De nadelen van slapen met make-up en overwegingen

De nadelen van slapen met make-up zullen je ontmoedigen van deze gewoonte. Wij hebben voor u de zaken samengesteld waar u rekening mee moet houden als het gaat om het reinigen van make-up en de risico's van slapen met make-up.

De nadelen van slapen met make-up

Make-up wordt gedaan om vrouwen schoonheid te geven en hun ware schoonheid naar voren te brengen. Make-up: maakt vrouwen aantrekkelijker en sexyer terwijl hun gevoel van eigenwaarde toeneemt. Daarom dragen vrouwen bij elke gelegenheid make-up en vernieuwen ze make-up voortdurend omdat ze van hun make-up houden. Wanneer de make-up gemaakt in privévergaderingen, bruiloften, vriendenbijeenkomsten wordt schoongemaakt, beschadigt het de huid, huidporiën en de onderhuidse substantie, die een voedende eigenschappen heeft. Daarom, wanneer u klaar bent met make-up, moet u uw make-up afvegen en huidreiniging doen. Meestal gaan we naar bed zonder koud te worden of onze make-up schoon te maken. Wanneer u naar bed gaat zonder uw make-up schoon te maken, wordt u geconfronteerd met deze problemen in termen van uw huid.

8 situaties waarin je slaapt met make-up

1 ) Huid, fysiologisch gedurende de periode dat je lichaam minimalistisch werkt het vernieuwt zichzelf. Poriën in gebieden met make-up wanneer u met make-up slaapt de huid kan niet regenereren en vanwege het feit dat de huidporiën vol zijn en niet kunnen worden gevoed. droogheid van de huid, ontsteking van huidporiën en huidleeftijd Doe het uit.

2) Stichting op uw huid, wanneer niet schoongemaakt, zal het voorkomen dat de huid lucht krijgt, zodat de huid ontstoken raakt en overmatige acne veroorzaakt vorming. Huid die geen lucht kan krijgen, huid waarin het zich niet kan voeden de vorming van acne en mee-eters op het oppervlak is onvermijdelijk.

3) Als u wat make-up gebruikt, moet u deze schoonmaken. Wanneer make-up niet een of andere temed is, worden ideale habitats gevormd in de huidporiën waar bacteriën zullen leven. Onzichtbare bacteriën komen er met symptomen zoals jeuk, roodheid, huidverwelking op het huidoppervlak. Daarom, wanneer u thuiskomt, moet u onmiddellijk schoonmaken.

Zorg ervoor dat u voor het slapengaan schoonmaakt

4) Wanneer u de lippenstift op uw lippenstift niet schoonmaakt, je huid droogt heel snel en begint te barsten. Het huidvocht van de lip het moet mompy zijn omdat het hoog is in verhouding tot de huid. Daarom lippenstift lip drogen op je lip zal scheuren en zweren op de huid veroorzaken. Lippenstiften de gezondheid van uw lippen verslechtert zeer snel als het niet de voorkeur heeft in kwaliteit. Als u niet te zorgvuldig handelt bij het kiezen van lippenstift, droogt het overdag of in bed ryjs zorgen ervoor dat je lippen barsten en zweren ontstaan.

5 ) Mascara, make-up die de wimperwortels verstopt en het voeren van wimpers voorkomt Elementen. Als je wilt dat wimpers er erg sexy uitzien en je wimpers Als je mascara wrijft, moet je de mascara schoonmaken zodra je thuiskomt. Wimpers u moet maximale zorg dragen voor de gezondheid van wimpers, omdat het er niet gemakkelijk uitkomt. Wanneer je slaapt zonder je mascara wimpers schoon te maken, je nachtwimpers je het zien breken en wimpers hebben die er slecht uitzien.

6) Foundation en blush rond de neus zorgen ervoor dat de huid verstopt raakt door het feit dat dit gebied erg vettig is. Langdurige vulling van de neus en omgeving met kleurstoffen en blush zorgt ervoor dat de oliën onder de huid prominenter verschijnen. De make-up rond de neus moet zeer zorgvuldig worden schoongemaakt en u moet zorgvuldig zijn over de neus en de omgeving, die rijk zijn aan vet.

Slaap zonder make-up voor een gezondere huid

7 ) Schone make-up u moet ook heel voorzichtig zijn bij het kopen van schoonmaakmiddelen verkocht voor . Slechte kwaliteit make-up reinigingsmiddelen beschadigen huidporiën, cit oppervlak en ervoor zorgen dat je een levenloze huid hebt. Daarom is de kwaliteit u moet kiezen voor huidreinigers of huidreinigers in uw eigen huis Je moet het doen. Wanneer u natuurlijke huidreinigers gebruikt, u het zal gemakkelijker te beschermen zijn.

8) Wanneer u uw make-up niet reinigt, zal uw huidoppervlak meer mat en meer levenloos worden omdat de huidwortels niet kunnen worden gevoed. Wanneer je met make-up slaapt en 's ochtends wakker wordt, zie je dat je huid is verbrand, je wallen onder de ogen toenemen, je wakker wordt met gezwollen ogen, je huid veroudert en je een droge huid hebt. Daarom moet vanaf het moment dat u thuiskomt met make-up, uw eerste taak zijn om uw make-up correct schoon te maken.

Onze belangrijkste onderhoudsartikelen op onze site zijn:

Hoe te verzorgen op huidtype? Vettig, Droog, Gemengd

Wat zijn de manieren om van zwarte vlekken af te komen?

Make-up op wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Kozmetik