Skadorna av att sova med smink och överväganden

Skadorna av att sova med smink kommer att avskräcka dig från denna vana. Vi har sammanställt för dig de frågor som ska beaktas när det gäller sminkrengöring och riskerna med att ligga med smink.

Skadorna av att sova med smink

Smink görs för att ge kvinnor skönhet och föra sin sanna skönhet i framkant. Smink: gör att kvinnor ser mer attraktiva och sexiga ut medan deras självkänsla ökar. Därför bär kvinnor smink vid varje tillfälle och förnyar ständigt smink eftersom de älskar deras smink. När sminket som görs i privata möten, bröllop, vänmöten rengörs, skadar det huden, hudporerna och den subkutana substansen, som har en närande egenskap. Därför, när du är klar med smink, bör du torka din makeup och göra hudrengöring. För det mesta går vi till sängs utan att bli kalla eller rengöra vår makeup. När du går till sängs utan att rengöra din makeup, står du inför dessa problem när det gäller din hud.

8 situationer när du sover med smink

1) Hud, fysiologiskt under den tidsperiod då din kropp arbetar minimalistiskt den förnyar sig själv. Porer i områden med smink när du sover med smink huden inte kan regenerera och på grund av att hudporerna är fulla och inte kan matas. hudtorrhet, inflammation i hudporer och hudålder Ta av den.

2) Foundation på din hud, när den inte rengörs kommer det att förhindra att huden får luft, så att huden blir inflammerad och överdriven akne orsakar bildandet. Hud som inte kan få luft, hud där den inte kan mata bildandet av akne och blackheads på ytan är oundvikligt.

3) Om du använder lite smink måste du rengöra det. När smink inte är lite temed bildas idealiska livsmiljöer i hudporerna där bakterier kommer att leva. Osynliga bakterier kommer dit med symtom som klåda, rodnad, hud vissna på hudytan. Därför, när du kommer hem, måste du städa omedelbart.

Var noga med att rengöra innan du lägger dig

4) När du inte rengör läppstiftet på läppstiftet ska läppen huden torkar mycket snabbt och börjar spricka. Läpphud fukt det måste vara mompy eftersom det är högt i proportion till huden. Därför läppstift läpptorkning på läppen kommer att orsaka sprickor och sår på huden. Läppstift dina läppars hälsa försämras mycket snabbt om det inte föredras i kvalitet. Om du inte agerar för noggrant när du väljer läppstift kommer det att torka under dagen eller i sängen ryjs får dina läppar att spricka och sår bildas.

5 ) Mascara, smink som täpper till ögonfransrötterna och förhindrar utfodring av ögonfransar Element. Om du vill att ögonfransar ska se väldigt sexiga ut och dina fransar Om du gnuggar mascara måste du rengöra mascaran så fort du kommer hem. Ögonfransar du måste ta maximal hand om ögonfransens hälsa, eftersom det inte kommer ut lätt. När du sover utan att rengöra dina mascarafransar, piskar din natt du kan bevittna det bryta och ha ögonfransar som ser dåliga ut.

6) Foundation och rouge runt näsan gör att huden blir igensatt på grund av att detta område är mycket oljigt. Långvarig fyllning av näsan och omgivningen med färgämnen och rodnad gör att oljorna under huden framträder mer framträdande. Sminket runt näsan bör rengöras mycket noggrant, och du bör vara noggrann med näsan och dess omgivningar, som är höga i fett.

Sov utan smink för friskare hud

7 ) Ren makeup du bör också vara mycket försiktig när du köper rengöringsprodukter som säljs för . Sminkrengöringsmedel av dålig kvalitet skadar hudens porer, citytan och få dig att ha livlös hud. Därför kan kvalitet du bör välja hudrengöringsmedel eller hudrengöringsmedel i ditt eget hem Du måste göra det. När du använder naturliga hudrengöringsmedel kan du det blir lättare att skydda.

8) När du inte rengör din makeup blir din hudyta mer matt och mer livlös eftersom hudrötterna inte kan matas. När du sover med smink och vaknar på morgonen kan du se att din hud är stekt, dina underögonpåsar ökar, du vaknar med svullna ögon, din hud åldras och du har torr hud. Därför, från det ögonblick du kommer hem med smink, bör din första uppgift vara att rengöra din makeup korrekt.

Våra viktigaste underhållsartiklar på vår webbplats är:

Hur bryr man sig efter hudtyp? Oljig, torr, blandad

Vilka är sätten att bli av med svarta fläckar?

Smink på wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Kozmetik