Potatisdieter, smalare... Är den här dieten skadlig? Sura kommentarer...

Potatisdieten har fått mycket uppmärksamhet de senaste dagarna. Så vi har forskat lite om det här åt dig. Vi undersökte recensionerna av dem som bantar potatis och de som går ner i vikt tack vare denna diet. Vi letade efter svar på förvirrande frågor som om det är fördelaktigt eller skadligt när det gäller hälsa, hur man förbereder sig och hur länge. Vad som sades om denna diet i den sura ordboken sammanfattade vi för dig. Vi går till vår artikel om du vill.

Hur man förbereder potatis fasta och hur länge ska den appliceras?

Tro inte att ett komplext svar kommer i gengäld när du blir tillfrågad om hur man förbereder en potatisdiet, ganska enkelt, men du bör lämna kosten efter 3 dagar, och när du gör denna diet måste du ha druckit cirka 2 liter vatten i slutet av dagen. Förläng aldrig kostperioden. Efter 3 dagar fortsätter du att mata i normal ordning. Du kan följa denna diet då och då om du vill, men om du har några hälsoproblem kan du behöva undvika att följa kosten, så det är absolut nödvändigt att du konsulterar din läkare.

1 i potatisdieten. Dag

Morgon: Du bör äta 4 matskedar yoghurt, 1 från kokt pota
tis Lunch: 4 matskedar yoghurt, 1 från kokt potatis Kvä
ll: Du bör äta 8 matskedar yoghurt

2 i potatisdieten. Dag

Morgon: Du bör äta 4 matskedar yo
ghurt Lunch: 3 matskedar yoghurt, 1 från kokt potatis Kv
äll: Du bör äta 8 matskedar yoghurt, 1 från kokt potatis

3 i potatisdieten. Dag

Morgon: Du bör äta 1 av de kokta potati
sarna, du bör äta 3 matskedar yoghurt, 1 av de kokta potatisar
naAkss: Du bör äta 4 matskedar yoghurt

Är potatisdieten skadlig?

Svaret på frågor som om potatisdieten är skadlig eller fördelaktig beror vanligtvis på frekvensen och hälsan hos din kost. Men i allmänhet kan skadorna av potatis fasta kort listas i ämnen enligt följande:

  • Det kan orsaka svaghet.
  • Du kan bli trött snabbt.
  • Det kan orsaka yrsel.
  • Om det tillämpas under lång tid kan det påverka utseendet på olika hälsoproblem på grund av undernäring.
  • Eftersom det kan orsaka negativa effekter av diabetiker är det användbart för dem som har diabetes att inte följa denna diet.

Vad kommenterar potatisdieter och bantare?

Recensioner sammanställda från forum för potatisdieter är följande i form av utdrag:

Jag registrerade mig bara för att skriva om det, vänner:) Jag gjorde potatisdieten en vecka före jul. Jag gick ner 10 kilo på en vecka. Jag är en man som inte kan göra strikta regimer. Mitt blodtryck sjunker, mitt öga mörknar normalt, men det finns ingen startion eller lågt blodtryck i denna diet. Jag tro
r att ni alla kan göra det enkelt. Nästa sak jag vet, kläderna jag köpte är rikliga, jag började äta och jag fick tillbaka det jag får nu om cirka 12 dagar.
... Från och med idag börjar jag om. Dessutom ska jag spela sport. Jag är säker på att du får mer än 3,5. När du tränar kan du nästan ge 2 gånger mer än du normalt skulle ge ... Jag ska skri
va ner utvecklingen... Men för er som vill börja och inte kan bestämma; en diet där du inte kommer att vara ofullständig ... Jag kysser er alla...

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-10972198

Jag läste det på nätet, och jag tänkte skriva ner det här nere, och jag gjorde det vid ett tillfälle, och det är en ganska full diet, jag har gått ner 10 pounds, jag kommer att göra det igen, jag har en Hollywood diet, men under de första två dagarna var mitt blodtryck 6 och 4, så jag släppte det.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11473583

Damklubb för potatisdieter

Sådana dieter är mycket skadliga, vänner. Kanske kommer du att gå ner i vikt, men på grund av bristen på mycket näringsämnen finns det alla typer av komplikationer i kroppen. Det är väldigt dåligt för ditt hår, matsmältningssystemet. Kroppen har vissa värden av vitaminer, proteiner, mineraler, fetter och kolhydrater som det måste ta varje dag. Om du inte minskar mängden kalorier med kosten och fortsätter att ta dessa värden blir du sjuk. Kanske kommer det inte ut först, men du kommer att göra mycket skada på din kropp genom att göra dieter som denna genom åren. Till exempel innebär att bara äta potatis i en vecka att inte ta ett uns protein i kroppen. Kan du leva me
d en potatis i en vecka? Du får exakt dubbelt så lång tid som kosten. Är det inte syn
d?Blandade dieter är hälsosammare. Konsultera en dietist, nu är det på kamelsjukhus. Jag ö
nskar alla lycka till.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11536666

Jag är väldigt glad att jag har gått ner 4 kilo nu, jag har gått 30 gånger under en kaydirigubbakcemile2 diet, jag har druckit mycket varmt vatten, jag har aldrig känt mig hungrig på potatisdagar, men jag har haft lite problem i fruktens dagar, och jag
vill göra det igen om en månad om det inte tar så lång tid. kaydirigubbakcemile3

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11593291

Jag har fallit från 72 till 68 och jag kommer att hålla denna vikt i en månad eftersom de sa att det skulle vara dåligt för din hälsa, och jag har vägts i 7 dagar, och jag har alltid varit överviktig, så mina permanenta viktökningar kommer upp som om de som nyligen har fått en viktökning kommer att ge mig lättare, låt oss se, vänner som har gjort det, jag önskar dig tålamod eftersom jag har haft det svårt.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11618522

Potatis diet Sour ordbok recensioner

Kommentarerna i den sura ordboken om potatisdieten är följande:

Det är den typ av diet jag stötte på för flera år sedan när jag bestämde mig för att gå ner i vikt och undersökte en diet som inte involverade fisk, rött kött, tonfisk varje dag online. kosten består av kokt potatis. Det har redan varnats för att försöka på länge, men jag tror inte att en människa någonsin ska prova det. Det är som, "Herregud.

morgon: 2 kokta potat
isar: 3 kokta potati
sar: 2 kokta potatisar

Ja, det finns inget annat.

https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539

det är en diet som diabetiker definitivt bör undvika. Faktum är att med tanke på hur utbredd sockerobalansen är är det kosten som vi alla bör undvika. Jag känner en kille som hamnade på sjukhuset och försökte banta med potatis. Det är allt jag har.

https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539

Jag vill att du läser näringsdelen här i synnerhet. När du äter tillräckligt med potatis, Du kan leva ett hälsosamt och långt liv med endast vitamin a och d kosttillskott. I motsats till vad de flesta förutspår är potatis inte en tom kaloribomb, eller ens en mycket användbar mat med en vattenhalt på nära 80% och ett högt mineral- och vitamininnehåll. Den relativt låga men högkvalitativa proteinhalten kommer att räcka för dig när du äts i tillräckliga mängder.


https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539

Det rekommenderas av dietister att låsa upp för kunder som upplever lockdown under långa kostprocesser. du gör det i en vecka, inte hela ditt liv, då går du tillbaka till olika dieter. Och ja, det fungerar verkligen. Jag har försökt och sett.


https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539?p=2

Om du vill kan du också läsa följande artiklar om att gå ner i vikt: