Koliko dugo bi calluse burn stop? Kako i koliko dana se calluse tape primjenjuje?

Koliko dugo treba callus burn stand i kako primijeniti callus traku koje su recenzije korisnika? Istražili smo pitanja u vezi trake sa pozivima za vas. Salicilična kiselina u nekim calluses uzrokuje da se calluses postepeno ljušti. Ova supstanca pruža ljuštanje povećanjem vlažnosti kože i rastvarajući tvari koje drže ćelije u koži zajedno.

Kako primijeniti callous traku i kako zaustaviti Calluse Burn

Koliko dugo će stajati calluses, tip trake i prema brendu. Stoga, cijeli paket proizvoda slijedite upute. Općenito, ove opekotine se koriste samo u calluses Za. Da bi se spriječila iritacija, ovaj lijek se može naći u vašim očima, nosu, ustima, preponama ili dozvoliti da dođe u kontakt sa bilo koju ranu. U takvim regijama 15 minuta da izbjegnete štetne efekte ako nesvjesno koristite opekotine očistite područje hladnom vodom. Oprati ruke nakon upotrebe.

U toploj vodi oko 5 minuta prije nanoљenja opekotine omekšati bezušno područje i onda se dobro osušiti. Vaš doktor, nakon što je bio mokar, pjeskanje za čišćenje otvrdnućeg gornjeg sloja nakon i prije primjene lijeka može preporučiti i korištenje ploče i ponza kamena. To je uklanjanje mrtve kože. samo da pomogne drogi da radi bolje.

How Long Should Calluse Burn Stop and How Many Days Should Be Applied

Pitanja o tome koliko dugo treba zaustaviti calluses i koliko dana treba primijeniti Često se pojavi. Koža oko kalauza ne, pobrinite se da se prijavite samo na regiju u kojoj se nalaze calluses. Bend oljuštiti zaštitni premazi na njega i opekotine oguliti na bešumno područje. Pratite uputstva paketa. Opekotina od poziva je obično mijenjao svakih 8 do 48 sati, ovisno o tome. Ovaj proces je od 14 dana do 12 može se primijeniti do sedmice. Velika količina izvan uputa Koristiti. Overuse ne dovodi do bržeg oporavka samo šanse za nuspojave može se povećati. Da izvučete najviše od toga, koristite calluse bend kako treba i redovno koristiti. Ako koristite calluse traku i nema zaceljenja ili ako se situacija pogorša, prestanite je koristiti i potražite pomoć od doktora.

Šteta i calluse Burn nuspojave calluse trake

Šteta trake calluse uzrokovana je pretjeranom i nesvjesnom upotrebu može se javiti jer imaš osjetljivo tijelo. Calluse burn nuspojave blago sagorevanje se moze javiti u obliku crvenila i ljuscenja koze . To je moguće. ali ako se bilo koja od ozbiljnih nuspojava odmah pojavi obavijestite svog liječnika: ako se crvenilo kože proširi izvan liječenih područja, znakova infekcije (npr. Gnoj, krvavi pražnjenje) dolazi, liječenje ne koristite traku ako se u tom području pojavi duboka rana i spaljivanje i Kod doktora. Iako su alergijski efekti calluses vrlo rijetki, na listi ako vidite značajnu alergijsku reakciju, uključujući i efekte koji su uključeni, možete odmah obratite se davatelju zdravstvene zaštite: osip, osip /oticanje (jezik / lice/ grlo), disanje snoza i teška vrtoglavica. Ove supstance mogu izazvati nuspojave nije kompletan pokazatelj. Ako primetite druge efekte koji nisu pomenuti gore, svom liječniku ili ljekarniku.

Koliko dugo treba calluse burn stop i mjere koje treba poduzeti

Calluse traka je u lijeku za zdravlje kože ne bi trebao boraviti na kalausima duže od uputa. Ukratko, calluse traka On ne bi trebao da boravi na manje-više zuševima. Čak i ako slijedite upute ako osjetite gore spomenute probleme, odmah ćete prestati koristiti opekotine Trebalo bi da odeš kod doktora. Ako imate alergije prije kupovine i nanoљenja opekotina javite svom liječniku ili ljekarniku jer su calluses, alergijski problemi ili može sadržavati neaktivne tvari koje mogu uzrokovati druge bolesti. Dijabetes calluse traka ako imate infekciju, kožne pore ili probleme s cirkulacijom krvi savjetujte se sa svojim liječnikom prije nego ga koristite. Ako ćeš koristiti mri uređaj, Prijavite da koristite opekotinu, jer neka opekotina može sadržavati metalni materijal, g. metalne supstance na vrpci tokom operacije mogu prouzrokovati oštećenja.

Calluses ako si trudna ili planiraš zatrudnjeti prije upotrebe. Kao salicna kiselina, koja se moze sadrzavati u opeklima ne biste trebali biti trudni kada koristite tvari. Salicilična kiselina, nerođenoj bebi može naneti štetu. Također o upotrebi trake calluse tokom dojenja nije poznato da li su hemikalije prosle u dojilje. Tokom dojenja, previše savjetujte se sa svojim liječnikom prije korištenja calluse trake.

Da li Calluses komunicira sa drogom?

Ako primite calluses i traku prema preporuci vašeg doktora, vaš liječnik ili ljekarnik mogu pratiti moguće interakcije lijekova. U lijekovima štetne interakcije lijekova bez korištenja calluse trake kao i druge lijekove koje koristite za zaštitu svog liječnika i ljekarnika prvi informacije o .

Pod kojim uvjetima treba pohrana bešutane trake?

Traka od calluse treba čuvati na temperaturi sobe, daleko od svjetlosti i vlažnosti. Zbog proizvodnje ovih plameniča od strane različitih kompanija, mogu postojati različiti uvjeti skladištenja. Provjerite paket proizvoda ili se posavjesi sa svojim ljekarnikom za upute o tome kako uskladištiti marku. Kao i kod svih lijekova, držite calluse trake dalje od djece i kućnih ljubimaca. Ne pustajte plamenice u wc školjku, niti ih izlijte u kanalizacijski odvod, osim ako se ne nauče. Zato što hemikalije na takvim trakama i opekotinama mogu proizvesti veliki broj negativnih efekata koji zagade okolinu i naškode živim bićima. Ako želiš, kako prolaze karusi na patiku, ima li lijeka? mozete iskoristiti i clanak pod naslovom .

Izvor