Beneficis de la màscara de cabell d'ou i oli d'oliva, recepta i aplicació

Els beneficis dels ous i les màscares de cabell d'oli d'oliva són increïbles, de fet els ous sols són bons per al cabell, però afegir oli d'oliva porta la màscara del cabell a un altre nivell. Els beneficis hidratants de l'oli d'oliva interactuen bé amb els efectes enfortidors dels òvuls. L'oli d'oliva fa que el cabell sigui suau, sedós i suau, i també evita la sequedat del cuir cabellut. Una màscara d'ou amb oli d'oliva feta amb estris de cuina quotidians farà que el teu cabell sigui tan increïble com ho faries en una perruqueria cara.

Beneficis de la màscara de cabell d'ou i oli d'oliva

Beneficis de les substàncies de la màscara del cabell d'ou i oli d'oliva Següents:

 • Enforteix el cos del cabell i afegeix volum als cabells.
 • Condueix a un creixement més ràpid del cabell.
 • Redueix la probabilitat de caiguda del cabell.
 • Hidrata el cabell i és suau, el fa brillant i saludable.
 • Prevé fractures.
 • Fàcil de donar forma al full Útil.
 • Útil per a la sequedat de caspa i cuir cabellut Pot.

El paper dels ous en la màscara del cabell d'ou i oli d'oliva

Com fer màscara de pèl d'ou i oli d'oliva Abans de veure-ho, aprenguem com els ous ajuden al creixement del cabell… Ous una rica font de proteïnes, zinc, sofre i àcid pantotènic, que ideal per als cabells sans i brillants. Els ous també vitamina A, E, B i D s'omple amb . Curiosament, els ous promouen un nou creixement capil·lar També és un dels pocs aliments que conté vitamina D, una vitamina important per a .

Els òvuls també mantenen sans els fol·licles pilosos i Complex B, inclòs el B12, que ajuda a prevenir el vessament és una rica font de vitamines. E i E, tots dos potents antioxidants La vitamina A protegeix el cabell dels danys radicals lliures. A més, els àcids grassos en els rovells d'ou mentre hidrata i suavitza el cabell, la proteïna en blanc és la força i la textura del cabell Afegeix.

El paper de l'oli d'oliva en la màscara del cabell d'ou i oli d'oliva

Els ous i l'oli d'oliva són un altre component de la màscara del cabell L'oli d'oliva és un aliment tan beneficiós per al cabell com els ous. Especialment antioxidants La valuosa vitamina E i A per al cabell en oli d'oliva, rica en oli d'oliva, també és abundant Situat. Oli d'oliva al cabell Els principals beneficis són els següents en forma de substàncies:

 • Ajuda't a desfer-te de l'obturador Ho faré.
 • Cabells brillants, vibrants i forts Fundació.
 • Estil de cabell fàcil és efectiva.
 • Desencadenant per a l'allargament del cabell i juga un paper nutritiu.
 • Millora la salut capil·lar.
 • Al nivell d'humitat desitjat del cabell contribueix al seu abast.

Recepta i ingredients de la màscara de cabell d'ou i oli d'oliva

Ingredients d'estirament per a la màscara de cabell d'ou i oli d'oliva i Amb la seva barreja, la recepta d'aplicació és molt fàcil. Uns quants per afegir diversos tipus de màscares per a tipus de cabell sec, trencadís o oliós amb substància també és possible millorar.

Beneficis de la màscara de cabell d'ou i oli d'oliva per al cabell sec

Fer màscara de pèl d'ou i oli d'oliva per als cabells secs manera senzilla de separar la blanca de l'ou, el rovell d'ou i l'oli d'oliva és usar. Però hidratant extra com la mel, l'alvocat, el iogurt o la llet d'ametlla Components. Els ingredients que necessitaràs per a aquesta recepta són:

 • 1 cullerada d'oli d'oliva
 • 1 rovell d'ou
 • 1/2 cullerada de mel
 • 1/2 alvocat madur (opcional, per suavitat capil·lar)
 • 2-3 cullerades sòcols de iogurt gras * (opcional, afegeix força i brillantor al cabell)

Aplicació de la màscara de cabell d'ou i oli d'oliva per als cabells secs

Màscara de pèl d'ou i oli d'oliva aplicada al cabell sec la recepta per elaborar i aplicar és la següent: rovell d'ou en un bol, oli d'oliva, mel, etc. d'altres ingredients opcionals desitjables de la llista i Barreja. També podeu afegir 2-3 cullerades sòpoles d'aigua per aprimar la barreja. Si utilitzeu un alvocat, aixafeu/remeneu bé abans d'afegir.

Com fer ous i màscara de pèl d'oli d'oliva per als cabells secs Aplicat: Apliqueu la màscara al cabell humit d'arrel a peu. Màscara amb capell tapeu-la amb una tovallola i deixeu-la als cabells durant 15-45 minuts i, a continuació, esbandiu-la. Assegureu-vos d'utilitzar aigua freda o calenta per evitar que l'ou es cogui als cabells Fer. A continuació, xampú suaument i esbandida de nou i assecar els cabells. Aquest n'hi haurà prou amb aplicar la mascareta un cop per setmana o cada 15 dies.

Màscara de cabell d'ou i oli d'oliva per al cabell normal i greixós Beneficis

Màscara de pèl d'ou i oli d'oliva per als cabells normals i grassos el factor important per aconseguir els seus beneficis és el flux de l'ou. Tens molt d'escalat si produeix excés de greix, el rovell farà que el teu cabell sigui més greixós es pot obrir. Per tant, utilitzeu només l'afluència d'ous a la recepta. Clara d'ou, ajuda a eliminar els olis no desitjats del cabell, un net i brillant Imatge. Però si tens el cabell normal o mixt (arrels grasses i sec puntes) el flux i el rovell d'un ou s'utilitzen junts. Per a aquesta màscara materials que necessitaràs:

 • 1 ou (Només blanc per als cabells grassos, tot per als cabells mixtos i normals)
 • 1 cullerada d'oli d'oliva
 • 1 cullerada de mel (opcional, ús per a humitat extra)
 • 1 culleradeta de suc de llimona (opcional, ajuda a reduir l'oli)
 • 1 cullerada de iogurt (opcional, enforteix i brilla sobre el cabell)

Aplicació de màscara de cabell d'ou i oli d'oliva per al cabell normal i oliós

Posar tots els ingredients en un bol i barrejar bé. Barreja per aprimar-lo, es poden afegir 2-3 cullerades sòpodes d'aigua. Oliós, Normal o mixt Com aplicar màscara de pèl d'ou i oli d'oliva per escriure el cabell: humitejar i després aplicar la barreja arrel a punta. Amb un capell dels teus cabells tapar i embolicar una tovallola sobre ella. Guarda-ho en els teus cabells entre 15 i 45 minuts. Llavors Esbandir amb aigua freda o lleugerament càlida i rentar la màscara. Finalment, un petit Després d'escumar i esbandir els cabells amb xampú, es completa l'aplicació.

Nota: Depenent de la longitud del cabell, podeu fer la recepta amb dues o una capa interior. També pots afegir suc de ceba si perds molt cabell a causa del despreniment i el trencament. L'oli d'oliva és bo per a la caiguda del cabell si voleu? Pots llegir-ho en el nostre article Titulat Beneficis de l'oli d'oliva al cabell.

Font