X

Els nadons reben julivert? Quan poden els nadons menjar julivert?

La pregunta de si els nadons reben julivert és el primer entre les mares que es pregunten la resposta. El julivert fa que un plat sigui més bonic i és gairebé un netejador de paladar, però és segur per als nadons?

Els nadons reben julivert?

Arriba un moment en la vida del teu nadó quan és possible que vulguis començar a regalar aliments que no sigui el menjar per a nadons o el julivert que no sigui la llet materna. Per descomptat, potser et preocupa donar-li les coses correctes.

El julivert és segur per als nadons per menjar, sempre que comencin a aprendre a menjar aliments sòlids. Aquesta és l'edat en què un nadó comença a prendre menjar senzill i a aprendre a mastegar. Al cap i a la fi, és relativament segur i útil per alimentar els nadons amb julivert, sempre que no siguin al·lèrgics.

Et pot interessar: Els nadons reben panses?

Puc donar el meu julivert per a nadons? Resposta: Sí

Vam respondre que sí a la pregunta de si els nadons haurien de ser alimentats amb julivert, però això depèn de certes condicions. El julivert no s'ha de donar abans del vuitè mes. El julivert i plantes similars poden causar efectes al·lèrgics en algunes persones. Això també s'aplica als nadons.

Per tant, en alimentar el julivert als nadons, s'ha d'observar, començant per quantitats molt petites, i mai donar cap planta al nadó d'una manera extrema i unidireccional. Ser equilibrat i menjar en la teva decisió és imprescindible per al desenvolupament del nadó.

L'altra consideració a l'hora d'alimentar el julivert del nadó és el risc que s'adhereixi al paladar. Per tant, el julivert s'ha de donar als nadons d'una manera finament picada per tal de ser segurs.

Potser t'interessa: quines verdures s'han de donar als nadons?

Quins són els beneficis del julivert per a nadons?

El julivert té molts beneficis per a la salut que pot proporcionar al cos humà, que també és bo per als nadons. Tot i que sabem que el nostre plat de pasta té un guarniment i és una simple addició als aliments, aquesta petita planta té molt a aportar. En primer lloc, és molt rica en antioxidants. Conté Luteolin, que millora el metabolisme en el cos humà i fins i tot actua com a antiinflamatori.

El julivert també conté vitamina C i A i ajuda a augmentar la força del sistema immunitari. A més, aquesta planta també és rica en vitamina K. Aquesta vitamina és especialment gran per als nadons, ja que ajuda a enfortir els ossos, que són importants en els anys de desenvolupament dels nens. Dues cullerades o una ració, puré de julivert conté més del 100% de les necessitats diàries de vitamina K del nadó.

Et pot interessar: els nadons reben sal?

Com donar julivert als nadons?

Hi ha diverses maneres de preparar el julivert per a nadons, però el més important és assegurar-se que es neteja a fons primer per prevenir la infecció bacteriana. Rentar completament per eliminar sediments, brutícia i bacteris que hi puguin veure. Una manera d'alimentar el teu nadó amb julivert és preparar-lo cru. Es diu que el julivert en forma crua conté més antioxidants, a diferència dels cuits. No obstant això, encara que això sigui cert, el julivert cru té una estructura que els nadons poden tenir dificultats per menjar.

Una altra manera de preparar el julivert és bullir-lo o vaporitzar-lo, de manera que es pugui suavitzar i facilitar el menjar. En cap cas s'ha de cuinar i cuinar el microones a l'hora de donar menjar al nadó, ja que això definitivament matarà la majoria dels nutrients que hi ha. A més, si és possible, compreu productes ecològics en lloc del julivert habitual que veieu al mercat. Encara que són lleugerament més cares, contenen més nutrients i substàncies menys nocives.

Et pot interessar: els nadons reben pebrots verds?

Altres beneficis de donar julivert als nadons

Se sap que el julivert conté vitamines, nutrients i antioxidants, així com beneficia el cos d'altres maneres. Per exemple, la planta ajuda a eliminar l'excés de fluids del cos, de manera que actua com a diürètic i millora la funció renal. A més, els nadons també se'n beneficiaran, ja que se sap que ajuden a promoure la digestió. Això és molt important per als nadons, ja que a aquesta edat, el seu sistema digestiu encara és una mica sensible.

Et pot interessar: els nadons reben api?

Últimes paraules sobre nadons menjant julivert

Com es pot observar, és molt útil per alimentar el julivert, que emmagatzema moltes vitamines i minerals en ell, als nadons. No obstant això, com en qualsevol aliment i cada planta, s'ha de tenir cura d'assegurar-se que els aliments que es donen als nadons siguin suaus, fàcilment masticables i fàcils d'empassar d'una manera que no provoqui asfíxia. Els efectes al·lèrgics dels aliments, especialment el julivert, s'han d'observar i donar al nadó gradualment. Un dels factors més importants és que tot tipus d'aliments que es donen al nadó es renten a fons i són frescos.

Et pot interessar: els nadons reben escabetx?

Font