El sèsam eleva el colesterol? Beneficis del sèsam als danys del colesterol

La qüestió de si el sèsam aixeca el colesterol és un dels interrogants en la ment de les persones que pateixen colesterol alt. Tot i que les llavors de sèsam s'utilitzen en brioixeria i panets, també poden tenir beneficis saludables per al cor. No obstant això, hi ha preocupació que pugui elevar el colesterol, així com els beneficis.

El sèsam eleva el colesterol?

Els beneficis per a la salut de les llavors de sèsam han existit des de fa segles no obstant això, en els últims temps un efecte creixent sobre el colesterol si ho demostrarà també ha estat una qüestió de curiositat. Principalment en medicina xinesa i índia s'ha utilitzat en alguns casos com infeccions cutànies, calvície i reforç de la salut dental.

El sèsam també té diabetis, algunes malalties intestinals i també s'ha estudiat en termes d'estudis experimentals en el tractament de la pressió arterial. Sèsam contràriament a la qüestió de si eleva el colesterol, alguns estudis han descobert que les llavors de sèsam també ajuda a reduir les taxes de colesterol i triglicèrids es creu que és capaç de fer-ho.

El colesterol sèsam inferior?

Examinar l'efecte de les llavors de sèsam en els nivells de greix a la sang hi ha pocs estudis, però els resultats són mixtos. La majoria d'aquests experiments són elevats. persones amb altes taxes de colesterol o triglicèrids Inclou. Durant aquests estudis, entre 25 i 50 grams de llavors de sèsam estan en pols una vegada al dia, les assignatures són han estat sotmesos a això. Atès que el sèsam té un alt contingut en greixos, molts estudis Les llavors de sèsam es prefereixen sobre les calories que normalment es consumeixen. Per tant, no és com un reforç addicional, és bàsic. la pasta de sèsam s'utilitza com a aliment.

En alguns estudis, menjar llavors de sèsam pot causar colesterol i triglicèrids no ha tingut un impacte significatiu en els nivells. Però alguns estudis han descobert que el consum de llavors de sèsam diàriament colesterol entre un 8% i un 16%, i taxes totals de colesterol de mitjana S'ha observat que es redueix en un 8%. En alguns d'aquests experiments, el colesterol hdl i tot i que hi ha un lleuger efecte positiu en termes de triglicèrids no ha estat un indicador important d'evidència concloent.

Com afecta el sèsam al colesterol?

Els estudis sobre els efectes de la reducció i elevació del colesterol del sèsam han demostrat que contenen molts ingredients que s'han demostrat que afecten els nivells de colesterol i triglicèrids, inclosos; la sèsammina és la primera causa d'àcid alfa-linoleic i fibra soluble. Com es pot observar, les llavors de sèsam no provoquen un augment del colesterol en la seva decisió, sinó que també poden tenir un efecte rebaixable del colesterol. No obstant això, l'ús excessiu pot tenir conseqüències nocives tant en termes de calories com d'efectes secundaris. Si ho desitges, es menjaran llavors de sèsam durant l'embaràs? També podeu revisar l'article Titulat Beneficis i danys del sèsam durant l'embaràs.

Font