Hoe lang moet eeltbrand stoppen? Hoe en hoeveel dagen wordt eelttape toegepast?

Hoe lang moet eelt branden staan en hoe callus tape toe te passen wat zijn de gebruikersrecensies? We hebben de vragen over de eelttape voor je onderzocht. Salicylzuur in sommige eelt zorgt ervoor dat het eelt geleidelijk schilfert. Deze stof zorgt voor peeling door de luchtvochtigheid van de huid te verhogen en de stoffen op te lossen die de cellen in de huid bij elkaar houden.

Hoe eelttape toe te passen en eeltverbranding te stoppen

Hoe lang het eelt zal staan, het type tape en volgens het merk. Daarom is het hele productpakket volg de instructies. Over het algemeen worden deze brandwonden alleen gebruikt bij eelt Voor. Om irritatie te voorkomen, kan dit medicijn worden gevonden in uw ogen, neus, mond, lies of laat het in contact komen met een wond. In dergelijke regio's gedurende 15 minuten om schadelijke effecten te voorkomen als u de brandwond onbewust gebruikt maak het gebied schoon met koud water. Was uw handen na gebruik.

In warm water gedurende ongeveer 5 minuten voordat u de brandband aanbrengt verzacht het eeltgebied en droog vervolgens goed af. Uw dokter, nadat hij nat is geweest, schuren om de geharde bovenste laag na en voor het aanbrengen van het medicijn schoon te maken kan ook het gebruik van een plank en ponza steen aanbevelen. Het is dode huidverwijdering. alleen om het medicijn beter te laten werken.

Hoe lang moet eeltbrand stoppen en hoeveel dagen moeten worden toegepast

Vragen over hoe lang eelt moet stoppen en hoeveel dagen moeten worden toegepast het komt vrij vaak ter sprake. De huid rond eelt niet, zorg ervoor dat u alleen van toepassing bent op de regio waar het eelt zich bevindt. Band verwijder de beschermende coating erop en plaats de brandwond op het eeltgebied. Volg de instructies van de verpakking. Een eeltbrandwond is meestal elke 8 tot 48 uur gewijzigd, afhankelijk daarvan. Dit proces is 14 dagen tot 12 kan tot de week worden toegepast. Grote hoeveelheid buiten de instructies Gebruiken. Overmatig gebruik leidt niet tot sneller herstel alleen de kans op bijwerkingen kan toenemen. Om er het meeste uit te halen, gebruikt u de eeltband op de juiste manier en regelmatig te gebruiken. Als u eelttape gebruikt en er is geen genezing of als de situatie verslechtert, stop dan met het gebruik ervan en zoek hulp bij de arts.

Schade en eelt branden bijwerkingen van eelttape

De schade van eelttape wordt veroorzaakt door overmatig en onbewust gebruik het kan gebeuren omdat je een gevoelig lichaam hebt. Eeltverbranding bijwerkingen milde verbranding kan optreden in de vorm van roodheid en peeling van de huid. Dat is mogelijk. maar als een van de ernstige bijwerkingen onmiddellijk optreden uw arts op de hoogte stellen: als de roodheid van de huid zich buiten het behandelde gebied verspreidt, tekenen van infectie (bijv. Pus, bloederige afscheiding) treedt op, behandeling gebruik de tape niet als er een diepe wond en verbranding optreedt in het gebied en Ga naar een dokter. Hoewel de allergische effecten van eelt zeer zeldzaam zijn, staat op de lijst als u een significante allergische reactie ziet, inclusief de effecten, u onmiddellijk neem contact op met een zorgverlener: jeuk, huiduitslag /zwelling (tong / gezicht / keel), ademhaling snosis en ernstige duizeligheid. Deze stoffen kunnen bijwerkingen veroorzaken is geen volledige indicator. Als u andere effecten opmerkt die hierboven niet worden genoemd, aan uw arts of apotheker.

Hoe lang moet eeltbrand stoppen en maatregelen moeten worden genomen

Eelttape zit in het medicijn voor de gezondheid van de huid mag niet langer stilstaan bij eelt dan instructies. Kortom, eelttape hij moet niet stilstaan bij min of meer eelt. Zelfs als u de instructies opvolgt als u de bovengenoemde problemen ervaart, stopt u onmiddellijk met het gebruik van de Je zou naar een dokter moeten gaan. Als u allergieën heeft voordat u brandwonden koopt en toepast uw arts of apotheker te raadplegen omdat eelt, allergische problemen of kunnen inactieve stoffen bevatten die andere ziekten kunnen veroorzaken. Suikerziekte eelttape als u infectie, huidzweren of bloedcirculatieproblemen heeft raadpleeg uw arts voordat u het gebruikt. Als je een MRI-apparaat gaat gebruiken, melden dat u de brandwond gebruikt, omdat sommige branden metaalmateriaal kunnen bevatten, mr. metalen stoffen op de tape tijdens het gebruik kunnen schade veroorzaken.

Eelt als je zwanger bent of van plan bent zwanger te worden voordat u het gebruikt. Zoals salicylzuur, dat in de brandwonden kan zitten u mag niet zwanger zijn bij het gebruik van stoffen. Salicylzuur, voor een ongeboren baby kan schade veroorzaken. Ook over het gebruik van eelttape tijdens borstvoeding het is niet bekend of de chemicaliën in de moedermelk zijn overgegaan. Ook tijdens de borstvoeding raadpleeg uw arts voordat u eelttape gebruikt.

Heeft eelt interactie met drugs?

Als u eelt en tape ontvangt volgens de aanbeveling van uw arts, uw arts of apotheker kan mogelijke geneesmiddelinteracties volgen. In geneesmiddelen schadelijke geneesmiddelinteracties zonder gebruik te maken van eelttape en andere medicijnen die u gebruikt om uw arts en apotheker eerst te beschermen informatie over .

Onder welke voorwaarden moet callous tape worden opgeslagen?

Eelttape moet worden bewaard bij kamertemperatuur, uit de buurt van licht en vochtigheid. Door de productie van deze branders door verschillende bedrijven kunnen er verschillende opslagomstandigheden zijn. Raadpleeg de productverpakking of raadpleeg uw apotheker voor instructies over het bewaren van het merk. Zoals bij alle geneesmiddelen, houd eelttapes uit de buurt van kinderen en huisdieren. Spoel de branders niet door het toilet en giet ze niet in de rioolafvoer, tenzij anders aangegeven. Omdat de chemicaliën in dergelijke tapes en brandwonden een aantal negatieve effecten kunnen veroorzaken die het milieu vervuilen en levende wezens schaden. Als je wilt, hoe teen eelt passeert, is er een remedie? u ook profiteren van het artikel met de titel.

Bron