Hur går finnar i näsan? Naturliga örtlösningsrekommendationer hemma

Frågan om hur man passerar akne i näsan är bland de första frågorna som ställs av dem som står inför denna smärtsamma och obekväma situation. I den här artikeln är vi också; Vi försökte hitta svar på frågor som hur akne uppstår i näsan, vilka är symtomen på inflammerad akne.

Hur går finnar i näsan?

För att svara på frågan om hur man passerar akne i näsan Först måste vi veta orsaken till problemet. Akne eller akne någon av kroppen det kan visas någonstans, och näsan är inget undantag. Inuti näsan Acne är inte bara irriterande och irriterande, men också smärtsamt. Dem Det finns några naturläkemedel som du kan följa för att bli av med och förhindra. Vår artikel sedan rubriker symtom, orsaker och möjliga växtbaserade behandlingsmetoder Du hittar den under.

Vad är Finnar i näsan?

Det finns flera orsaker till bildandet av akne i näsan. I vissa fall kan det vara ett resultat av den underliggande infektionen. De flesta finnar en av de vanliga orsakerna kan blockeras hudporer. Den här blockeringen är död. det kan vara ett resultat av hudceller eller fettackumulering. Döda hudceller och förutom olja kan öppna porer bjuda in bakterier. Det är porerna. akne eller akne, vilket orsakar inflammation och infektion Kan. Denna infektion kan orsaka:

 • Nasala furuncles och celluliter: nasala furuncles är djupare infektioner som uppstår i form av kokning i näsan. Detta tillstånd anses farligt eftersom det kan leda till celluliter. Celluliter är en infektion som sprider sig snabbt och kan till och med komma in i ditt blodomlopp.
 • Nasal vestibulitis: detta tillstånd kallas också follikulit. Det är en inflammerad akne som orsakar en enda uppsättning röda, inflammerade knölar eller röda eller vita knölar inuti näsborrarna. Staphylococcus bakterier är den vanligaste orsaken till denna infektion.
 • Hårrotation: Vissa människor försöker bli av med sitt näshår. Att plocka näshåren kan få håret att rotera inuti näsan, vilket är en annan vanlig orsak till utvecklingen av finnar i näsan.

Vilka är symtomen på akne i näsan?

Indikerar att smärtan inuti näsan orsakas av akne de viktigaste symptomen är:

 • Vid beröring inuti näsan små röda eller vita blåsor som gör ont,
 • Finnar runt näsan också. Finns
 • Liten med pus i näsan Knölar
 • Svullnad i näsan
 • Inflammation och smärta

Hur man passerar akne i näsan med naturliga växtbaserade medel hemma?

De som listas nedan är från finnar i näsan är naturliga växtbaserade hemmetoder som kan hjälpa dig att bli av med dem.

Är hot application bra för finnar inuti näsan?

En varm kompress kan öka cirkulationen och kan minska inflammation i området. Därför smärtsamma finnar inuti näsan kan hjälpa till vid behandling av. För detta kan du använda en vattenpåse som inte är för varm. sätt den på näsan och lämna den i upp till 5 minuter, eller periodiskt du kan tvätta näsan med varmt vatten. Använd dessa appar 2–3 gånger om dagen Du klarar det.

Hur passerar man akne i näsan med rosmarinolja?

Rosmarinolja smärtstillande, antimikrobiell, antioxidant, den har antiseptiska, fungicida och sammandragande egenskaper. Dessa funktioner kan hjälpa till att läka finnar snabbare och göra mer svullnad förhindra det. För detta, 1-2 droppar rosmarinolja med 5 droppar kokosnötolja applicera på det fläckiga området, omrör och lämna i 30 minuter Washington. Du kan också använda den här appen 2 eller 3 gånger om dagen med jämna mellanrum. du kan tillämpa den.

Hur försvinner akne på näsan med tea tree oil?

Tea tree olja antimikrobiell, antiinflammatorisk och bakteriedödande Funktioner. Oljans komponenter tränger djupt in i huden och stöder regenereringen av huden som skadats av bakterierna som orsakar akne. Detta 4 droppar tea tree olja för applicering med 1 tesked kokosnötolja och gnugga det på finnen. I 20 till 30 minuter du ska skölja efter att ha hållit i. Igen 2 eller 3 gånger om dagen du kan applicera det på finnar på näsan.

Är Lemon bra för finnar i näsan?

Citron har sammandragande och antimikrobiella egenskaper. Akne kan också hjälpa till att förhindra hudinfektioner. Citron också det har också antiinflammatoriska egenskaper. Detta gör det möjligt för inflammation i näsan att kan bidra till att minska. Fördel med finnar i citronens näsa du kan använda några droppar citronsaft direkt, eller du kan gnugga den på finnen genom att tunna ut den med rent vatten. Ungefär 30 minuter. du bör tvätta den efter blötläggning. Det är användbart att applicera detta 1 eller 2 gånger om dagen Kan.

Hur går inflammerad akne i näsan med äppelcidervinäger?

Äppelcidervinäger antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper Visar. Dessa funktioner hjälper till i kampen mot akneframkallande bakterier Kan. Som med citronsaft kan du rikta lite diamantvinäger eller och lämna i ca 30 minuter, applicera över akne. Då kan du skölja och rengöra. Gör den här appen en gång om dagen det räcker.

Var uppmärksam på dessa för att förhindra finnar från att dyka upp i näsan Få det

Förhindra frekvent utseende av finnar på näsan du bör vara uppmärksam på följande:

 • Leker med näsan för mycket Undvika.
 • Sniffa inte näsan för hårt eller för ofta.
 • Rik på D-vitamin öka intaget av mat.
 • Håll din stress under kontroll.
 • Använda en ljusrengörare tvätta ansiktet två gånger om dagen.
 • Använd färre sminkprodukter.
 • För ofta i ansiktet eller näsan Rör inte.
 • Håll dig borta från den extrema solen.
 • Träna regelbundet.

Dessa läkemedel och tips kan bidra till att minska svullnad runt akne och förhindra återkommande. Även om det följer lösningar och tips, konsultera en hudläkare, som om akne inte läker eller förvärras, kan det indikera en allvarlig infektion. Vilka är fördelarna med läsk till akne? Kan bakpulver vara bra för akne? och Hur man passerar akne Du kan också läsa artiklarna med titeln Herbal Natural Method Ibrahim Saraçoglu.

Källkod