Beneficis i danys de la col porpra - Col vermella rica B12

En l'article d'avui sobre els beneficis i els danys de la col porpra, hem recopilat diverses informacions sobre col vermella rica en b12 per a vostè i la resumim en encapçalaments.

Beneficis i danys de la col porpra

La col porpra és una varietat vegetal que es consumeix més especialment a l'hivern. Consumir col porpra és molt beneficiós des del punt de vista de la salut i el seu consum excessiu també té alguns danys. La col porpra és una varietat vegetal que es consumeix bastant tant al nostre país com a Europa. Quan es tracta d'una verdura consumida tant, els beneficis i els danys de la col porpra s'investiguen bastant.

Especialment a l'hivern, la col es consumeix en les malalties se sap que crea un sistema immunitari resistent. Col porpra hi ha una quantitat suficient de vitamina C. I la necessitat del cos de vitamina C és genial en la mesura que compleixi l'abast. Mentre que la col porpra té els seus beneficis, alguns danys està disponible.

Quins són els beneficis de la col porpra?

  • Regula el sistema immunitari de l'organisme.
  • Conté una gran quantitat de vitamines i, per tant, satisfà les seves necessitats vitamínics.
  • Té un efecte positiu en la salut del sistema nerviós.
  • Ajuda a eliminar toxines nocives en el cos.
  • Evita fatiga i fatiga.
  • La col porpra, que és hepàtica i amigable amb el cor, s'ha de consumir abundantment.
  • Ajuda a eliminar l'excés de iode que es produeix en el cos.
  • És un factor en l'eliminació d'aquest problema en persones que tenen problemes d'anèmia.
  • Especialment en persones amb Alzheimer i portant aquests símptomes, el consum de col porpra ajudarà a passar la malaltia.
  • Per a les persones que volen perdre pes i dieta, la col porpra accelera la crema de greixos.

Efectes de Red Laha en b12

Es creu que la col vermella augmenta el nivell de vitamina b12. Per a això, es recomana consumir 3 cullerades sòquedes de la sauerkraut porpra tal com la coneixem cada dia, cada dia, durant 2 a 3 mesos.

Els ingredients que necessites per preparar el sauerkraut porpra: fins a 1 cullerada de sal de roca, vinagre de la mida d'una culleradeta i col vermella mitjana. Tallar finament la col porpra com si es tractés d'una amanida i col·locar-la en un pot, a sobre de la qual abocar una cullerada de sal de roca, deixar fins que s'hagi quedat sense suc, que és d'unes dues hores. A continuació, afegim el vinagre de sidra de poma i afegim aigua bullida i calenta fins que les cols porpra del pot estiguin per sota del nivell de l'aigua. No facis que el teu pot sigui massa gran perquè no hagis d'augmentar la quantitat d'aigua.

Quins són els danys de la col porpra?

Notable a causa del consum excessiu de col porpra també hi ha alguns danys. Per protegir-se d'aquests danys, utilitzeu col porpra cal consumir-lo en dosis.

Col porpra durant l'embaràs en forma de càpsules o col no s'ha de consumir de manera que beu la seva aigua. Lactància materna d'aquest nadó a l'úter pot provocar inflamació a l'intestí durant el període.

Per a les persones que consumeixen constantment drogues, els beneficis i els danys de la col porpra segurament haurien de ser ben coneguts. Perquè la col porpra pot reduir l'efecte de certs fàrmacs.

Si vols, un altre aliment ric en la direcció de b12, és perjudicial menjar raves durant l'embaràs sobre raves? Quins són els beneficis de menjar raves durant l'embaràs? també podeu llegir el nostre article titulat "

Col al wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Lahana