Er Sesame Raise Kolesterol? Fordele ved sesam til kolesterol Harms

Spørgsmålet om, hvorvidt sesam rejser kolesterol er et af spørgsmålstegnene i hovedet på mennesker, der lider af højt kolesteroltal. Selvom sesamfrø bruges i kager og boller, kan de også have sunde fordele for hjertet. Der er dog bekymring for, at det kan hæve kolesterol såvel som fordele.

Er Sesame Raise Kolesterol?

De sundhedsmæssige fordele ved sesamfrø har eksisteret i århundreder men i den seneste tid en stigende effekt på kolesterol om han vil vise, at det også har været et spørgsmål om nysgerrighed. Mest i kinesisk og indisk medicin det har været brugt i nogle tilfælde såsom hudinfektioner, skaldethed og styrke tandsundheden.

Sesam har også diabetes, nogle tarmsygdomme og høje det er også blevet undersøgt i form af eksperimentelle undersøgelser i behandlingen af blodtryk. Sesam i modsætning til spørgsmålet om, hvorvidt det rejser kolesterol, har nogle undersøgelser konstateret, at sesamfrø hjælper også med at reducere kolesterol og triglycedide satser menes at være i stand til at gøre det.

Er Sesame lavere kolesterol?

Undersøgelse af virkningen af sesamfrø på fedtindholdet i blodet der er få undersøgelser, men resultaterne er blandede. De fleste af disse eksperimenter er høje. personer med høje kolesteroltal eller triglycerider Omfatter. I løbet af disse undersøgelser pulveriseres 25 til 50 gram sesamfrø en gang om dagen, er forsøgspersoner De har været udsat for det. Da sesam har et højt fedtindhold, er mange undersøgelser Sesamfrø foretrækkes frem for de kalorier, der normalt indtages. Så det er ikke som en ekstra forstærkning, det er en grundlæggende. sesampasta bruges som en fødevare.

I nogle undersøgelser kan spise sesamfrø forårsage kolesterol og triglycerider ikke har haft nogen væsentlig indvirkning på niveauerne. Men nogle undersøgelser har vist, at forbruget af sesamfrø på daglig basis kolesterol mellem 8% og 16%, og den samlede kolesteroltal i gennemsnit Det er blevet bemærket, at det reducerer med 8%. I nogle af disse eksperimenter er hdl kolesterol og selv om der er en lille positiv effekt i form af triglycerider Det har ikke været en vigtig indikator for afgørende beviser.

Hvordan påvirker sesam dit kolesteroltal?

Undersøgelser af kolesterolsænkende og opløftende virkninger af sesam har vist sig at indeholde mange ingredienser, der har vist sig at påvirke kolesterol og triglycedide niveauer, herunder; sesamin er den hyppigste årsag til alfa-linolsyre og opløselig fiber. Som det kan ses, forårsager sesamfrø ikke en stigning i kolesterol i deres beslutning, men kan også have en kolesterolsænkende effekt. Overforbrug kan dog have skadelige konsekvenser både med hensyn til kalorier og bivirkninger. Hvis du ønsker det, vil sesamfrø blive spist under graviditeten? Du kan også gennemgå artiklen Med titlen Fordele og skader af sesam under graviditet.

Kilde