Henna Cure mot håravfall Recept och applikation

I vår artikel om Henna Cure Against Hair Loss kommer vi att berätta receptet och applikationstekniken för blandningen som förhindrar håravfall. Hår är den vackraste accessoaren av kvinnor, och män har en rädsla för att förlora när som helst, vi kan säga att det är en värdefull skatt. Både undernäring och hårprodukterna vi använder kan orsaka håravfall. Av någon anledning kan vi säga att förlusten av vårt hår är vår mardröm. Vad ska vi göra om vi måste möta den här mardrömmen? För att svara på denna fråga kommer vi att ge dig ett magnifikt recept för henna botemedel. Du kommer att säga adjö till shedding med henna botemedel vi gav mot håravfall. Om du vill, låt oss gå direkt till vårt recept.

Henna Bota material mot håravfall:

l 2 Matskedar henna

l En halv kopp mjölk

l 1Tat skedsalt

l 2 Matskedar torrjäst

l Mindre än en halv tesked senap Pulver

l 1 (på 1) tesked ingefära juice

Material för peeling mot håravfall:

l En halv kopp mjölk

l 1 (på 1) Tesked salt

Obs: Migräntyp ingefära och senap för dem med hälsoproblem som huvudvärk och högt blodtryck bör inte använda damm. Eftersom dessa material har en värmare effekt, huvudet smärta och höja blodtrycket.

Förberedelse: För att förbereda botemedlet mot håravfall tar vi först en lämplig skål. Vi lägger först till henna på insidan av vår behållare. Sedan lägger vi till 2 matskedar torr jäst. Sedan lägger vi till en tesked salt och senapspulver. För att få ingefärsjuicen river vi den färska ingefäran och dränerar den. Vi lägger till ca 1 tesked ingefärajuice från den ingefära juice vi har fått. Slutligen lägger vi till mjölk till vårt recept för att stoppa håravfall och blanda det. Vi blandar tills vår hennakur är tjock med andra ingredienser. När vi har förberett vårt botemedel, lägger vi det åt sidan.

Tillämpning av Henna Cure mot håravfall

Å andra sidan förbereder vi exfoliering för att applicera på hårets bottnar. För peeling blandar vi mjölk och salt i en skål. På detta sätt har vi förberett två blandningar mot håravfall. Nu kan vi applicera dessa blandningar på vårt hår. Under appliceringsfasen masserar vi först bottnarna på hväxthåret som vi blandar med salt. Efter att ha utfört denna procedur kan vi applicera blandningen med henna på vårt hår. Vi tar hennakuren i våra händer och börjar köra den med sladdar i håret. Vi applicerar henna botemedlet på vårt hår på ett sätt som matar det till allt vårt hår, precis som att applicera hårfärg. Efter att ha matat hennakuren över hela håret täcker vi vårt hår med hjälp av en nylonhuv eller väska. Vi kan tvätta hennakuren efter att ha blötlagt den i håret i 4-5 timmar. Henna-boten vi förbereder mot håravfall kommer inte bara att stoppa utgjutning, men hjälper också till att ta bort nytt hår. Du kan göra detta recept varje vecka, vilket du kommer att vara mycket nöjd med effekten. Du kommer snart att märka att utgjutet i ditt hår har slutat. Håll dig frisk.

Andra artiklar på vår webbplats som kan vara av intresse för dig:

Vad är ICE FUE Hair Transplantation Method, Hur lång är det gjort?

Fördelar med äppelcidervinäger skadar: Hår, hud, kolesterol, socker ...

Håravfall på wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Sa%C3%A7_d%C3%B6k%C3%BC