Home Màscara natural i receptes de cura per a taca negra i acne

Les màscares per a taca negra i acne mostren efectes bastant beneficiosos. En l'article d'avui, hem recopilat receptes i aplicacions de cures de màscares naturals i d'herbes que es poden aplicar per netejar l'acne i el punt negre a casa.

Receptes de màscara casolana per a taca negra i acne

L'acne a causa del tipus de pell i la rutina de neteja es pot veure tant en homes com en dones. En particular, hi ha diferents maneres de desfer-se d'aquests petits punts que fan malbé la imatge externa. Aquests camins són bastant senzills i es poden aplicar fent màscares a casa per a taca negra i acne. No obstant això, abans de fer cada màscara, la pell s'ha de netejar de tota la brutícia i hidratar-se adequadament.

La primera etapa de neteja de la pell és eliminar la brutícia de la cara i les restes de maquillatge, si n'hi ha. Per a això, pot obtenir ajuda de productes cosmètics adequats per al tipus de pell. En la segona etapa, els porus s'han d'obrir amb l'ajuda d'una tònica. Un cop finalitzades les fases de neteja, una de les receptes de màscara s'ha d'aplicar a casa per a punt negre i acne.

Solució de màscara domèstica a taca negra i problema d'acne

Un conjunt fet per a taques negres a la pell a casa és possible fer màscares útils. La transacció és principalment l'aplicació estèril és una de les prioritats. La seva pell és negra preparar-se per a la neteja de taques i realitzar la neteja necessària és un requisit previ és vist com .

Per dur a terme aquests tràmits, el s'ha de netejar bé i rentar amb aigua. Llavors confecció de màscares naturals a casa per a punts negres preparats s'assegura que s'implementi.

Receptes de màscara per a punts negres

Fet a casa que permet la destrucció de puntes negres hi ha diversos mètodes de màscara. Aquests mètodes són molt efectius Observat.

Les normes higièniques necessàries abans de fer les mascaretes es veu com un requisit previ.

Màscara preparada amb suc de llimona i iogurt

Negre preparat amb suc de llimona i iogurt com a mètode molt reeixit de màscara natural a casa per a taques Destaquen. Amb la màscara preparada amb una barreja de les dues, és extremadament s'obtenen resultats reeixits. Dues cullerades de iogurt i algunes (ull decisió) el suc de llimona es barreja i s'aplica a la cara excepte al voltant dels ulls. Especialment en zones on els capgrossos són densos, es condueix i després s'asseca Espera. Després de l'assecat, la pell es neteja rentant amb aigua tèbia i després s'aplica l'hidratant. Aquesta aplicació s'utilitza un cop per setmana o fins a dues vegades a la setmana es recomana fer-ho una vegada.

Màscara preparada carbonatada

Un dels mètodes de màscara natural més eficaços a casa per a taques negres és el mètode que es pot aplicar tant com a màscara com a peeling fet amb carbonat. La decisió ocular s'aplica als punts on les taques negres es veuen densament afegint unes gotes de suc de llimona a algun carbonat i es realitza un lleuger massatge a la zona aplicada. Després, a l'espera de cinc minuts, la màscara de la cara es neteja amb aigua tèbia. Un cop per setmana, la màscara de carbonat es recomana per a taques negres. Les dues màscares més eficaces fetes a casa per combatre les taques negres són el suc de llimona, la barreja de iogurt i el carbonat, preparats a partir de la barreja de suc de llimona.

Receptes de màscara de doble efecte per a acne i taca negra

Barreja de llimona i carbonat

La llimona és un bon desgresador gràcies als ingredients que hi ha es coneix com a . Per aquest motiu, taca negra i acne és el producte més familiar de les mescles de màscares a casa. 1 cullerada sòdica màscara preparada afegint mig suc de llimona al carbonat 15 per cent minuts Esperen. La llimona dissol l'oli acumulat a la pell, mentre que el carbonat també porus ajuda a descarregar. Aquells que vulguin utilitzar aquesta màscara podran utilitzar-la en lloc de carbonatar. també pot utilitzar sal en la mateixa mesura.

Màscara de iogurt i civada

Barreja de iogurt i civada aplicada a la pell especialment sensible és un tipus de màscara. Màscara, 1 cullerada de farina de civada, suc de llimona de la mateixa mida es prepara afegint. 1 per fer la barreja accionable s'afegeix una culleradeta d'oli d'oliva. Màscara, 20 per cent minuts després de remullar-lo, s'ha de netejar rentant-lo amb aigua tèbia i freda, respectivament.

Màscares d'argila

L'argila s'ha utilitzat com a netejadora en totes les àrees imaginables durant molts anys. Per aquest motiu, també és freqüentment preferida per problemes cutanis. Es preparen màscares d'argila juntament amb diferents productes. L'aigua de rosa també es combina amb l'argila per eliminar els punts negres. En conseqüència, s'ha d'afegir aigua de rosa i vinagre a la mateixa velocitat a 1 cullerada de pany. La barreja, que té la consistència de pasta, s'ha d'aplicar a la pell dues vegades al dia.

Com fer la cura de la pell a casa? Què és la cura de la pell i la neteja?

Grans i punts negres al wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Akne