Voor en na het hebben van een neuscorrectie, zullen ze worden overwogen

Neusesthetiek wordt zowel in termen van gezondheid als voor een mooi uiterlijk uitgevoerd, maar er zijn enkele elementen die moeten worden overwogen voor het positieve resultaat van neusesthetiek. De neus is een van de belangrijkste organen die mensen hebben om te ademen en te ruiken. Naast de functionele kenmerken zijn ook de esthetische eigenschappen erg belangrijk. Het belang ervan wordt begrepen als je bedenkt dat het het eerste gebied in het midden van het gezicht is dat opvalt wanneer je met mensen wordt geconfronteerd.

Neusesthetiek en belangrijke elementen

Esthetisch mooi neusconcept een bepaald frame zit er niet in. Mooie neusmaten e vorm van persoon tot persoon verandering Toont. Om een esthetisch gezicht te hebben, het is niet genoeg dat het gebied apart mooi is. Esthetiek van alle regio's hebben een mooie structuur en zijn in harmonie met elkaar Vereist. Daarom, naast de prachtige neusvorm, met andere delen van het gezicht het moet ook een hele harmonie hebben.

Neusesthetiek Wat moet het juiste moment zijn?

Jongeren die in de adolescentie zijn, leven met hun neus problemen kunnen soms vergevorderde psychologische effecten hebben. Dit daarom moet elke jongere onmiddellijk na de puberteit een neuscorrectie hebben Hij kan erom vragen. Ouders moeten hier echter gevoelig voor zijn en Het is altijd de juiste manier voor hen om te beslissen met een chirurg die goed is in zijn werk.

Neusesthetiek wat zou de juiste methode moeten zijn?

Neusesthetiek zijn chirurgische ingrepen uitgevoerd onder algehele anesthesie. Na het onderzoek en gezonde dialogen tussen de chirurg patiënt, wordt de methode van esthetische operatie bepaald. Procedures die in de neusesthetiek worden uitgevoerd, kunnen neusvermindering zijn of kunnen zijn om misvormingen te corrigeren. Bij neusverkleiningsprocedures wordt breking of vijling uitgevoerd op de neusbotten. Dit proces kan variëren afhankelijk van de vervorming in de neus en is een aandoening die de chirurg moet beslissen.

Neusverkleiningsproces

Hoe meer breuken er tijdens het reductieproces in de botstructuur worden gemaakt, hoe meer kneuzingen, zwellingen en pijn er zijn na de operatie. Daarom geven veel chirurgen er de voorkeur aan om vorm te geven met de methode van vijlen, zelfs als de operatie lang duurt. Bij vormcorrectieprocedures worden bot- en kraakbeenoverschotten verwijderd of als er een tekort of put is, wordt vulling gemaakt met bot- en kraakbeendelen. Deze toepassingen zijn eenvoudiger dan reducties. De meest nauwkeurige methode is die van de chirurg die u hebt gekozen nadat alle noodzakelijke controles zijn uitgevoerd.

Neusesthetiek wat moet daarna de juiste zorg zijn?

Na nasale esthetiek worden patiënten meestal op dezelfde dag ontslagen. Het verband en de tampons op de neuzen kunnen echter drie of vier dagen blijven. Gedurende deze tijd mag de neus geen enkele impact hebben. Baden is in deze periode niet geschikt. Baden is toegestaan nadat de tampons zijn verwijderd. Kneuzingen en pijn kunnen optreden op het gezicht na chirurgische ingreep. Om hiertegen beschermd te worden, u het beste de pijnstillers van de chirurg gebruiken. De zwelling van de neus zal niet onmiddellijk overgaan. Het kan tot zes maanden duren voordat de laatste zwelling verdwijnt. In dit geval is het volledige genezingsproces zes maanden, gedurende welke tijd de neus moet worden beschermd tegen alle externe effecten.

Als u dat wenst; Wat veroorzaakt neusverstopping? Wat is goed voor neusverstopping? u ook ons artikel met de titel bekijken

Esthetiek op wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Estetik