X

Πώς πάει ο συχνός επαναλαμβανόμενος έρπης; Είναι καλό το Χαμετάν, το Κραγιόν, η Οδοντόκρεμα;

Ο συχνός επαναλαμβανόμενος έρπης ενοχλεί τους πάντες. Μπορεί να είναι τόσο μια κακή εικόνα και τα τρόφιμα που ενεργοποιεί τόσο οδυνηρό έρπητα, μπορεί να είναι το άγχος. Ωστόσο, όπως και με εκείνους που προσπαθούν να απαλλαγούν από HSV-1 και HSV 2, το κύριο πρόβλημα είναι ο ιός του έρπητα. Έτσι είναι δυνατόν να απαλλαγούμε από τη μύγα φυσικά, είναι χρήσιμο να εφαρμόσετε κραγιόν ή οδοντόκρεμα στη μύγα; Σε αυτό το άρθρο, προσπαθήσαμε να επεξεργαστούμε τα ερωτήματα όπως αν η συλλογή νερού στο χείλος είναι ένα σημάδι του έρπητα, αν το hametan είναι καλό, ή αν υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα όπως μια πραγματικά από φόβο καθαρή.

Τι προκαλεί συχνό επαναλαμβανόμενο έρπητα;

Η πιο βασική απάντηση στο ερώτημα γιατί προκαλεί ο έρπης είναι ένας ιός που ονομάζεται απλός έρπης. Ο ιός μολύνει το δέρμα και επηρεάζει τον τόπο όπου μεταδίδεται, οδηγώντας σε συλλογή νερού, ερυθρότητα και εμφάνιση που μοιάζει με πληγή. Μόλις μεταδοθεί, μπορεί να προκαλέσει μια πτήση ζωής. Μπορεί να υπάρχει βελτίωση του έρπητα από καιρό σε καιρό, αλλά μπορεί να δει επανειλημμένα μέσα ή γύρω από την περιοχή όπου βρίσκεται.

Δεν υπάρχει ιατρικά οριστική λύση στο ερώτημα πώς να περάσει την πληγή του έρπητα. Αν και υπάρχουν φήμες μεταξύ του κοινού ότι θα ήταν καλό να τεθεί Hametan, οδοντόκρεμα ή κραγιόν εν κινήσει, αυτές οι μέθοδοι δεν είναι επίσης σίγουρες.

Στο υπόλοιπο άρθρο μας, θα είστε σε θέση να δείτε ποιες είναι οι προαναφερθείσες εφαρμογές και άλλες φυσικές μεθόδους θεραπείας του έρπητα βοτάνων.Αλλά πρώτα, ας μιλήσουμε για ποιους είναι οι λόγοι για τους οποίους ο έρπης εμφανίζεται ξανά και ξανά.

Γιατί βγαίνει ο συχνός επαναλαμβανόμενος έρπης;

Συχνές επαναλαμβανόμενο έρπητα συμβαίνει λόγω ενός ιού που ονομάζεται έρπης απλός, όπως αναφέραμε παραπάνω. Γι' αυτό επαναλαμβάνεται. Αλλά μπορεί να υπάρχουν τρόφιμα και συναισθηματικοί παράγοντες που κάνουν τον ιό ενεργό και πάλι, δηλαδή να προκαλέσει έρπητα. Για παράδειγμα, υπάρχει μια έκφραση όπως "από φόβο". Στην πραγματικότητα, αυτή η φράση αντικατοπτρίζει λίγο την αλήθεια. Έτσι, ποιοι είναι οι παράγοντες που προκαλούν έρπη, όπως ο φόβος:

 • Εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Αϋπνία
 • Υποσιτισμού
 • Στρες
 • Κόπωση
 • Γρίπη, Κρύο
 • Ακραίος φόβος και άγχος
 • Επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου (Υπεριώδης ακτινοβολία)
 • Διακυμάνσεις των ορμονών

Πού βγαίνει ο έρπης;

Μπορεί να εμφανιστεί σχεδόν οπουδήποτε που μπορεί να έρθει σε επαφή με το δέρμα του έρπητα. Ο τύπος HSV-1, ειδικά στην περιοχή του στόματος, μπορεί επίσης να εκδηλωθεί σε ακραίες σεξουαλικές περιοχές.

