Dietistes de patates, més prims... Aquesta dieta és perjudicial? Comentaris agredolços...

La dieta de la patata ha estat rebent molta atenció en els últims dies. Així que hem fet algunes investigacions sobre això per a tu. Vam examinar les revisions d'aquells que dieten patates i els que perden pes gràcies a aquesta dieta. Hem buscat respostes a preguntes confuses, com ara si és beneficiosa o nociva en termes de salut, com preparar-se i durant quant de temps. El que es va dir d'aquesta dieta al diccionari agre que resumíem per a tu. Anem al nostre article si ho desitges.

Com preparar el dejuni de la patata i quant de temps s'ha d'aplicar?

No creguis que una resposta complexa vindrà a canvi quan et preguntin com preparar una dieta de patata, bastant senzilla, però has de deixar la dieta al cap de 3 dies, i en fer aquesta dieta has d'haver begut aproximadament 2 litres d'aigua al final del dia. No ampliïs mai el període de dieta. Al cap de 3 dies, continueu alimentant-se en ordre normal. Pots seguir aquesta dieta de tant en tant si ho desitges, però si tens algun problema de salut, és possible que hagis d'evitar seguir la dieta, per la qual cosa és imprescindible que consultis al teu metge.

1 en la Dieta de Patates. Dia

Matí: S'han de menjar 4 cullerades sòpoles de iogurt, 1 de patates
bullides Dinar: 4 cullerades de iogurt, 1 de patates bullides Nit
: S'han de menjar 8 cullerades de iogurt

2 en la Dieta de la Patata. Dia

Matí: S'han de menjar 4 cullerades sòpodes
de iogurt Dinar: 3 cullerades sòpodes de iogurt, 1 de patates bullid
es Nit: S'han de menjar 8 cullerades de iogurt, 1 de patates bullides

3 en la Dieta de la Patata. Dia

Matí: S'ha de menjar 1 de les patates bullides, s
'han de menjar 3 cullerades sòpodes de iogurt, 1 de les patates bullidesAkss:
S'han de menjar 4 cullerades sòpodes de iogurt

La dieta de la patata és perjudicial?

La resposta a preguntes com ara si la dieta de la patata és perjudicial o beneficiosa sol dependre de la freqüència i salut de la teva dieta. Però en general, els danys del dejuni de la patata es poden enumerar breument en substàncies de la següent manera:

  • Pot causar debilitat.
  • Pots cansar-te ràpidament.
  • Pot causar marejos.
  • Si se sol·licita des de fa molt de temps, pot afectar l'aparició de diversos problemes de salut a causa de la desnutrició.
  • Atès que pot causar efectes negatius dels diabètics, és útil per a aquells que tenen diabetis no seguir aquesta dieta.

En què comenten els dietistes i els més prims de les patates?

Les ressenyes recopilades a partir de fòrums de dietistes de patates són les següents en forma de fragments:

Em vaig apuntar només per escriure sobre això, amics:) Vaig fer la dieta de la patata una setmana abans de Nadal. He perdut 10 lliures en una setmana. Sóc un home que no pot fer règims estrictes. La meva pressió arterial cau, el meu ull s'enfosquia normalment, però no hi ha iniciació ni baixa pressió arterial en aquesta dieta. Crec
que tots podeu fer-ho fàcilment. El següent que sé, la roba que vaig comprar són abundants, vaig començar a menjar i vaig recuperar el que estic aconseguint ara en uns
12 dies... A partir d'avui, torno a començar. A més, vaig a fer esport. Estic segur que et donaré més de 3.5. Quan fas exercici, gairebé pots donar 2 vegades més del que normalment donaries... Escr
iuré les novetats... Però per a aquells de vosaltres que voleu començar i no podeu decidir; una dieta on no seràs poc concloent... Us beso a tots...

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-10972198

Ho vaig llegir a la xarxa, i estava pensant a escriure-ho aquí, i ho vaig fer en un moment, i és una dieta bastant completa, he perdut 10 lliures, ho tornaré a fer, tinc una dieta de Hollywood, però durant els dos primers dies la meva pressió arterial era de 6 i 4, així que ho vaig deixar anar.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11473583

Club de dones per a dietistes de patata

Aquestes dietes són molt nocives, amics. Potser perdràs pes, però a causa de la manca de molts nutrients, hi ha tot tipus de complicacions en el cos. És molt dolent per als teus cabells, el teu aparell digestiu. El cos té certs valors de vitamines, proteïnes, minerals, greixos i hidrats de carboni que ha de prendre cada dia. Si no redueixes la quantitat de calories amb la dieta i segueixes prenent aquests valors, et posaràs malalt. Potser no sortirà al principi, però faràs molt mal al teu cos fent dietes com aquesta al llarg dels anys. Per exemple, menjar només patates durant una setmana significa no portar una unça de proteïnes al cos. Es pot viure amb
una patata durant una setmana? Obtindreu exactament el doble de la durada de la dieta com a màxim. No és una llàstim
a?Les dietes mixtes són més saludables. Consulta un dietista, ara està en hospitals de camells.
Desitjo a tothom bé.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11536666

Estic molt contenta d'haver perdut 4 quilos ara, he caminat 30 vegades mentre estava en una dieta kaydirigubbakcemile2, he begut molta aigua calenta, mai he tingut gana els dies de patata, però he tingut una mica de dificultat en els dies de fr
uita, i vull tornar a fer-ho en un mes si no triga tant. kaydirigubbakcemile3

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11593291

He caigut de 72 a 68 i mantindré aquest pes durant un mes perquè m'han dit que seria dolent per a la teva salut, i he estat pesant durant 7 dies, i sempre he tingut sobrepès, així que els meus guanys de pes permanents estan arribant com si els que recentment han guanyat un augment de pes em donin més facilitat, vegem, amics que ho han fet, us desitjo paciència perquè he tingut dificultats.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11618522

Dietes de patata Ressenyes del diccionari Sour

Els comentaris fets al diccionari agre sobre la dieta de la patata són els següents:

És el tipus de dieta que vaig trobar fa anys quan vaig decidir perdre pes i vaig investigar una dieta que no implicava peix, carn vermella, tonyina cada dia en línia. la dieta consisteix en patates bullides. Ja s'ha advertit que no ho intenti des de fa molt de temps, però no crec que un ésser humà ho hagi de provar mai. És com, "Oh, Déu meu.

matí: 2 patates bulli
des: 3 patates bullid
es: 2 patates bullides

Sí, no hi ha res més.

https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539

és una dieta que els diabètics han d'evitar definitivament. De fet, tenint en compte la generalització del desequilibri del sucre, és la dieta que tots hauríem d'evitar. Conec un paio que va acabar a l'hospital intentant dietar amb patates. Això és tot el que tinc.

https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539

M'agradaria que llegeixessis la part nutricional aquí en particular. Quan menges prou patates, pots viure una vida sana i llarga amb només vitamina a i d suplements. Contràriament al que prediu la majoria de la gent, les patates no són una bomba calòrica buida, ni tan sols un aliment molt útil amb un contingut d'aigua proper al 80% i un alt contingut en minerals i vitamines. El contingut en proteïnes relativament baix però d'alta qualitat serà suficient per a vostè quan es menja en quantitats suficients.


https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539

Els dietistes recomanen desbloquejar els clients que pateixen el confinament durant llargs processos dietètics. ho fas durant una setmana, no tota la teva vida, després tornes a diverses dietes. I sí, realment funciona. Ho he intentat i he vist.


https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539?p=2

Si ho desitgeu, també podeu llegir els següents articles sobre la pèrdua de pes: