Колко дълго трябва мазус изгаряне stop? Как и колко дни се прилага ливадни ленти?

Колко дълго трябва да калус горят щанд и как да се прилага калус лента Какви са мненията на потребителите? Проучихме въпросите за касетата за мазоли. Салициловата киселина в някои мазоли причинява постепенното отделяне на мазолите. Това вещество осигурява пилинг чрез увеличаване на влажността на кожата и разтваряне на веществата, които държат клетките в кожата заедно.

Как да се прилага безвкусна лента и как да се спре мазауса изгори

Колко дълго ще стоят мазолите, вида на лентата и според марката. Следователно цялата опаковка на продукта следвайте инструкциите. По принцип тези изгаряния се използват само в мазоли За. За да се предотврати дразнене, това лекарство може да се намери в очите, носа, устата, слабините или да се позволи да влезе в контакт с всяка рана. В тези региони за да избегнете вредните ефекти, ако неосъзнато използвате почистване на мястото със студена вода. Измийте ръцете си след употреба.

В топла вода за около 5 минути преди прилагане на лентата за изгаряне тежът на каляната площ и след това да изсъхне добре. Лекарят ти, след като е намокрил, шлифоване за почистване на втвърдения горен слой след и преди прилагане на лекарството може да препоръча използването на дъска и понза камък. Това е мъртва кожа. само за да помогне на лекарството да работи по-добре.

Колко дълго трябва мазуса горят stop и колко дни трябва да се прилага

Въпроси относно продължителността на мазолите и колко дни трябва да се прилагат тя се появява доста често. Кожата около мазолите на мазолите не, уверете се, че се прилага само в региона, където се намират мазолите. Групата защитното покритие върху него и поставете изгарянето върху каляската област. Следвайте инструкциите за пакета. Изгарянето на мазолите обикновено се на всеки 8 до 48 часа, в зависимост от това. Този процес е от 14 дни до 12 дни може да се прилага до седмицата. Голямо количество извън инструкциите Използвате. Прекалената употреба не води до по-бързо възстановяване само шанс на странични ефекти може да се увеличи. За да извлечете максимума от нея, използвайте редовно. Ако използвате мазета и няма изцеление или ако ситуацията се влоши, спрете да я използвате и потърсете помощ от лекаря.

Щети и мазоли изгори странични ефекти на мазоли лента

Вредите от мазусната лента са причинени от прекомерна и несъзнателна употреба може да се случи, защото имате чувствителен орган. Мазус изгаряне странични ефекти леко изгаряне може да се появи под формата на зачервяване и лющене на кожата. Това е възможно. ако някоя от сериозните нежелани реакции се появи веднага след уведомете Вашия лекар: ако зачервяването на кожата се разпростира извън третираната област, признаци на инфекция (напр. появява се кършия, кърваво изпускане), не използвайте лентата, ако в зоната и в зоната се появи дълбока рана и – Да, но не е. Въпреки че алергичните ефекти на мазолите са много редки, в списъка ако видите значителна алергична реакция, включително и включените ефекти, свържете се с доставчик на здравни грижи: сърбеж, обрив /подуване цитонасар, цитонасар, цитонакин, цитона, Тези вещества могат да причинят нежелани реакции не е пълен показател. Ако забележите други ефекти, които не са споменати по-горе, вашия лекар или фармацевт.

Колко дълго трябва да горят с мазус и мерки, които трябва да се вземат

Мазус лента е в лекарството за здравето на кожата не трябва да се спира на мазоли по-дълго от инструкциите. Накратко, мазус лента той не трябва да се спира на повече или по-малко мазоли. Дори да следвате инструкциите ако имате горепосочените проблеми, незабавно ще спрете да използвате трябва да се консултирате с лекар. Ако имате алергии преди закупуване и прилагане на изгаряне кажете на Вашия лекар или фармацевт, защото калусите, могат да причинят други заболявания. Диабет ако имате инфекция, рани по кожата или проблеми с кръвообращението консултирайте се с Вашия лекар, преди да го използвате. Ако ще използвате MRI устройство, да докладвате, че използвате изгарянето, защото някои изгаряния може да съдържат метален материал, г-н Лок. метални вещества върху лентата по време на операцията може да причини повреда.

Мазоли, ако сте бременна или планирате бременност преди да го използвате. Като салицилова киселина, която може да се съдържа в изгарянията не трябва да сте бременна, когато използвате вещества. Салицилова киселина, на неродено бебе може да причини вреда. Също така за използването на мазус лента по време на кърмене не е известно дали химикалите са преминали в кърмата. По време на кърменето също консултирайте се с Вашия лекар, преди да използвате

Има ли мазоли взаимодействат с наркотици?

Ако получите мазоли и лента, съгласно препоръките на Вашия лекар, възможно взаимодействие с лекарството. В лекарствата лекарствени взаимодействия, без да се използва използвате за защита първо на Вашия лекар и фармацевт. информация за .

При какви условия трябва да се съхранява безуспешна лента?

Calluse лента трябва да се съхранява на стайна температура, далеч от светлина и влажност. Поради производството на тези горелки от различни компании, може да има различни условия за съхранение. Проверете опаковката на продукта или се консултирайте с Вашия фармацевт за инструкции как да съхранявате марката. Както при всички лекарства, дръжте мазусните ленти далеч от деца и домашни любимци. Не изхвърляйте горелките в тоалетната и не ги изсипвайте в канализацията, освен ако не сте инструктирани. Тъй като химикалите в такива ленти и изгаряния могат да предизвикат редица отрицателни ефекти, които замърсяват околната среда и увреждат живите същества. Ако желаете, как да седа мине мазоли, има ли лек? можете също да се възползвате от статията , озаглавена .

Източник