Wat zijn de voordelen van Soda to Acne? Is baking soda goed voor acne?

Hoewel de voordelen van soda tot acne niet goed bekend zijn, zijn ze de laatste tijd steeds populairder geworden. Meestal om van slechte geuren af te komen, u soda, zuiveringszout of carbonaat in de koelkast bewaren, toevoegen aan gebak voor fermentatiedoeleinden of het gebruiken als een huismiddel voor reflux. Maar heeft acne soda voordelen?

Wat zijn de voordelen van Soda to Acne?

Er zijn verschillende meningen over de voordelen van frisdrank voor acne. Helaas zijn er echter niet veel wetenschappelijke studies die het voordeel onderzoeken van soda, dat wordt gebruikt als zuiveringszout voor acne, voor acne en soortgelijke problemen. Er zijn echter enkele studies over het belang van het in evenwicht brengen van de pH van de huid tijdens acnebehandeling.

Wat is het effect van Soda op Skin PH?

De PH-schaal gaat van nul naar 14. Zes of zes alles eronder is zuur, zeven is neutraal en acht en hoger zijn alkalisch. Een gezonde de pH van de huid moet ongeveer 5,5 zijn, wat betekent dat deze licht zuur is. Je huid is optimaal pH wordt de gezondste staat wanneer het wordt gewaardeerd. Sommige deskundigen hebben ontdekt dat alkalische regelmatig gebruik van soda als huidverzorgingsbehandeling kan de natuurlijke zure pH van uw huid aantasten, laag en irritatie veroorzaken Dat zijn ze ook. Sommige dermatologen hebben echter ontdekt dat frisdrank, of embossing, kan worden gebruikt om acne te behandelen. het is nuttig om poeder toe te voegen aan verschillende mengsels in plaats van het alleen te gebruiken Hij denkt dat hij dat kan zijn.

Kan soda voordelen hebben voor acne voor PH Balance?

Voordelen van soda voor acne om PH-balans te behouden Het korte antwoord op de vraag of het kan zijn is ja. Pure verlichting het poeder, dat wil gezegd, frisdrank kan een beetje hard zijn voor je huid. Heeft een zeer gevoelige huid kan overmatig droog worden en een omgeving voorbereiden op ontstekingen moet zeer, zeer voorzichtig zijn bij het gebruik ervan. Of bij de behandeling van acne in plaats van soda, alfahydroxyzuur (AHA) of niet-chemische zachte reinigingsmiddelen moeten worden gebruikt. Soda is meer voor vette huidtypes goed, maar zelfs deze mensen gebruiken het om overmatig drogen van de huid te voorkomen beperk het. Als je niet precies weet wat je huidtype is, zul je Het is altijd een goed idee om uw dermatoloog te raadplegen voordat u frisdrank gebruikt.

Hoeveel en hoe soda te gebruiken bij de behandeling van acne?

Volgens ons onderzoek naar hoeveel en hoe frisdrank te gebruiken bij de behandeling van acne; Als je zuiveringszout wilt proberen om te helpen bij het probleem van acne, kun je het maximaal één tot twee keer per week aanbrengen. Overmatig gebruik kan alkalische soda veroorzaken om de zure pH van de huid en de vernietiging van de natuurlijke vetten van de huid te verstoren. Zorg ervoor dat je je huid heel goed hydrateert om je natuurlijke barrière te beschermen. Het is belangrijk om langdurig contact met de huid te voorkomen bij het gebruik van zuiveringszout voor acne, omdat het irritatie kan veroorzaken. Daarom mag alleen acne worden aangebracht en niet langer dan een paar minuten worden achtergelaten.

Soda masker recept en toepassing voor puistjes

Een kleine hoeveelheid tot 2 theelepels frisdrank met gezichtsreiniger Roer tot je een pasta vormt in warm water en verwijder puistjes met je vingertoppen en masseer je huid. Zie deze techniek onder ogen laat het niet langer dan 10 tot 15 minuten op uw huid zitten als u het als masker gebruikt. Na beide toepassingen onmiddellijk een gezicht om uitdroging van uw huid te voorkomen gebruik moisturizer. U deze methoden echter meer dan twee keer per week gebruiken Herhaal het niet.

Wat zijn de nadelen van het toepassen van soda op acne?

Enkele schadelijke bijwerkingen van het aanbrengen van soda of carbonaat op acne op uw gezicht en huid zijn als volgt:

  • Het zorgt ervoor dat de huid overmatig uitdroogt.
  • Vroeg begin van rimpels Leidt.
  • Verergering van acne voordelen veroorzaakt de mogelijkheid.
  • Littekenvorming en irritatie van de huid kan het veroorzaken.

Omdat zuiveringszout het pH-niveau van de huid kan beïnvloeden.

Laatste woorden over de voordelen van soda tot acne

Zoals te zien is, vormt het rechtstreeks aanbrengen van zuiveringszout op acne een risico voor de verslechtering van de gezondheid van uw huid. Omdat zuiveringszout, d.w.z. soda, een stof is die alkalische eigenschappen vertoont die de pH-structuur van de huid kunnen verstoren en de huidwand kwetsbaar kunnen maken. Terwijl recente geruchten die zijn ontstaan als een mythe zeggen dat zuiveringszout kan helpen verminderen van uw acne, dermatologen raden het niet aan als een behandelingsmethode. U ook lezen over de voordelen van Brits carbonaat (waar en hoe carbonaat te gebruiken) en home natuurlijke masker- en verzorgingsrecepten voor black spot en acne.

Bron 1, Resource 2, Resource 3