Ο έρπης είναι μεταδοτικός και ως εκ τούτου μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σημείο σε επαφή με το σώμα του έρπητα, το οποίο μπορεί να μεταδοθεί από το ένα άτομο στο άλλο. Εδώ είναι τα μέρη όπου ο έρπης μπορεί να εμφανιστεί σε ουσίες:

 • Μάτια
 • Δάχτυλα
 • Αρσενικά και θηλυκά γεννητικά όργανα,
 • Ισχίου
 • Στόμα και χείλη…

Πώς πάει ο συχνός επαναλαμβανόμενος έρπης;

Οι πιο περίεργες ερωτήσεις σχετικά με τη θεραπεία του έρπητα είναι πώς πηγαίνει ο έρπης ή πώς ο έρπης θεραπεύεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που ονομάζονται έρπης, για τις οποίες το φάρμακο δεν έχει βρει ακόμη οριστική θεραπεία. Στην αρχή έρχονται κρέμες έρπητα, οι οποίες προσφέρουν μια ιατρικά προσωρινή λύση. Όσοι δεν έχουν αυτές τις κρέμες ή δεν θέλουν να πάνε στο γιατρό αναζητούν λύσεις εφαρμόζοντας κραγιόν ή οδοντόκρεμα στο αεροπλάνο. Τρελαίνεται πραγματικά με αυτές τις μεθόδους; Αν θέλετε, ας αναζητήσουμε απαντήσεις με τεχνικές όπως κρέμα, οδοντόκρεμα και κραγιόν.

Πώς να περάσετε συχνό επαναλαμβανόμενο έρπητα με την ταχύτερη λύση;

Η πιο γρήγορη λύση είναι να μην παίζετε με την περιοχή όπου βρίσκει ο έρπης και να πλένετε τακτικά την περιοχή με αλμυρό νερό. Επιπλέον, ο πόνος του τραύματος μπορεί να μειωθεί χρησιμοποιώντας ενυδατικές κρέμες. Όσο λιγότερη παρέμβαση δίνεται στον έρπητα, ο οποίος συνήθως βελτιώνεται από μόνος του από 2 έως 4 εβδομάδες, τόσο πιο γρήγορα θεραπεύεται.

Πώς να περάσετε τον έρπητα με κρέμα;

Ερωτήσεις όπως πώς να περάσετε τον έρπητα και αν είναι καλό να χρησιμοποιείτε κρέμα τίθενται επίσης συχνά. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει λύση για τη θεραπεία του έρπητα σημαίνει επίσης ότι οι κρέμες δεν θα το θεραπεύσουν. Ωστόσο, η κρέμα hametan και παρόμοιες ενυδατικές κρέμες μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση συμπτωμάτων όπως πόνος, πληγές, συλλογή νερού και ερυθρότητα που προκαλείται από τον έρπητα. Πλατφόρμες όπως το ξινό λεξικό και η λέσχη γυναικών έχουν πολλές κρέμες και εφαρμογές που ισχυρίζονται ότι είναι καλές για τη μύγα. Ωστόσο, η μόνη πηγή που χρησιμοποιείται στην αναζήτηση κρέμας που είναι καλή για τη μύγα είναι ένας πάροχος υγειονομικής περίθαλψης.

Είναι ο Hametan καλός για την πτήση;

Hametan είναι μία από τις κρέμες που λέγεται ότι είναι καλό για τη μύγα και είναι μεταξύ των κρέμες που συνταγογραφούνται από τους γιατρούς. Hametan κρέμα είναι ιδιαίτερα αγαπούσε από τους χρήστες για τη βελτίωση του έρπητα (προσωρινά). Ωστόσο, μπορεί να είναι άβολο να χρησιμοποιηθεί χωρίς την έγκριση ιατρού.

Κρίνοντας από τις κριτικές των χρηστών hametan, φαίνεται ότι ο έρπης βελτιώνει την εμφάνισή του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τονίζεται ότι είναι επιτυχής όχι μόνο στον έρπητα, αλλά και στην ακμή. Προκειμένου να μετριαστούν τα οφέλη του έρπητα, hametan φαίνεται να είναι επιτυχής και προτιμότερη.

Εφαρμόζεται κραγιόν στη μύγα;

Η αντίληψη ότι είναι καλό να εφαρμόζεται κραγιόν στη μύγα είναι επίσης αρκετά κοινή. Η εφαρμογή κραγιόν ή άλλης ουσίας στο αεροπλάνο είναι μια πολύ επικίνδυνη πράξη. Η χρήση ιατρικά μη δοκιμασμένων ουσιών είναι άβολη. Ειδικά κραγιόν και παρόμοιες χημικές ουσίες μπορεί να κάνει πληγές έρπητα χειρότερα. Η παρέμβαση στο αεροπλάνο, το οποίο θα επουλωθεί με την πάροδο του χρόνου και δεν θα αφήσει κανένα ίχνος, μπορεί να οδηγήσει σε μια κακή εικόνα που δεν θεραπεύεται.

Από την άλλη, υπάρχουν κρέμες που μοιάζουν με κραγιόν για έρπητα και παρόμοιες πληγές. Εάν ο γιατρός σας συνιστά τη χρήση τέτοιων κρεμών, μπορείτε να πάρετε και να χρησιμοποιήσετε το συνταγογραφούμενο φάρμακο.

