Is het nachtlampje schadelijk? Slapen met het licht aan en het rode nachtlampje

De vraag of het nachtlampje schadelijk is, vragen veel ouders zich af is een van de vragen die hij stelt. Omdat onze baby's of onze kinderen. nachtlampjes zodat ze niet bang worden of ze 's nachts gemakkelijker zien Gebruiken. Oké, maar welke schade heeft slapen met het licht aan 's nachts? Wist je dat? Als je het wilt weten, staan de antwoorden in de rest van ons artikel?

Is het nachtlampje schadelijk?

Het is heel gemakkelijk om de vraag te beantwoorden of het nachtlampje schadelijk is en is duidelijk. Ja, het nachtlampje is zeer schadelijk voor onze gezondheid. Omdat ons lichaam. reguleert de vermoeidheid en stress waarmee hij de hele dag worstelt tijdens de slaapfase, ze bestaan uit hormonale en fysieke regelingen. Onze hersenen zijn 's nachts anders. in een activiteit, organiseert de verkregen gegevens en voert schoonmaakwerkzaamheden uit. Ons lichaam en de organen die het ook laten rusten ze blijven werken aan regeneratie en reiniging in de fase.

Slapen met het nachtlampje aan is eigenlijk de cyclus van het lichaam Maar nachtlampjes zijn natuurlijk niet de enigen die verantwoordelijk zijn. Telefoon verlichting van televisies of straatlantaarns evenveel als nachtlampjes schadelijk is. Aan de andere kant is het niet alleen lichtgeïnduceerde vervuiling die schadelijk is. het is ook schadelijk voor de golven die geluid en verschillende signalen vormen. In dit artikel praten we echter over de nadelen van slapen met het licht aan. we zullen ons richten op door licht veroorzaakte vervuiling.

Is het nachtlampje schadelijk terwijl je slaapt?

Blootstelling aan licht tijdens de slaap kan ervoor zorgen dat je hersenen maakt het moeilijk voor hem om in slaap te vallen. Wat een ondiepe of lichte slaap 's nachts je hersenactiviteit, waardoor je in diepere slaapfasen gaan hoe negatiever het wordt beïnvloed.

Naast de aandoeningen die direct van invloed zijn op je hersenen, een diep gebrek aan slaap veroorzaakt door blootstelling met de volgende bijwerkingen Gekoppeld aan. Dit is hoe het kan zijn om 's nachts te slapen met het licht aan Dit zijn de nadelen:

Depressie: In een verlichte omgeving er is geconcludeerd dat slapen het risico op het ontwikkelen van depressie verhoogt. Negatieve effecten van blauw licht van elektronische apparaten op uw stemming Misschien. Slapeloosheid veroorzaakt ook chagrijn en rusteloosheid kan het ook veroorzaken. Kinderen die niet genoeg slaap krijgen, kunnen hyperactiever zijn.

Obesitas: Bij vrouwen Als gevolg van een obesitasstudie werkte de televisie vrouwen die in verlichte omgevingen slapen, slapen meer dan vrouwen in het donker er is vastgesteld dat zij zwaarlijvig kunnen zijn. Hij is ook 100 jaar in dit onderzoek. niet veel verschil in termen van de lichtbron die van binnen of buiten de kamer komt er is ook geconstateerd dat dit niet het geval is.

Slapen in het licht verhoogt uw risico op ongevallen

Ongevallen: Voldoende slaap van goede kwaliteit als je het niet neemt, word je de volgende dag lustelooser en met zwakke reflexen. Je verzwakte reflexen als je in een auto of ander type machine rijdt Je hebt daardoor meer kans op een ongeluk. Bij ouderen, slapen in het licht verhoogt het risico op ongevallen, zoals vallen, verder.

Verhoogd risico op chronische ziekte: Licht als het op de lange termijn uw slaap blijft verstoren, of het nu obesitas is of niet, veroorzaakt een verhoogd risico op chronische ziekten. Onder hen, hoge bloeddruk (hypertensie), hartaandoeningen en diabetes type 2.

Wat zijn de voordelen van 's nachts slapen als het licht aan is?

Praten over de voordelen van 's nachts slapen met het licht aan het lijkt misschien niet plausibel na 20/2010. Maar wat we gaan tellen. stoffen zijn ook sceptisch over het zijn van nuttige eigenschappen. Licht aan als je naar bed wilt of wilt slapen als het licht is, doe dan overdag een kort dutje en het kan handig zijn als je niet in een diepe slaap wilt vallen. Deze techniek is echter voldoende betekent niet dat u toegang heeft tot slaapkwaliteit.

Nachtlampjes en andere lichtbronnen, uit de duisternis het kan nuttig zijn voor jonge kinderen die bang kunnen zijn. Als de kinderen opgroeien, het is noodzakelijk om te wennen aan het liggen in het donker, zodat ze beter kunnen slapen. Zoals te zien is, zijn de risico's van liggen met de lichten aan over het algemeen een van de mogelijke voordelen het weegt zwaarder dan de druk.

Het effect van licht op de slaap-waakcyclus

Als je denkt dat je niet veel tijd hebt om te slapen en. als u niet weet hoe nuttig het is om in het donker, in het donker en gezond, succesvol en je zult een beter begrip hebben van het belang van slaap voor een gelukkig leven.

Voordelen van een goede nachtrust

  • Herstelt je hersenen en lichaam
  • Zorgt voor herstel van spieren en stelt hen in staat om snel te herstellen
  • Ziekten en chronische problemen zijn goed wordt beter met een slaap
  • Actiever in het dagelijks leven en Je zult voorzichtig zijn.
  • De belangrijkste factoren in de groei van kinderen komt aan het begin

Je hersenen zijn minder melatonine bij blootstelling aan licht 's nachts produceert het hormoon. Dit voorkomt dat u diep slaapt en opent de deur naar uw problemen. Zelfs als je in slaap valt, zit je nog steeds in de diepe slaapfase. je krijgt een onregelmatige en oppervlakkige slaap voordat je er doorheen. Zelfs als lichte slaap belangrijk is de voordelen van slaap door niet lang genoeg in de diepe slaapcyclus te blijven voorkomt dat u het ontvangt. Ongeveer 90 minuten per cyclus van de hersenen moet blijven.

Is het Rode Nachtlampje Schadelijk?

Het antwoord op de vraag of het rode nachtlampje schadelijk is, is ja, het is schadelijk. Echter, rood licht heeft minder effect op melatonine afscheiding dan andere lichtbronnen. Dus als een licht de voorkeur heeft als je 's nachts naar bed gaat, moet het een rood nachtlampje zijn. We willen echter herhalen dat het nuttig is om uit de buurt van elke lichtbron te blijven voor een gezondere en kwaliteitsvollere slaap.

Als u wilt, hoe hoofdpijn te verlichten met natuurlijke kruidenmiddelen zonder medicatie? u ook ons artikel lezen met de titel

Bron: https://www.healthline.com/health/sleeping-with-the-lights-on