X

Com va l'Herpes recurrent freqüent? Hametan, llapis de llavis, pasta de dents és bona?

Els freqüents herpes recurrents molesten a tothom. Pot ser tant una mala imatge com un aliment que desencadeni herpes tan doloroses, pot ser estrès. No obstant això, igual que amb aquells que estan tractant de desfer-se de HSV-1 i HSV 2, el principal problema és el virus de l'herpes. Així que és possible desfer-se de la mosca de forma natural, és útil aplicar llapis de llavis o pasta de dents a la mosca? En aquest article, vam tractar d'elaborar sobre qüestions com ara si la recollida d'aigua al llavi és un signe d'herpes, si l'hametan és bo, o si hi ha una cosa així com una veritable por.

Què causa Herpes recurrents freqüents?

La resposta més bàsica a la pregunta de per què l'herpes causa és un virus anomenat Herpes simplex. El virus infecta la pell i afecta el lloc on es transmet, donant lloc a la captació d'aigua, enrogiment i aspecte ferit. Un cop transmès, pot causar un vol de per vida. Pot haver-hi millores en els herpes de tant en tant, però es pot veure repetidament a la zona on es troba.

No hi ha cap solució mèdicament definitiva a la qüestió de com passar la ferida de l'herpes. Tot i que hi ha rumors entre el públic que seria bo posar Hametan, pasta de dents o llapis de llavis sobre la marxa, aquests mètodes tampoc són segurs.

En la resta del nostre article, podràs veure quines són les aplicacions esmentades i altres mètodes naturals de tractament d'herbes herbes.Però primer, parlem de quines són les raons per les quals l'herpes apareix una i altra vegada.

Per què surten els herpes recurrents freqüents?

Freqüents herpes recurrents es produeix a causa d'un virus anomenat Herpes simplex, com hem esmentat anteriorment. Per això es repeteix. Però pot haver-hi aliments i factors emocionals que tornin a fer actiu el virus, és a dir, desencadenar herpes. Per exemple, hi ha una expressió com "per por". De fet, aquesta frase reflecteix una mica la veritat. Així doncs, quins són els factors que desencadenen l'herpes, com la por:

 • Debilitament del sistema immunitari
 • Insomni
 • Desnutrició
 • Estrès
 • Fatiga
 • Grip, Fred
 • Por extrema i ansietat
 • Raigs nocius del sol (Ultraviolat)
 • Fluctuacions en les hormones

D'on surten els herpes?

Pot aparèixer gairebé en qualsevol lloc que es pugui contactar a la pell de l'herpes. El tipus HSV-1, especialment vist a la zona bucal, també es pot manifestar en àrees sexuals extremes.

Herpes és contagiós i, per tant, es pot establir en qualsevol moment en contacte amb el cos de l'herpes, que es pot transmetre d'una persona a una altra. Aquests són els llocs on els herpes poden aparèixer en substàncies:

 • Ulls
 • Dits
 • Genitals masculins i femenins,
 • Maluc
 • Boca i llavis…

Com va l'Herpes recurrent freqüent?

Les preguntes més curioses sobre el tractament d'herpes són com va l'herpes o com l'herpes cura en poc temps. Hi ha molts mètodes anomenats herpes, per als quals la medicina encara no ha trobat una cura definitiva. Al principi es presenten cremes d'herpes, que ofereixen una solució mèdicament temporal. Aquells que no tenen aquestes cremes o no volen anar al metge busquen solucions aplicant llapis de llavis o pasta de dents a l'avió. De debò es torna boig amb aquests mètodes? Si ho desitgeu, busquem respostes amb tècniques com la crema, la pasta de dents i el llapis de llavis.

Com passar herpes recurrents freqüents amb la solució més ràpida?

La solució més ràpida és no jugar amb la zona on es troba l'herpes i rentar regularment la zona amb aigua salada. A més, el dolor de la ferida es pot reduir mitjançant l'ús de cremes hidratants. Com menys intervenció es dóna a l'herpes, que sol millorar per dret propi de 2 a 4 setmanes, més ràpid cura.

Com passar Herpes amb Nata?

També es fan preguntes freqüents, com ara com passar herpes i si és bo utilitzar la crema. El fet que no hi hagi solució per al tractament de l'herpes també significa que les cremes no la tractaran. No obstant això, la crema d'hametà i cremes hidratants similars poden ajudar a alleujar símptomes com dolor, nafres, captació d'aigua i enrogiment causat per herpes. Plataformes com el diccionari agre i el club de dones tenen moltes cremes i aplicacions que es diu que són bones per a la mosca. No obstant això, l'única font que s'utilitza en la recerca de crema que sigui bona per a la mosca és un proveïdor d'assistència sanitària.

