Dricka persiljajuice under menstruation och sätta persilja i slidan

Vilken effekt har dricka persiljajuice under menstruationen? Har den en menstruationsborttagare, retardant eller acceleratoreffekt? Är det obekvämt att sätta persilja i slidan för att öka menstruationshastigheten? Vi försökte svara på de frågor som kvinnor var nyfikna på.

Dricka persilja juice under menstruation

Att dricka persiljajuice under menstruationen har en menstruationsdekonstruktion. Dessutom är det att föredra att dricka persiljajuice under en bekvämare period. Dessutom är persiljavatten effektivt när det gäller att eliminera ödem och uppblåsthet som är vanliga under menstruationsperioder.

Hur man dricker persiljajuice under menstruation?

Om du vill dricka persiljajuice under denna period kan du ta bort saften av persilja på två sätt. Den första är att passera ett gäng persilja genom helikoptern med sina stjälkar, blanda den med vatten och dricka den, och den andra är att koka ett gäng persilja med sina stjälkar i ett glas eller två vatten och dricka det genom att filtrera sitt vatten. Men den mest rekommenderade formen är att konsumera den med den första metoden, som är beredd rå utan kokning. Det rekommenderas att konsumera sådana applikationer två gånger om dagen, vanligtvis en kopp på morgonen och en kopp på kvällen.

Sätts persilja i slidan under menstruationen?

I en utländsk tidskrift som heter Marie Claire rekommenderas det som en metod för att sätta persilja i slidan för att utlösa menstruationens onslap. Men omedelbart efter detta förslag konstaterades det att detta förslag, som var apokalyptiskt i den medicinska världen, var ganska oansvarigt. Eftersom läkare har en gemensam åsikt att denna metod kan leda till många ailings.

Den här artikeln togs bort efter motreaktionen. I artikeln till slidan persilja kommer att mildra livmoderhalsen och menstruations oregelbundenhet ett mycket effektivt och avkopplande sätt att starta perioder av levande kvinnor metoden har sagts. Den främsta anledningen till att denna artikel skrevs är på grund av persilja och därför är persiljavatten en funktion som tar bort menstruation och utlöser menstruation att ha. Den metod som rekommenderas här är dock ganska ohälsosam och Riskabelt.

Läkare säger att under menstruation, dricka persilja juice eller persilja det finns bättre sätt att komma igenom menstruation de uttrycker.

Användning av persiljajuice och persilja under menstruation

Som ni kan se finns det några mycket intressanta uppgifter om detta ämne. Även om persilja är tydligt menstruation, bör den inte användas i slidan. Istället bör du konsumera persilja genom att äta den eller dricka dess juice. Å andra sidan är fördelarna med persilja inte begränsade till detta. Men om du upplever olika blodproblem, konsumerar blodförtunnande eller genomgår kirurgi, gravid eller ammar, kontakta definitivt en läkare innan du konsumerar persiljajuice.

Om du vill kan du också läsa vår artikel med titeln Natural Pain Relief Plants, Herbal Teas, Foods and Pain Relief Oils på vår webbplats.

Relaterad artikelkälla: https://www.independent.co.uk/life-style/parsley-vagina-why-start-periods-delay-hormones-tea-doctor-advice-a8733461.html