X

7 Beneficis miraculosos de menjar albergínies a la salut humana

Els beneficis de menjar albergínies es manifesten en moltes àrees, des de la salut cardíaca fins a la digestió. No és cap secret que són una excel·lent addició per a gairebé tots els àpats. Curiosament, l'albergínia té una textura similar als tomàquets, el que els fa perfectes per a sopes, guisats i fins i tot barbacoa!

Potser us sorprendrà saber que aquesta verdura no només està plena de sabor, sinó que també proporciona molts avantatges pel que fa als beneficis per a la salut. Aquests són 7 beneficis de l'albergínia en consum normal:

Beneficis de menjar albergínies

Consumir albergínies té molts beneficis per a la salut, esmentarem 7 característiques importants:

1. Una gran font de vitamines i minerals

El contingut vitamínic i mineral de les albergínies és bastant ampli. És una gran font de vitamina C, vitamina K, vitamina B6, tiamina, niacina, magnesi, manganès, fòsfor, coure, fibra, àcid fòlic, potassi i molt més!

Quins són els beneficis de l'albergínia Stalk? Per a què serveix la tija de l'albergínia?

2. El benefici digestiu de menjar albergínies

L'alt contingut en fibra en albergínia, que és un element molt important per mantenir una dieta equilibrada, és una bona manera de millorar la teva salut gastrointestinal. Això vol dir que menjar albergínies regularment quan sigui necessari ajudarà a que tot vagi bé!

Tractament herbassar del paràsit intestinal: símptomes de paràsits, diagnòstic i tractament domiciliari

3. Millora la salut cardíaca

La fibra en albergínia no només ajuda al procés digestiu, sinó que també ajuda a millorar la seva salut cardíaca! Això es deu al fet que la fibra redueix la quantitat de colesterol que absorbeix el teu cos unint-lo a la bilis del teu aparell digestiu, de manera que es desfà de forma natural.

Menges albergínies durant l'embaràs?

4. El benefici de menjar albergínies al càncer

Els antioxidants són una de les millors defenses del cos humà contra malalties com el càncer, així com moltes altres infeccions potencials. Un dels molts beneficis de menjar albergínies és que estàs consumint manganès, que és un antioxidant natural. Ajuda a protegir els òrgans mantenint un alt nivell d'antioxidants com el manganès en el teu cos.

5. Millora la salut òssia

El color únic d'una albergínia és més útil que lluir bonic. Els compostos vegetals naturals que componen aquest color s'han associat realment amb una osteoporosi reduïda, ossos més forts i fins i tot una major densitat òssia. A més, el ferro i el calci que es troben en les albergínies són molt importants per millorar i mantenir la salut òssia general.

Plantes d'alleujament del dolor natural, infusions, aliments i olis d'alleujament del dolor

6. L'efecte de menjar albergínies sobre l'anèmia

No aconseguir prou ferro en la teva dieta pot ser molt perillós per a la teva salut. En alguns casos, la deficiència de ferro pot causar anèmia, que es caracteritza per una sensació general de fatiga i fatiga causada per no tenir prou glòbuls vermells sans per portar oxigen al cos. Menjar aliments com albergínies amb un alt contingut en ferro pot ajudar a combatre problemes de salut com l'anèmia.

7. Millora la funció cerebral

Les albergínies són riques en productes químics naturals anomenats nutrients vegetals, que se sap que milloren la salut mental. Aquest benefici és el resultat de l'augment del flux sanguini cap al cos i el cervell. Els nutrients herbaci ajuden a enfortir la memòria enviant més sang al cervell, estimulant el desenvolupament de les vies nervioses.