Före och efter att ha haft en näsoperation kommer de att övervägas

Näsa estetik utförs både när det gäller hälsa och för vackert utseende, men det finns några element som bör övervägas för det positiva resultatet av näsan estetik. Näsan är ett av de viktigaste organen som människor har för att andas och lukta. Förutom dess funktionella egenskaper är dess estetiska egenskaper också mycket viktiga. Dess betydelse förstås när man överväger att det är det första området i mitten av ansiktet som sticker ut när man möter människor.

Näsestetik och viktiga element

Estetiskt vackert näskoncept en viss ram är inte med i den. Vackra nosstorlekar e form person-till-person förändring Visar. För att ha ett estetiskt ansikte, varje det räcker inte att området är vackert separat. Estetik i alla regioner ha en vacker struktur och vara i harmoni med varandra Kräver. Därför, förutom den vackra näsformen, med andra delar av ansiktet Det måste också ha en hel harmoni.

Näsa estetik Vad borde vara rätt tidpunkt?

Ungdomar som är i tonåren lever med näsan problem kan ibland ha avancerade psykologiska effekter. Detta Därför bör varje ung person ha en näsoperation omedelbart efter puberteten han kan be om det. Föräldrar måste dock vara lyhörda för detta och Det är alltid rätt sätt för dem att bestämma med en kirurg som är bra på sitt jobb.

Näsa estetik vad ska vara rätt metod?

Näsa estetik är kirurgiska ingrepp utförs under allmän anestesi. Efter undersökningen och friska dialoger mellan kirurgpatienten bestäms metoden för estetisk drift. Förfaranden som utförs i näsan estetik kan vara näsa minskning eller kan vara att korrigera missbildningar. Vid näsreduktion utförs brytning eller arkivering på näsbenen. Denna process kan variera beroende på deformationen i näsan och är ett tillstånd som kirurgen måste bestämma.

Process för näsreduktion

Desto fler frakturer gjorda i benstrukturen under reduktionsprocessen, desto fler blåmärken, svullnader och smärta finns efter operationen. Därför föredrar många kirurger att forma med arkiveringsmetoden, även om operationen tar lång tid. I formkorrigeringsförfaranden avlägsnas ben- och brosköverskott eller om det finns en brist eller grop, fyllningen görs med ben- och broskdelar. Dessa applikationer är enklare än minskningar. Den mest exakta metoden är den som bestäms av kirurgen du har valt efter att alla nödvändiga kontroller har gjorts.

Näsa estetik vad ska vara rätt vård efteråt?

Efter nasal estetik skrivs patienterna vanligtvis ut samma dag. Bandage och tamponger på näsan kan dock förbli i tre eller fyra dagar. Under denna tid bör näsan inte ta någon form av inverkan. Badning är inte lämpligt under denna tid. Badning är tillåten efter att tamponger har tagits bort. Blåmärken och smärta kan uppstå i ansiktet efter kirurgiskt ingrepp. För att skyddas från dessa är det i din bästa användning att använda de smärtstillande medel som ges av kirurgen. Svullnaden i näsan kommer inte att passera omedelbart. Det kan ta upp till sex månader innan den senaste svullnaden försvinner. I detta fall är hela läkningsprocessen sex månader, under vilken tid näsan ska skyddas mot alla yttre effekter.

Om du vill; Vad orsakar nästäppa? Vad är bra för nasal trängsel? du kan också kolla in vår artikel med titeln "

Estetik på wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Estetik