Šta kažu oni koji koriste organske proizvode za šminku? Korisne kozmetičke recenzije

Šta kažu oni koji koriste organsku šminku? Kao rezultat raznih istraživanja, pokušali smo sačinjavati recenzije korisnika i preneti vam ih. Prije svega, videćete listu kompanija u kojima brendovi proizvode prirodne kozmetičke proizvode. U ostatku članka moći ćete pročitati glavne recenzije potrošača o tim kompanijama.

Glavne marke Koje proizvode organske proizvode za šminku

Glavne kompanije koje proizvode Organske šminke proizvode su:

 • Deborah (Nije sasvim prirodno)
 • Alverde,
 • Dr. Hauschka
 • Lavera,
 • Burtove Bees,
 • Alterra,
 • Lekari Formula,
 • Jane Iredale,
 • Zauvijek živi,
 • Logona,
 • Farmasi.

Recenzije potrošača za Proizvode deborah Organic Makeup

Iz korisničkih recenzija je shvaćeno da su njihovi proizvodi korisni. Međutim, većina potrošača se slaže da šminka kompanije nije 100% prirodna. Međutim, također se kaže da ima najbliži nivo sadržaja prirodi. Pogledajte šminku Deborah na Watsons stranici na: https://www.
watsons.com.tr/marka/deborah-1803

Recenzije korisnika o Šminki Alverde

Visoko hvaljeni od strane nekoliko korisnika, Alverde proizvodi n11 svi se mogu naći u online trgovinama kao što su ovdje. Posebno je uključena u komentare da ima kreme koje su učinkovite u smanjenju modrica ispod očiju. Međutim, neki korisnici također kažu da od ovih proizvoda ne dobije dovoljno performansi.

Dr. Korisnička iskustva na Hauschka Organic Makeup Products

Rečeno je da je to kompanija koja je dobila mnoge nagrade za proizvode prirodnog zdravlja, ali se naglašava da je malo skupa u odnosu na druge proizvode. Bio je i jedna od onih kompanija koje nisu eksperimentisale na životinjama. To je grana Wale koja pravi prirodnu kozmetiku. Općenito, proizvodi su uspješni. Zato što su prirodni, rok trajanja im je takođe kratak. Stoga posebnu pažnju obratite na datum isteka pri kupovini proizvoda ovog brenda.

Recenzije o Lavera Natural Makeup

Paraben je bila njemačka kozmetička kompanija koja nikada nije koristila štetne supstance kao što je olovo i nije eksperimentisala na životinjama. Smatra se kozmetičkim proizvodima koje mogu koristiti čak i trudnice i dojilice. Također se kaže da najbolji prirodni kozmetički proizvodi u pogledu performansi cijena pripadaju ovoj kompaniji. Međutim, neki korisnici nisu bili zadovoljni svojim proizvodima, kao što je eyeliner.

Burt's Bees Brand Natural Cosmetics User Reviews

Kaže se da je zahvalna kada je riječ o cijeni. Ova kompanija također ne preferira eksperimente na životinjama pri proizvodnji prirodnih materijala za šminku. Ne koriste štetne supstance kao paraben, sulfat, oksibenzon, pthalat u svojim proizvodima. Također je naveo da postoje mirisne kozmetike sa širokim spektrom proizvoda. Cijene kompanije, koje većina korisnika tumači pozitivno, mogu varirati jer zavisi od valute.

Recenzije korisnika o Alterri

To je firma koja je hvaljeni za svoje cijene, ali njegovi proizvodi nisu baš zadovoljni. Iako postoje negativni komentari da vlažna krema uzrokuje ljepljive i akne, a temelj izgleda kao plijesan, tu su i pozitivni komentari o ne eksperimentisanju na životinjama i njihov miris je lijep.

Physicians Formula Natural Cosmetics Reviews

Mnogi korisnici izražavaju da su vrlo zadovoljni raznim proizvodima ove kompanije. Turske cijene proizvoda za koje se kaže da su pristupačne u inostranstvu su malo skupe. Međutim, to je jedna od kompanija koja je pronašla najpozitivnije kritike u našim istraživanjima. Također je od strane nekih korisnika natuknuto da eyeliner i maskara nisu baš dobri među svim njihovim proizvodima.

Ako imate problema sa aknama, možete pročitati i naš članak o liječenju akni prirodno.

Linkovi na glavne izvore čiji smo komentari sačinjali su: