wat experts als Canan Karatay, Ahmet Maranki en Ibrahim Saraçoglu hierover zeggen in de rest van ons artikel.

Nadelen van Milk Canan Karatay

De Harms of Milk worden ook uitgedrukt door een arts die gespecialiseerd is in het veld zoals Canan Karatay. Canan Karatay raadt echter ten zeerste aan om producten zoals yoghurt, kaas, karnemelk en kefir te consumeren die zijn verkregen uit melk in plaats van melk.

Karatay benadrukt met name de moeilijkheid om melk te verteren. Omdat de enzymen in ons lichaam onvoldoende zijn om melk te verteren. Gefermenteerde zuivelproducten zoals yoghurt, karnemelkkaas en kefir worden echter al verteerd door bacteriën, waardoor ze gunstiger zijn dan melk.

Nadelen van Melk Ahmet Maranki

De Harms of Milk is ook verhoogd door Ahmet Maranki. In het bijzonder zei hij dat mensen ouder dan 2 jaar het consumeren van melk moeten vermijden. Ahmet Maranki raadt, net als Canan Karatay, aan om zuivelproducten zoals kefir, karnemelk, kaas en yoghurt te consumeren in plaats van melk te consumeren.

Maranki zei ook dat het nodig was om producten zoals boter en margarine uit huis te houden. De heer Ahmet wees ook op de problemen bij de vertering van melk en waarschuwde dat deze problemen tot andere grote problemen kunnen leiden.

Negatieve effecten van melk Ibrahim Saraçoglu

De negatieve effecten van melk werden ook besproken door Ibrahim Saraçoglu. Ibrahim benadrukte dat mensen van 2 jaar en ouder geen melk moeten drinken.

Saraçoglu, die dezelfde uitdrukkingen gebruikte als experts zoals Ahmet Maranki en Canan Karatay, verklaarde ook dat het de botten beschadigt, vooral in tegenstelling tot melk, waarvan wordt gedacht dat het de botten versterkt. Hij benadrukte, net als andere deskundigen, dat gefermenteerde zuivelproducten zoals kaas, karnemelk, kefir en yoghurt moeten worden geconsumeerd.

Kortom, waarom is het schadelijk om melk te drinken?

Melk is eigenlijk een voedsel dat is ontworpen om aan de behoeften van pasgeborenen te voldoen. Want terwijl mensen enzymen kunnen afscheiden die melk kunnen verteren op de leeftijd van 2 jaar, verdwijnen deze enzymen op latere leeftijd. Daarom kunnen we geen melk verteren en treden er schadelijke effecten op. In principe behoren indigestie, diarree of constipatie, afhankelijk van de situatie, tot deze problemen.

Als het gaat om de schade van melk, zetten verschillende experts de negatieven voorop, zoals toenemende kwetsbaarheid in de botten. Bovendien wordt gesteld dat zelfs cardiovasculaire problemen kunnen worden veroorzaakt als gevolg van overmatige consumptie.

Is het schadelijk om zuivelproducten te consumeren?

Canan Karatay, Ahmet Maranki en Ibrahim Saraçoglu, die we hierboven hun mening gaven, benadrukten dat melk schadelijk is en zeiden dat ze nuttig zijn in tegenstelling tot zuivelproducten.

Daarom is het de moeite waard om witte kaas, Cheddar-kaas, yoghurt, karnemelk en kefir te consumeren. Meer gedetailleerde informatie is te vinden op youtube en expert TV.

Als u wilt, u ook ons artikel lezen over het gezonde yoghurt-, munt-, chilipepermengsel dat wordt gebruikt om gewicht te verliezen of ons artikel over de nadelen en voordelen van frisdrank karnemelk.

Melk op wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/S%C3%BCt