Quant de temps s'ha d'aturar l'enregistrament de Calluse? Com i quants dies s'aplica la cinta Calluse?

Quant de temps ha de cremar Callus i com aplicar la cinta callus quines són les ressenyes dels usuaris? Hem investigat les preguntes sobre la cinta calluse per a vostè. L'àcid salicílic en alguns cal·lus fa que els calls es pelin gradualment. Aquesta substància proporciona peeling augmentant la humitat de la pell i dissolent les substàncies que subjecten les cèl·lules de la pell juntes.

Com aplicar la cinta callosa i com aturar l'enregistrament de Calluse

Quant de temps duraran els calls, el tipus de cinta i segons la marca. Per tant, tot el paquet de productes seguir les instruccions. En general, aquestes cremades només s'utilitzen en calloses Per. Per evitar la irritació, aquest fàrmac es pot trobar als ulls, nas, boca, engonal o permetre que entri en contacte amb qualsevol ferida. En aquestes regions durant 15 minuts per evitar efectes nocius si utilitzes inconscientment la cremada netejar la zona amb aigua freda. Rentar-se les mans després de l'ús.

En aigua tèbia durant uns 5 minuts abans d'aplicar la banda de cremats suavitzar la zona cridada i després assecar bé. El teu metge, després d'haver-se mullat, per netejar la capa superior endurida després i abans d'aplicar el fàrmac també pot recomanar l'ús d'un tauler i pedra ponza. És l'eliminació de la pell morta. només per ajudar a que el fàrmac funcioni millor.

Quant de temps s'ha d'aturar l'enregistrament de Calluse i quants dies s'han d'aplicar

Preguntes sobre quant de temps s'han d'aturar els calls i quants dies s'han d'aplicar sorgeix amb força freqüència. La pell al voltant dels calls de calls no, assegureu-vos que només s'aplica a la regió on es troben els calls. Banda peleu-hi el recobriment protector i col·loqueu-hi la cremada a la zona cridada. Seguiu les instruccions del paquet. Una cremada de trucada sol ser canvien cada 8 a 48 hores, depenent d'ella. Aquest procés és de 14 dies a 12 es pot aplicar fins a la setmana. Gran quantitat fora de les instruccions Utilitzar. L'ús excessiu no condueix a una recuperació més ràpida només la possibilitat d'efectes secundaris pot augmentar. Per treure-li el màxim partit, utilitzeu la banda calluse correctament i utilitzar regularment. Si utilitzeu cinta de trucada i no hi ha curació o si la situació empitjora, deixeu d'utilitzar-la i busqueu ajuda al metge.

Danys i calluse cremar efectes secundaris de la cinta Calluse

Els danys de la cinta calluse són causats per un ús excessiu i inconscient pot ocórrer perquè tens un cos sensible. Efectes secundaris de l'enregistrament de callús les cremes lleus poden ocórrer en forma d'enrogiment i peeling de la pell. Això és possible. però si algun dels efectes secundaris greus es produeixen immediatament notificar al seu metge: si l'enrogiment de la pell s'estén fora de la zona tractada, signes d'infecció (per exemple, Pus, descàrrega sagnant) es produeix, tractament no utilitzeu la cinta si es produeix una ferida profunda i cremades a la zona i Vegeu un metge. Tot i que els efectes al·lèrgics dels calls són molt rars, a la llista si veieu una reacció al·lèrgica significativa, inclosos els efectes implicats, podeu contactar amb un proveïdor d'assistència sanitària: picor, erupció / inflor (llengua / cara / gola), respiració esnosi i marejos greus. Aquestes substàncies poden causar efectes secundaris no és un indicador complet. Si observeu altres efectes que no s'esmenten més amunt, al seu metge o farmacèutic.

Quant de temps s'ha de calluse burn stop i mesures a prendre

La cinta Calluse està en el fàrmac per a la salut de la pell no s'ha de quedar en els callus més temps que les instruccions. En resum, cinta calluse no hauria de quedar-se amb més o menys calls. Encara que segueixis les instruccions si experimenteu els problemes esmentats anteriorment, deixareu d'utilitzar immediatament l'enregistrament hauries de veure un metge. Si tens al·lèrgies abans de comprar i aplicar cremada dir-li al seu metge o farmacèutic perquè els calls, problemes al·lèrgics o pot contenir substàncies inactives que poden causar altres malalties. Diabetis cinta calluse si té infecció, nafres cutànies o problemes de circulació sanguínia consultar al seu metge abans d'utilitzar-lo. Si vas a utilitzar un dispositiu de ressonància magnètica, informar que està utilitzant la cremada, perquè alguna cremada pot contenir material metàl·lic, Sr. les substàncies metàl·liques de la cinta durant l'operació poden causar danys.

Calloses si estàs embarassada o tens pensat quedar-te embarassada abans d'utilitzar-lo. Com l'àcid salicílic, que es pot contenir en les cremades no hauries d'estar embarassada quan utilitzes substàncies. Àcid salicílic, a un nadó no nascut pot causar danys. També sobre l'ús de cinta calluse durant la lactància materna no se sap si els productes químics han passat a la llet materna. Durant la lactància, també consultar al seu metge abans d'utilitzar cinta calluse.

Callusses interactua amb les drogues?

Si reps trucades i cinta segons la recomanació del teu metge, el seu metge o farmacèutic pot controlar possibles interaccions amb fàrmacs. En medicaments interaccions farmacèutiques nocives sense utilitzar cinta calluse, així com altres medicaments que utilitzes per protegir primer el teu metge i farmacèutic informació sobre el .

En quines condicions s'ha d'emmagatzemar la cinta callosa?

La cinta calluse s'ha d'emmagatzemar a temperatura ambient, lluny de la llum i la humitat. A causa de la producció d'aquests cremadors per part de diferents empreses, pot haver-hi diferents condicions d'emmagatzematge. Consulta el paquet de productes o consulta al teu farmacèutic instruccions sobre com emmagatzemar la marca. Com en tots els medicaments, mantingueu les cintes calluse allunyades dels nens i les mascotes. No afluixeu els cremadors pel vàter ni aboqueu-los al clavegueram a menys que s'instrueixi. Perquè els productes químics d'aquestes cintes i cremades poden produir una sèrie d'efectes negatius que contaminen el medi ambient i perjudiquen els éssers vius. Si voleu, com passen els calls, hi ha cura? també podeu aprofitar l'article titulat .

Font