Jeg motion, men jeg kan ikke tabe sig, kan jeg ikke tabe sig hvorfor?

Hvis du siger, du træner, men ikke kan tabe sig eller endda tage på i vægt, skal du læse resten af vores artikel for at forstå hvorfor og slappe lidt af. Fordi at kende årsagerne er det første skridt til at finde en løsning.

Jeg motion, men kan ikke tabe sig

Jeg træner, men jeg kan ikke tabe mig. du bør kende årsagerne, før du bliver deprimeret og bekymret, og du nødt til at tegne en sti i denne retning. Træning er en vanskelig opgave, og vejning skalaen begynder at gå opad i stedet for under dit ønske om at tabe sig kan få den til at gå i stykker. De dage, du træner, fungerer ikke Når du ser det, du går igennem en masse følelser. Men en sund træningsrutine han ved, at der er flere grunde til, at du kan tage på i vægt, selv efter følgende Du? Her er hvorfor du tager på i vægt i stedet for at tabe sig Her er et par grunde til:

Jeg træner, men jeg kan ikke tabe mig. Er det, hvad jeg siger?

Det er som om jeg tager på i vægt, endsige tabe sig, selvom jeg arbejder ud. en af grundene til bebrejdelse er de fødevarer, der forbruges i løbet af motionsperioden Fødevarer dine vaner spiller en vigtig rolle i at øge eller reducere din vægt. Vægt opretholde en ordentlig kost for at hjælpe med tab, hurtigt vægt vil være en stor hjælp i at give. For at undgå sukkerholdige fødevarer Overvåg kalorietællingen af alt, hvad du vælger at spise. Stegt og sukkerholdig Spise mad er den største hindring mellem dig og dit vægttab mål. Udskiftning af usunde snacks med andre sunde madmuligheder Prøve. Protein-kloge, da de vil hjælpe med at holde dig fuld i lang tid spise rig mad. Undgå kulhydrater og fede fødevarer og kost holde sig til din plan.

Skal jeg tabe mig med det samme, når jeg træner?

Du kan muligvis ikke se nogen resultater efter træning en af grundene er, at du venter for tidligt. Vent et par dage og i det mindste Begynd at måle din vægt efter træning i en uge. Din træning Venter på vægttab fra dag 1, et mirakel til at ske er lig med at vente. Vægtøgning i de første dage af motion er ret almindelig og realiseringen af din drøm om at begynde at tabe sig med det samme af mange grunde Det er hårdt. Men bare rolig, og derfor aldrig stoppe med at arbejde, fordi I de følgende dage vil du opdage, at motion hjælper med vægttab.

Er det fedt eller muskel, der stiger, når de udøver?

Muskeløgning i stedet for at tabe sig, når de fleste mennesker motion han lever. Dette kan skyldes at gøre den forkerte type motion. Mange øvelser bevægelse er ikke designet til at hjælpe vægttab, men nogle bevægelser er også rettet mod at øge mængden af muskler. At smide disse overskydende vægte hvis du ikke ved, hvad motion at gøre, skal du det anbefales, at du konsulterer instruktøren. Cardio, da det er den hurtigste måde at tabe sig det vil være nyttigt for dig at skifte til øvelser.

Er udøver Stigning Ødem i kroppen?

Træning giver dig mulighed for at forbruge flere væsker og derfor fører det til øget væskeindhold i kroppen. Men denne vægt eller få dig til at se ud som om du ikke taber dig, men du vil ikke Nej, det er det ikke. Derudover er mange mennesker mere anbefaler at drikke for meget vand. Nogle gange er det dårligt for dig at drikke for meget vand det kan vende tilbage med effekter og giver dig mulighed for at tage på i vægt i stedet for at tabe sig. Dagen forbrugende store mængder vand kan føre til væskeophobning og oppustethed. Din krop opretholder den naturlige helingsproces under træningsvæske undgå at forbruge mere vand end normalt under træning og forsøge at tage væsker lidt, men ofte.

Jeg motion, men jeg kan ikke tabe sig er det søvnløshed?

Ikke at få nok søvn på trods af motion eller en uregelmæssig søvn cyklus kan øge kroppens kortisol niveauer. Cortisol niveauer har vist sig at øge sult signaler, hvilket vil føre til at spise mere end din krop kræver. Du er nødt til at få nok timers søvn til at opretholde din krops kortisol niveauer og hjælpe dig med at holde sig til din motion rutine. Du kan nemt nå dit vægttab mål ved at følge ovenstående anbefalinger og fortsætte din motion regime. Sørg for regelmæssigt at følge dine øvelser, undgå usunde fødevarer, undgå stress, sove til tiden, drikke nok vand og aldrig miste håbet om, at du vil komme i form. Hvis du ønsker det, vil måder at tabe sig arbejde i 1 uge? Er tabe sig og meditere i en uge svække? Du kan også gennemgå artiklerne med titlen Vægttab gennem Meditation.

Kilde