Què s'ha de tenir en compte si utilitzem llapis de llavis nus? Pell fosca, clara, pell de blat

Llapis de llavis nu ha estat sovint preferit per les dames últimament. Les varietats de llapis de llavis nus van ocupar el seu lloc entre els productes de maquillatge més comprats. Com utilitzar llapis de llavis nus? Pots trobar fàcilment la resposta a la pregunta en el nostre article.

Tipus de llapis de llavis nus, prestar atenció a certes àrees de la zona de la cara s'utilitza amb finalitats de filmació. No obstant això, hi ha més d'un centenar de mаkyаjs també s'utilitza per mostrar la sensació d'utilitzar tots aquests llapis de llavis Vostè pot tenir una gran mirada en el maquillatge sabent els detalls.

Com utilitzar-lo per skinners?

Si el color de la pell està en tons foscos, podeu que podeu triar. Els tons foscos fan atractius els llapis de llavis nus. Aquest si utilitzeu llapis de llavis, podeu utilitzar eуelуner i rimеl quan apliqueu maquillatge d'ulls i amb aquesta combinació podràs aconseguir un aspecte agradable.

Com aclarir pell Utilitzar?

Productes de color rosa subestimat si teniu un to clar de pell pots aprofitar-ho. Aquests tons coincideixen amb la pell i el llapis de llavis pots agafar-lo. Pot donar-li una sensació de maquillatge als ulls, i també pot ser podeu obtenir un aspecte molt més atractiu aprofitant els tons.

Com són els skinners de Bugdаy Utilitzar?

Si teniu una estructura de pell de blat, podeu podeu utilitzar llapis de llavis nudе en intervals propers. Aquests colors són blat les pells estan millor col·locades. Aquests llapis de llavis es basen en màscara i un rubor perfecte a la cara gràcies al rubor que apliques en els teus tons de préssec Mostra.

Consideracions quan s'utilitza llapis de llavis nu

Nu si no teniu intenció d'utilitzar producte hçbùr a la pell també es recomana llapis de llavis. Llapis de llavis nu a la pell sense color varietats et fan semblar pàl·lid i sense vida. Així que si nu si us beneficiareu dels llapis de llavis, utilitzeu una base perquè coincideixi amb el vostre color de tеn pots fer que els teus tons fins i tot.

El contrast és molt important quan es tracta de models de llapis de llavis nus. Si utilitzeu llapis de llavis lleugers, també podeu utilitzar colors més vius a l'àrea d'ulls yаnаk vе. Si el llapis de llavis és fosc, hauríeu d'aplicar tons més clars a la zona dels ulls i les galtes. Per aconseguir una imatge labial perfecta, podeu netejar les parts del llapis de llavis que s'estendran fora del llavi mitjançant l'ús del corrector. Pots utilitzar els llapis de llavis nus que millor s'adaptin a la teva pell aprofitant aquestes recomanacions.

Si ho desitja, pot consultar els nostres altres articles sobre manteniment:

Com fer la cura del cabell a l'hivern, com protegir el cabell en el clima fred

Com fer la cura de la pell a casa? Què és la cura de la pell i la neteja?

Com cuidar per tipus de pell? Grassa, Seca, Mixta

Llapis de llavis al wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Ruj