Jag tränar men jag kan inte gå ner i vikt, jag kan inte gå ner i vikt varför?

Om du säger att du tränar men inte kan gå ner i vikt eller ens gå upp i vikt, läs resten av vår artikel för att förstå varför och koppla av lite. För att veta orsakerna är det första steget för att hitta en lösning.

Jag tränar men kan inte gå ner i vikt

Jag tränar, men jag kan inte gå ner i vikt. du bör veta orsakerna innan du blir deprimerad och orolig, och du måste rita en bana i den här riktningen. Att träna är en svår uppgift och vägning vågen börjar gå uppåt snarare än under din önskan att gå ner i vikt kan orsaka att den går sönder. De dagar du tränar fungerar inte När du ser det, går du igenom mycket känslor. Men en hälsosam träningsrutin han vet att det finns flera skäl till varför du kan gå upp i vikt även efter att ha följt Du? Här är varför du går upp i vikt istället för att gå ner i vikt Här är några anledningar till varför:

Jag tränar, men jag kan inte gå ner i vikt. Är det vad jag säger?

Det är som om jag går upp i vikt, än mindre går ner i vikt, även om jag håller på att träna. en av anledningarna till förebråelserna är de livsmedel som konsumeras under träningsperioden Livsmedel dina vanor spelar en viktig roll för att öka eller minska din vikt. Vikt upprätthålla en ordentlig diet för att hjälpa till med förlust, snabbt vikt kommer att vara till stor hjälp för att ge. För att undvika sockerhaltiga livsmedel Övervaka kaloriräkningen för allt du väljer att äta. Stekt och sockerhaltig Att äta mat är det största hindret mellan dig och dina viktminskningsmål. Ersätta ohälsosamma snacks med andra hälsosamma matalternativ Försök. Proteinmässigt eftersom de hjälper till att hålla dig full under lång tid äta rik mat. Undvik kolhydrater och feta livsmedel och kost Håll dig till din plan.

Går jag ner i vikt omedelbart när jag tränar?

Du kanske inte ser några resultat efter att ha tränat En av anledningarna är att du väntar för tidigt. Vänta några dagar och åtminstone Börja mäta din vikt efter att ha tränat i en vecka. Din träning Väntar på viktminskning från dag 1, ett mirakel att hända lika med att vänta. Viktökning under de första dagarna av träning är ganska vanligt och förverkligandet av din dröm om att börja gå ner i vikt omedelbart av många skäl Det är svårt. Men oroa dig inte och sluta därför aldrig arbeta eftersom Under de följande dagarna kommer du att upptäcka att träning hjälper till med viktminskning.

Är det fett eller muskler som ökar när man tränar?

Muskelmassa snarare än att gå ner i vikt när de flesta tränar Han lever. Detta kan bero på att du gör fel typ av övning. Många övningar rörelse är inte utformad för att hjälpa viktminskning, men vissa rörelser syftar också till att öka mängden muskler. Att kasta bort dessa övervikter om du inte vet vilken övning du ska göra måste du Vi rekommenderar att du konsulterar instruktören. Cardio eftersom det är det snabbaste sättet att gå ner i vikt Det kommer att vara användbart för dig att byta till övningar.

Ökar träning ödem i kroppen?

Motion gör att du kan konsumera mer vätska och därför leder det till ökad vätskehalt i kroppen. Men den här vikten eller få dig att se ut som om du inte går ner i vikt, men du kommer inte att Det är det inte. Dessutom är många människor mer rekommenderar att du dricker för mycket vatten. Ibland är det dåligt för dig att dricka för mycket vatten det kan återvända med effekter och låta dig gå upp i vikt istället för att gå ner i vikt. Per dag att konsumera stora mängder vatten kan leda till vätskeretention och uppblåsthet. Din kropp upprätthåller den naturliga läkningsprocessen under träningsvätska undvika att konsumera mer vatten än vanligt under träning och försök att ta vätskor lite men ofta.

Jag tränar men jag kan inte gå ner i vikt är det sömnlöshet?

Att inte få tillräckligt med sömn trots träning eller en oregelbunden sömncykel kan öka kroppens kortisolnivåer. Kortisolnivåer har visat sig öka hungersignaler, vilket kommer att leda till att äta mer än din kropp kräver. Du måste få tillräckligt med sömntimmar för att behålla kroppens kortisolnivåer och hjälpa dig att hålla dig till din träningsrutin. Du kan enkelt nå ditt viktminskningsmål genom att följa ovanstående rekommendationer och fortsätta din träningsregim. Var noga med att regelbundet följa dina övningar, undvika ohälsosamma livsmedel, undvika stress, sova i tid, dricka tillräckligt med vatten och aldrig förlora hoppet om att du kommer i form. Om du vill, kommer sätten att gå ner i vikt att fungera om 1 vecka? Försvagas viktminskning och meditering på en vecka? Du kan också granska artiklarna med titeln Viktminskning genom meditation.

Källkod