Skador på Mjölkkanan Karatay, Ahmet Maranki, Ibrahim Saraçoglu

När det gäller mjölkens skador pausar man. Hur kan du tro att något så hälsosamt som mjölk kan vara skadligt? Ja, mjölk har verkligen fördelaktiga egenskaper i många saker, men det kan också ha skadliga effekter hos vuxna. Låt oss undersöka varför och hur mjölk får skadliga konsekvenser, vad experter som Canan Karatay, Ahmet Maranki och Ibrahim Saraçoglu säger om detta i resten av vår artikel.

Skador av mjölkkanan Karatay

The Harms of Milk uttrycks också av en läkare som specialiserat sig på området som Canan Karatay. Canan Karatay rekommenderar dock starkt att konsumera produkter som yoghurt, ost, kärnmjölk och kefir som erhålls från mjölk istället för mjölk.

Karatay betonar svårigheten att smälta mjölk i synnerhet. Eftersom enzymerna i vår kropp är otillräckliga för att smälta mjölk. Fermenterade mejeriprodukter som yoghurt, kärnmjölksost och kefir smälts dock redan av bakterier, vilket gör dem mer fördelaktiga än mjölk.

Skador av mjölk Ahmet Maranki

Mjölkens skador har också tagits upp av Ahmet Maranki. I synnerhet sade han att människor över 2 år bör undvika att konsumera mjölk. Ahmet Maranki, liksom Canan Karatay, rekommenderar att vi konsumerar mejeriprodukter som kefir, kärnmjölk, ost och yoghurt istället för att konsumera mjölk.

Maranki sade också att det var nödvändigt att hålla produkter som smör och margarin borta från hemmen. Ahmet betonade också de problem som uppstår vid matsmältningen av mjölk och varnade för att dessa problem kan leda till andra stora problem.

Mjölkens negativa effekter Ibrahim Saraçoglu

De negativa effekterna av mjölk diskuterades också av Ibrahim Saraçoglu. Ibrahim betonade att personer som är 2 år eller äldre bör undvika att dricka mjölk.

Saraçoglu, som använde samma uttryck som experter som Ahmet Maranki och Canan Karatay, uppgav också att det skadar benen, särskilt i motsats till mjölk, som tros stärka benen. Han betonade, liksom andra experter, att fermenterade mejeriprodukter som ost, kärnmjölk, kefir och yoghurt bör konsumeras.

Sammanfattningsvis, varför är det skadligt att dricka mjölk?

Mjölk är faktiskt en mat som är utformad för att tillgodose de nyföddas behov. För medan människor kan utsöndra enzymer som kan smälta mjölk vid 2 års ålder, försvinner dessa enzymer senare i livet. Därför kan vi inte smälta mjölk och skadliga effekter uppstår. I grund och botten matsmältningsbesvär, diarré eller förstoppning beroende på situationen är bland dessa problem.

När det gäller mjölkens skador sätter olika experter negativen framåt, till exempel ökande skörhet i benen. Dessutom anges att även kardiovaskulära problem kan utlösas till följd av överdriven konsumtion.

Är det skadligt att konsumera mejeriprodukter?

Canan Karatay, Ahmet Maranki och Ibrahim Saraçoglu, som vi gav sina åsikter ovan, betonade att mjölk är skadligt och sa att de är användbara i motsats till mejeriprodukter.

Därför är det värt att konsumera vitost, cheddarost, yoghurt, kärnmjölk och kefir. Mer detaljerad information finns på youtube och expert-TV.

Om du vill kan du också läsa vår artikel om hälsosam yoghurt, mynta, chilipepparblandning som används för att gå ner i vikt eller vår artikel om skador och fördelar med läsk kärnmjölk.

Mjölk på wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/S%C3%BCt