Skader af mælk Kanan Karatay, Ahmet Maranki, Ibrahim Saraçoglu

Når det kommer til mælkens skader, holder man pause. Hvordan kan du tro, at noget så sundt som mælk kan være skadeligt? Ja, mælk har virkelig gavnlige egenskaber i mange ting, men det kan også have skadelige virkninger hos voksne. Lad os undersøge, hvorfor og hvordan mælk har skadelige konsekvenser, hvad eksperter som Canan Karatay, Ahmet Maranki og Ibrahim Saraçoglu siger om dette i resten af vores artikel.

Skader af mælk Kanan Karatay

De skader af mælk er også udtrykt af en læge, der har specialiseret sig på området som Canan Karatay. Canan Karatay anbefaler dog kraftigt at forbruge produkter som yoghurt, ost, kærnemælk og kefir fremstillet af mælk i stedet for mælk.

Karatay understreger vanskeligheden ved at fordøje mælk i særdeleshed. Fordi enzymerne i vores krop er utilstrækkelige til at fordøje mælk. Men fermenterede mejeriprodukter som yoghurt, kærnemælksost og kefir fordøjes allerede af bakterier, hvilket gør dem mere gavnlige end mælk.

Skader af mælk Ahmet Maranki

Skaderne af mælk er også blevet rejst af Ahmet Maranki. Han sagde især, at personer over 2 år bør undgå at indtage mælk. Ahmet Maranki anbefaler ligesom Canan Karatay, at vi forbruger mejeriprodukter som kefir, kærnemælk, ost og yoghurt i stedet for at forbruge mælk.

Maranki sagde også, at det var nødvendigt at holde produkter som smør og margarine ude af hjemmet. Mr. Ahmet fremhævede også problemerne i fordøjelsen af mælk og advarede om, at disse problemer kan føre til andre store problemer.

Negative virkninger af mælk Ibrahim Saraçoglu

De negative virkninger af mælk blev også drøftet af Ibrahim Saraçoglu. Mr. Ibrahim understregede, at folk 2 år og ældre bør undgå at drikke mælk.

Saraçoglu, der brugte de samme udtryk som eksperter som Ahmet Maranki og Canan Karatay, erklærede også, at det skader knoglerne, især i modsætning til mælk, som menes at styrke knoglerne. Han understregede ligesom andre eksperter, at fermenterede mejeriprodukter som ost, kærnemælk, kefir og yoghurt bør indtages.

Sammenfattende, hvorfor er det skadeligt at drikke mælk?

Mælk er faktisk en mad designet til at opfylde behovene hos nyfødte. For mens mennesker kan udskille enzymer, der kan fordøje mælk i en alder af 2 år, forsvinder disse enzymer senere i livet. Derfor kan vi ikke fordøje mælk, og der opstår skadelige virkninger. Dybest set fordøjelsesbesvær, diarré eller forstoppelse afhængigt af situationen er blandt disse problemer.

Når det kommer til mælkens skader, sætter forskellige eksperter negativerne foran, såsom stigende skrøbelighed i knoglerne. Derudover hedder det, at selv hjerte-kar-problemer kan udløses som følge af overdrevent forbrug.

Er det skadeligt at forbruge mejeriprodukter?

Canan Karatay, Ahmet Maranki og Ibrahim Saraçoglu, som vi gav deres meninger ovenfor, understregede, at mælk er skadelig og sagde, at de er nyttige i modsætning til mejeriprodukter.

Derfor er det værd at forbruge hvid ost, Cheddar Ost, Yoghurt, Kærnemælk og Kefir. Mere detaljerede oplysninger kan findes på youtube og ekspert-tv.

Hvis du ønsker det, kan du også læse vores artikel om den sunde yoghurt, mynte, chili peber blanding, der bruges til at tabe sig eller vores artikel om skader og fordele ved sodavand kærnemælk.

Mælk på wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/S%C3%BCt