Εφαρμόζεται οδοντόκρεμα στη μύγα;

Αν και η οδοντόκρεμα έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, μπορεί να μην έχει τις ιδιότητες να αφαιρέσει τον ιό που προκαλεί τη μύγα. Ακόμα κι αν έχει ιατρικά αναπόδεικτα οφέλη, η εφαρμογή οδοντόκρεμας στο αεροπλάνο μπορεί να έχει επιβλαβείς επιπτώσεις. Τόσο πολύ που ακόμη και μόνιμες ουλές μπορεί να σχηματιστούν στο σημείο του έρπητα. Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε προϊόν που δεν συνιστάται από το γιατρό δεν πρέπει να οδηγείται στη μύγα και τα τραύματα του έρπητα δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Ποια είναι τα τρόφιμα που προκαλούν έρπητα;

Δεδομένου ότι είναι ένα πρόβλημα υγείας που προκαλείται από τον ιό του έρπητα, το ανοσοποιητικό σύστημα πέφτει αρκετά μεγάλη ευθύνη. Κάθε φορά που το ανοσοποιητικό σύστημα εξασθενεί, ο ιός του έρπητα γίνεται πιο ενεργός και εμφανίζεται έρπης. Έτσι, τα τρόφιμα που προκαλούν έρπητα είναι στην πραγματικότητα τρόφιμα που αποδυναμώνουν την ανοσία.

Κάθε τροφή που κουράζει το σώμα και δεν προσθέτει τίποτα σε αυτό αποδυναμώνει την ανοσία. Ως εκ τούτου, αυτά τα τρόφιμα προκαλούν επίσης την επανεμφάνιση του έρπητα. Μείνετε λοιπόν μακριά από τα παρακάτω τρόφιμα και συνήθειες. Εδώ είναι τα τρόφιμα και οι συνήθειες που προκαλούν έρπητα:

 • Όξινα τρόφιμα και ποτά (κόλα, χυμός τουρσί, χυμός γογγύλι…)
 • Τρόφιμα που είναι αλλεργικά.
 • Τρόφιμα που είναι δύσκολο να αφομοιωθούν.
 • Αλκοόλ
 • Τσιγάρο
 • Μονόδρομη διατροφή
 • Δεν φροντίζει για την καθαριότητα
 • Υπερβολικά λιπαρά τρόφιμα, πατάτες

Τελευταία λόγια για να απαλλαγούμε από HSV

HSV είναι το σύντομο όνομα για τον ιό που προκαλεί την πτήση. Ταξινομείται με τους κώδικες όπως HSV-1, HSV-2, HSV-3. Η αιτία του έρπητα στην περιοχή του στόματος είναι HSV1, η κατηγορία του έρπητα στα γεννητικά όργανα είναι HSV-2, και η κατηγορία του έρπητα που επηρεάζουν τα νεύρα όπως ο έρπης ζωστήρα είναι HSV-3.

Ιατρικά, όλος ο έρπης καταπολεμάται με διαφορετικούς τρόπους. Η περιοχή από την οποία προέρχεται ο έρπης διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην αύξηση του κινδύνου. HSV-3, για παράδειγμα, είναι ένας πιο επικίνδυνος τύπος έρπητα. Ωστόσο, HSV-2 φέρει έναν τέτοιο κίνδυνο. Ο έρπης, ο οποίος εμφανίζεται στην περιοχή του στόματος και των χειλιών, μπορεί να ταξινομηθεί ως ο πιο μεταδοτικός έρπης.

Προσέξτε για τη μύγα

Όπως μπορεί να δει κανείς, ο έρπης είναι συνήθως ενοχλητικός στην εμφάνιση, αλλά είναι τα προβλήματα υγείας που πρέπει να διατηρούνται υπό έλεγχο. Επειδή ειδικά για τα βρέφη, ο ιός του έρπητα μπορεί να προκαλέσει βλάβη μέχρι θανάτου.

Να είστε πολύ, πολύ προσεκτικοί όταν αγαπάτε τα μωρά, ειδικά αν έχετε έρπη γύρω από τα χείλη σας. Μοιραστείτε με τους ανθρώπους ότι έχετε έρπητα, ώστε να μπορούν να παρέμβουν όταν δεν μπορείτε να πάρετε προφυλάξεις. Εάν έχετε έρπητα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων σας, μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με το άτομο με το οποίο θα είστε μαζί.

Επίσης, πώς πάει η πληγή από τον έρπητα; μπορείτε επίσης να διαβάσετε το άλλο άρθρο μας όπου αναζητούμε απαντήσεις στην ερώτηση.

Πώς πάει ο συχνός επαναλαμβανόμενος έρπης; Είναι η κρέμα hametan καλή για τον έρπητα; Η εφαρμογή κραγιόν ή οδοντόκρεμας σε πληγή από έρπητα θεραπεύει τον έρπητα;