Hametan és bo per volar?

Hametan és una de les cremes que es diu que són bones per a la mosca i es troba entre les cremes prescrites pels metges. La crema hametana és molt estimada pels usuaris per millorar els herpes (temporalment). No obstant això, pot ser inconvenient d'utilitzar sense el vistiplau d'un metge.

A jutjar per les ressenyes dels usuaris d'hametans, sembla que l'herpes millora la seva aparença en poc temps. S'emfatitza que té èxit no només en herpes, sinó també en acne. Per mitigar els beneficis de l'herpes, hametan sembla tenir èxit i preferible.

S'aplica llapis de llavis a la mosca?

La percepció que és bo aplicar llapis de llavis a la mosca també és bastant comú. Aplicar llapis de llavis o una altra substància a l'avió és un acte molt arriscat. L'ús de substàncies no provades mèdicament és inconvenient. Especialment el llapis de llavis i productes químics similars poden empitjorar les ferides d'herpes. Interferir amb l'avió, que es curarà amb el temps i no deixarà rastre, pot conduir a una mala imatge que no es cura.

D'altra banda, hi ha cremes semblants als llavis fetes per a herpes i ferides similars. Si el seu metge recomana utilitzar aquestes cremes, pot prendre i utilitzar el medicament prescrit.

S'aplica pasta de dents a la mosca?

Tot i que la pasta de dents té propietats antibacterianes, pot ser que no tingui les propietats per eliminar el virus que causa la mosca. Fins i tot si té beneficis mèdicament no provats, l'aplicació de pasta de dents a l'avió pot tenir efectes nocius. Tant és així que fins i tot les cicatrius permanents poden formar-se en el lloc de l'herpes. Per tant, qualsevol producte que no sigui recomanat pel metge no ha de ser conduït a la mosca i les ferides d'herpes no han de ser tractades.

Quins són els aliments que desencadenen Herpes?

Com que es tracta d'un problema de salut causat pel virus de l'herpes, el sistema immunitari cau bastant de responsabilitat. Cada vegada que el sistema immunitari es debilita, el virus de l'herpes es torna més actiu i es produeix l'herpes. Així que els aliments que desencadenen els herpes són en realitat aliments que debiliten la immunitat.

Qualsevol aliment que cansi el cos i no hi afegeixi res debilita la immunitat. Per tant, aquests aliments també provoquen la reaparició d'herpes. Així que allunya't dels següents aliments i hàbits. Aquests són els aliments i hàbits que desencadenen l'herpes:

 • Aliments i begudes àcides (cola, suc d'escabetx, suc de nap…)
 • Aliments al·lèrgics.
 • Aliments difícils de digerir.
 • Alcohol
 • Cigarret
 • Nutrició unidireccional
 • No tenir cura de la neteja
 • Aliments excessivament grassos, patates fregides

Últimes paraules sobre desfer-se del HSV

HSV és el nom curt del virus que causa el vol. Es classifica amb codis com HSV-1, HSV-2, HSV-3. La causa dels herpes a la zona bucal és HSV1, la classe d'herpes en els genitals és HSV-2, i la categoria d'herpes que afecten nervis com els shingles és HSV-3.

Mèdicament, tots els herpes es lluiten de diferents maneres. La regió d'origen de l'herpes també juga un paper important a l'augmentar el risc. L'HSV-3, per exemple, és un tipus d'herpes més arriscat. No obstant això, l'HSV-2 comporta aquest risc. L'herpes, que es produeix a la boca i a la zona dels llavis, es pot classificar com l'herpes més contagiós.

Aneu amb compte amb la mosca

Com es pot observar, l'herpes sol ser molest en aparença, però són problemes de salut que cal mantenir sota control. Perquè especialment per als nadons, el virus de l'herpes pot causar danys fins a la mort.

Tingueu molta, molta cura a l'hora d'estimar els nadons, especialment si teniu herpes al voltant dels llavis. Comparteix amb persones que tens herpes perquè puguin entrar quan no puguis prendre precaucions. Si tens herpes a la teva zona genital, comparteix aquesta informació amb la persona amb qui estaràs.

A més, Com va la ferida de l'herpes? també pots revisar el nostre altre article on estem buscant respostes a la pregunta.

Com van els freqüents herpes recurrents? La crema d'hametà és bona per als herpes? L'aplicació de llapis de llavis o pasta de dents a una ferida d'herpes cura herpes?