Home Natural Mask og Care Opskrifter til Black Spot og Acne

Masker til sort plet og acne viser ganske gavnlige effekter. I dagens artikel, har vi samlet opskrifter og anvendelser af naturlige og urtemaske kure, der kan anvendes til rengøring acne og sort plet derhjemme.

Home Mask Opskrifter til Black Spot og Acne

Acne på grund af hudtype og rengøring rutine kan ses hos både mænd og kvinder. Der er især forskellige måder at slippe af med disse små punkter, der ødelægger det eksterne billede. Disse stier er ganske enkle og kan anvendes ved at lave masker derhjemme til sort plet og acne. Men før hver maske, der skal foretages, huden skal rengøres for alt snavs og fugtet tilstrækkeligt.

Den første fase af hudrensning er at fjerne snavs fra ansigtet og resterne af makeup, hvis nogen. Til dette kan du få hjælp fra kosmetiske produkter, der passer til hudtype. I anden fase skal porerne åbnes ved hjælp af en tonic. Når rengøringsstadierne er færdige, skal en af maskeopskrifterne anvendes hjemme til sort plet og acne.

Home Mask løsning på black spot og acne problem

Et sæt lavet til sorte pletter på huden derhjemme det er muligt at lave nyttige masker. Transaktionen er primært steril anvendelse er en af prioriteterne. Hendes hud er sort forberedelse til spotrengøring og udførelse af den nødvendige rengøring er en forudsætning ses som .

For at kunne udføre disse procedurer det skal rengøres godt og vaskes med vand. Derefter gør naturlige masker derhjemme for forberedte sorte pletter sikres, at den gennemføres.

Maske opskrifter til sorte prikker

Hjemmelavet, der tillader ødelæggelse af hudorme der er flere maskemetoder. Disse metoder er meget effektive Observeret.

De nødvendige hygiejniske regler før de masker, der skal laves betragtes som en forudsætning.

Maske tilberedt med citronsaft og yoghurt

Sort tilberedt med citronsaft og yoghurt som en meget vellykket metode til naturlig maske derhjemme for pletter skiller sig ud. Med masken tilberedt med en blanding af de to, er det ekstremt der opnås vellykkede resultater. To skefulde yoghurt og nogle (øje beslutning) citronsaft er grundigt blandet og anvendes på ansigtet undtagen omkring øjnene. Især i områder, hvor hudorme er tætte, drives det og tørres derefter Forventede. Efter tørring rengøres huden ved vask med varmt vand og så fugtighedscreme anvendes. Denne app bruges en gang om ugen eller op til to gange om ugen det anbefales at gøre det én gang.

Karbonat tilberedt maske

En af de mest effektive naturlige maske metoder derhjemme for sorte pletter er den metode, der kan anvendes som både maske og peeling lavet med karbonat. Øjet beslutning anvendes til de punkter, hvor sorte pletter er tæt set ved at tilføje et par dråber citronsaft til nogle karbonat og en let massage udføres på det påførte område. Derefter rengøres masken i ansigtet med varmt vand og venter i fem minutter. En gang om ugen anbefales karbonatmasken til sorte pletter. De to mest effektive masker lavet hjemme for at bekæmpe sorte pletter er citronsaft, yoghurt blanding og karbonat, fremstillet af citronsaft blanding.

Dobbelt effekt maske opskrifter på acne og sort plet

Citron- og karbonatblanding

Citron er en god affedtning takket være ingredienserne i den er kendt som . Af denne grund, sort plet og acne er det mest kendte produkt af maskeblandinger derhjemme. 1 spsk maske tilberedt ved at tilføje en halv citronsaft til karbonat 15 procent minutter Venter. Citron opløser olie akkumuleret i huden, mens karbonat også porer hjælper med at læsse af. De, der ønsker at bruge denne maske, vil være i stand til at bruge den i stedet for karbonat. det kan også bruge salt i samme omfang.

Yoghurt og havre maske

Yoghurt og havreblanding anvendt på særligt følsom hud er en type maske. Maske, 1 spsk havremel, citronsaft af samme størrelse forberedes ved at tilføje. 1 for at gøre blandingen driveable en teskefuld olivenolie tilsættes. Maske, 20 procent minutter efter iblødsætning skal det rengøres ved at vaske det med henholdsvis varmt og koldt vand.

Lermasker

Ler har været brugt som rengøringsmiddel i alle tænkelige områder i mange år. Af denne grund foretrækkes det også ofte for hudproblemer. Lermasker fremstilles sammen med forskellige produkter. Rosenvand kombinerer også med ler for at fjerne hudorme. Derfor bør rosenvand og eddike tilsættes med samme hastighed til 1 spiseskefuld trusse. Blandingen, som har konsistensen af pasta, skal påføres huden to gange om dagen.

Hvordan man gør hudpleje derhjemme? Hvad er hudpleje og renlighed?

Bumser og sorte prikker på wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Akne