Återställningsmask Recept och applikation för hängande bröst

Hängande bröst är ett tillstånd som gör kvinnor ganska obekväma. Mödrar kan ha många skäl till amning, till exempel att hängande med stigande ålder. Oavsett anledning är en sak som inte har förändrats att rummet skapar en bild som vi inte gillar estetiskt. Vi skulle inte ljuga om vi sa att det påverkade folk psykiskt. Så, hur hittar vi en lösning på hängande bröst? För att svara på den frågan ska vi ge dig ett bra maskrecept. Med denna mask kommer du att ha packade och mer upprätt bröst. Låt oss komma till vårt recept innan vi låter dig vänta för länge.

OBSERVERA: Innan du fortsätter till vårt recept; Kvinnor i detta sammanhang bör undvika maskapplikation eftersom denna mask kan ha negativa effekter på gravida kvinnor och ammande mödrar.

Återhämtning mask recept för hängande bröst

Ingredienser:

l 1 bit överdimensionerad potatis

l 1 gurka

l 1 ägg

Beredning: Först och främst tar vi en lämplig behållare för att blanda ingredienserna. Sedan skalar vi potatis och gurka. Vi river de skalade ingredienserna i behållaren. Å andra sidan, eftersom vi kommer att använda tillströmningen av ägg, separerar vi ägget från äggulan. Vi lägger också till äggtillströmningen som vi har tilldelat andra ingredienser. Vi sätter en handske på alla ingredienser och blandar ihop dem. Vi knådar tills den har en konsistens, precis som knådning av deg. Vår blandning är klar, om du vill, låt oss gå vidare till tillämpningen av vår bröst-samlande mask.

Tillämpning av samlarmasken

Vi tar två gasbinda eller bomullsdukar. Vi skär vår blandning i två bitar och placerar den på tygerna. Vi sprider blandningen för hängande bröst på tyget. Därefter stänger vi blandningen som vi sprider på trasan på våra bröst tillsammans med trasan. När vi har stänger den tar vi på oss några gamla underkläder. Vi lämnar blandningen i våra bröst i 6 timmar. Tiden kan vara lite lång, men du kommer att upptäcka att denna blandning, som du kommer att vara nöjd med resultatet, är värt väntan. Efter 6 timmar kan du tvätta bröstet. Det är värt att rengöra blandningen genom att massera den från botten upp. Du kan applicera denna mask för dina hängande bröst 2 gånger i veckan. Du kommer inte att tro effekten när du tillämpar den regelbundet. Med tiden kommer du att se dina bröst återhämta sig och hängande blir brantare. Vi önskar dig en hälsosam dag.

Om du vill dra nytta av andra underhållsrekommendationer på vår webbplats är de viktigaste artiklarna vi kan rekommendera dig:

Hur bryr man sig efter hudtyp? Oljig, torr, blandad

Skadorna av att sova med smink och överväganden

Bröst på wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Meme