Paradijs boom voordelen en nadelen (Skunk Tree-Ailanthus Altissima)

De boom van het paradijs is zeer waardevol in het verre oosten in termen van zijn voordelen. Het is al vele jaren een van de onmisbare bronnen van de Chinese geneeskunde en wordt vanwege de vele voordelen de paradijsboom in China genoemd.

Hoewel het tal van voordelen heeft, wordt het mannelijke ras in ons land ook wel stinkdierboom of scheetboom genoemd vanwege de slechte geur van paradijsbomen.

De paradijsboom, waarvan de Latijnse naam Ailanthus Altissima is, staat in Turkije ook bekend als de Ayedz-boom, die is getransformeerd van deze Latijnse naam.

Wat zijn de voordelen van Paradise Tree?

Astma, diarree, kanker, dysenterie, epilepsie, malaria, koorts en gebruikt op de aandoening die niet eindigt met tellen, zoals maagproblemen Gebruik expertise en aandacht, hoewel de voordelen van paradijsboom zeer effectief zijn is een boom die het nodig heeft.

Structureel, van de wortels van de boom tot de bladeren, kan worden gebruikt in de gezondheidssector. Bijwerkingen en negatieve reacties op de dood als gevolg van onbewust gebruik problemen die zich kunnen voordoen.

Zoals het bekend is, zijn er maar weinig dingen die geiten niet eten. Een van die dingen is de boom des Paradijss. Dit suggereert dat we voorzichtig moeten zijn met het consumeren ervan, omdat het een boom is waar zelfs geiten uit de buurt blijven.

Als je wilt, laten we de boom des paradijss beter leren kennen...

Wat zijn de kenmerken van de Paradijsboom?

De boom, ook wel stinkdierboom of scheetboom genoemd, ontleent zijn naam aan de onaangename geur die door het mannelijke geslacht wordt uitgestraald. Sommige mensen vinden het niet leuk, en sommige mensen zien het helemaal niet. De deignatie van de geiten kan echter ook een indicatie zijn dat ze niet erg aangenaam ruiken.

Aan de andere kant, zoals we hierboven hebben vermeld, is het ook een nuttige plant die wordt gebruikt op het gebied van geneeskunde. Deze voordelen worden echter niet alleen gezien in de geneeskunde, maar ook in herbebossingsstudies.

Ailanthus Altissima, een zeer persistente, expansionistische en invasieve boom, wordt gezien als een slecht karakter in termen van deze kenmerken, maar het is een boom die de woestenij van Anatolië kan laten groeien om droogte en koude klimatologische omstandigheden te weerstaan. Het verlangen om te leven, de inspanning om te overleven is zo veel dat je het zien ontspruiten in muurscheuren, kleine openingen op trottoirs en wegen, en zelfs 15 voet lang.

In deze zorg is het een van de belangrijkste bomen die speciaal moeten worden gebruikt voor de herbebossing van droge gebieden. Natuurlijk zijn er ook bomen die beter bestand zijn tegen droogte, maar deze bomen hebben niet de mogelijkheid om te groeien, vooral omdat ze door geiten worden gegeten. Volgens algemene indrukken is de Skunk-boom, een van de zeldzame bomen die geiten niet leuk vinden, echter een kans om onze dorre, steenachtige bergen te herbebossen. Dat was de positieve kant van de paradijsboom, maar wat zijn de nadelen?

Schade aan de boom van het paradijs

Als de paradijsboom als medicijn moet worden gebruikt, moet hij heel, heel voorzichtig zijn. Omdat het giftig kan zijn, kan het doden veroorzaken.

Afgezien hiervan kan het planten van deze boom in de tuin, het veld of in de buurt van het bos van uw huis een groot probleem zijn. We hebben hierboven gezegd dat het nuttig kan zijn om het in woestenij te gebruiken, maar deze voordelen kunnen veranderen in schade als het gaat om wetlands en gebruikte gebieden.

De boom van het paradijs is een zeer hardnekkige boom. Zelfs als je het snijdt, geeft het nieuwe spruiten uit zijn wortels en resterende lichaam. De zaden kunnen zich over grote gebieden verspreiden en ontkiemen in wijngaarden, tuinen en velden. Dit betekent dat deze gebieden niet kunnen worden gebruikt voor het planten.

In bossen vervangen ze inheemse bomen, waarbij veel bomen en planten om hen heen worden gedood vanwege de chemicaliën die ze afscheiden van hun wortels en bladeren.

Laatste woorden over de boom van het paradijs

Zoals te zien is, kan deze boom, die veel verlangen naar leven heeft, erg gevaarlijk zijn in vergelijking met zijn zeer waardevolle plek. Deze boom, waar we van kunnen profiteren als we hem bewust gebruiken, valt op door zijn onvermoeibare, meedogenloze structuur.

In onze regio's zoals Centraal-Anatolië en Zuidoost-Anatolië kunnen we profiteren van de onmetelijkheid van deze boom in groene veldstudies. De inheemse soorten die hier kunnen groeien, moeten echter worden geprobeerd als de eerste keuze en als er geen succes wordt bereikt, moet de paradijsboom de voorkeur krijgen als laatste redmiddel.

Hemelse boom op wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/Ailanthus_altissima

U ook op de link klikken voor informatie over wat de voordelen en nadelen zijn van kersenstengels.