Danys a la llet Canan Karatay, Ahmet Maranki, Ibrahim Saraçoglu

Quan es tracta dels danys de la llet, un s'atura. Com pots pensar que una cosa tan saludable com la llet pot ser perjudicial? Sí, la llet realment té propietats beneficioses en moltes coses, però també pot tenir efectes nocius en els adults. Analitzem per què i com la llet té conseqüències nocives, el que diuen experts com Canan Karatay, Ahmet Maranki i Ibrahim Saraçoglu sobre això en la resta del nostre article.

Danys de la llet Canan Karatay

Els danys de la llet també són expressats per un metge especialitzat en el camp com Canan Karatay. No obstant això, Canan Karatay recomana enèrgicament consumir productes com el iogurt, el formatge, la mantega i el quefir obtinguts de la llet en lloc de la llet.

Karatay destaca la dificultat de digerir la llet en particular. Perquè els enzims del nostre cos són insuficients per digerir la llet. No obstant això, els productes lactis fermentats com el iogurt, el formatge buttermilk i el quefir ja són digerits pels bacteris, fent-los més beneficiosos que la llet.

Danys a la llet Ahmet Maranki

Ahmet Maranki també ha criat els danys de la llet. En concret, va dir que les persones majors de 2 anys haurien d'evitar consumir llet. Ahmet Maranki, com Canan Karatay, recomana consumir productes lactis com el quefir, la mantega, el formatge i el iogurt en lloc de consumir llet.

Maranki també va dir que calia mantenir fora de casa productes com la mantega i la margarina. El Sr. Ahmet també va destacar els problemes experimentats en la digestió de la llet i va advertir que aquests problemes podrien conduir a altres problemes importants.

Efectes negatius de la llet Ibrahim Saraçoglu

Els efectes negatius de la llet també van ser discutits per Ibrahim Saraçoglu. El Sr. Ibrahim va emfatitzar que les persones de 2 anys o més han d'evitar beure llet.

Saraçoglu, que va utilitzar les mateixes expressions que experts com Ahmet Maranki i Canan Karatay, també va declarar que danya els ossos, especialment en contraposició a la llet, que es creu que enforteix els ossos. Ell, com altres experts, va destacar que s'han de consumir productes lactis fermentats com formatge, mantega, quefir i iogurt.

En resum, per què és perjudicial beure llet?

La llet és en realitat un aliment dissenyat per satisfer les necessitats dels nounats. Perquè mentre els humans podem secretar enzims que poden digerir la llet als 2 anys, aquests enzims desapareixen en la vida posterior. Per tant, no podem digerir la llet i es produeixen efectes nocius. Bàsicament la indigestió, la diarrea o el restrenyiment en funció de la situació es troben entre aquests problemes.

Pel que fa als danys de la llet, diversos experts posen els negatius per davant, com l'augment de la fragilitat en els ossos. A més, s'indica que fins i tot es poden desencadenar problemes cardiovasculars com a conseqüència d'un consum excessiu.

És perjudicial consumir productes lactis?

Canan Karatay, Ahmet Maranki i Ibrahim Saraçoglu, a qui hem opinat més amunt, van emfatitzar que la llet és perjudicial i van dir que són útils en contraposició als productes lactis.

Per tant, val la pena consumir formatge blanc, formatge cheddar, iogurt, mantega i quefir. Podeu trobar informació més detallada a youtube i a la televisió experta.

Si ho desitgeu, també podeu llegir el nostre article sobre el iogurt sa, la menta, la barreja de pebre de xili utilitzat per perdre pes o el nostre article sobre els danys i beneficis de la mantega de refresc.

Llet al wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/S%C3%BCt