Dijetaši krumpira, njišci... Je li ova dijeta štetna? Sour komentari...

Dijeta sa krompirom je zadnjih dana privukla mnogo pažnje. Pa smo malo istražili o ovome za tebe. Pregledali smo recenzije onih koji prehrane krumpir i onih koji mršavljuju zahvaljujući ovoj prehrani. Potraživali smo odgovore na zbunjujuča pitanja kao što su da li je koristan ili štetan u smislu zdravlja, kako se pripremiti i na koliko dugo. Ono što je rečeno o ovoj dijeti u sour dictionary smo summed za vas. Idemo na naš članak ako želite.

Kako pripremiti post od krumpira i koliko dugo ga treba primijeniti?

Ne mislite da će zauzvrat doći složen odgovor na pitanje kako pripremiti dijetu s krumpirom, sasvim jednostavno, ali dijetu trebate napustiti nakon 3 dana, a kada se radi ova dijeta sigurno ste na kraju dana popili približno 2 litre vode. Nikad ne produžavaj dijetalni period. Nakon 3 dana, nastavite se hraniti normalnim redom. Ovu dijetu možete slijediti s vremena na vrijeme ako želite, ali ako imate bilo kakve zdravstvene probleme, možda ćete morati izbjegavati praćenje prehrane, pa je imperativ da se konzultirati sa svojim liječnikom.

1 u Krompir dijeti. Dan

Jutro: Treba jesti 4 žlice jogurta, 1 od kuhanog krum
pira Ručak: 4 žlice jogurta, 1 od kuhanog krumpira Ve
čer: Treba jesti 8 žlica jogurta

2 u Krompir dijeti. Dan

Jutro: Treba jesti 4 žlice jogur
ta Ručak: 3 žlice jogurta, 1 od kuhanog krumpira Veče
r: Treba jesti 8 žlica jogurta, 1 od kuhanog krumpira

3 u Krompir dijeti. Dan

Jutro: Trebate jesti 1 od kuhanog krumpira
, trebali biste pojesti 3 žlice jogurta, 1 od kuhanog krumpiraAks
s: Trebali biste pojesti 4 žlice jogurta

Da li je dijeta sa krompirom štetna?

Odgovor na pitanja kao što su da li je dijeta sa krompirom štetna ili korišna obično zavisi od frekvencije i zdravlja vaše ishrane. Ali općenito, šteta posta od krumpira može se nakratko nabrojati u supstancama kako slijedi:

  • Može izazvati slabost.
  • Možeš se brzo umoriti.
  • Može izazvati vrtoglavicu.
  • Ako se dugo primjenjuje, može utjecati na pojavu raznih zdravstvenih problema zbog neuhranjenosti.
  • Budući da može izazvati negativne efekte dijabetičara, korisno je za one koji imaju dijabetes da ne slijede ovu dijetu.

Šta komentarišu dijetaši krompira i njišci?

Recenzije sačinjene sa foruma dijeta za krumpir su kako slijedi u obliku izvadka:

Prijavio sam se samo da bih pisao o tome, prijatelji:) Radila sam dijetu sa krompirom nedelju dana pre Božića. Smršao sam 10 funti u sedmici. Ja sam čovjek koji ne može raditi stroge režime. Krvni pritisak mi pada, oko mi se normalno zatamni, ali u ovoj dijeti nema ni starta ni niskog krvnog pritiska. Vjeru
jem da svi to možete lako. Sledeće što znam, odeća koju sam kupila je izobilja, počela sam da jedem i dobila sam nazad ono što dobijam sada za oko 12
dana.... Od danas ponovo počinjem. Osim toga, igraću se sportom. Siguran sam da ću ti dati više od 3.5. Kada vežbaš, možeš da daš skoro 2 puta više nego što bi inače dao... Zapis
ati ću događaje... Ali za one od vas koji žele da počnu i ne mogu da odluče; dijeta gdje nećete biti neuvjerljivi... Sve vas ljubim...

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-10972198

Pročitao sam na netu, i razmišljao sam da to napišem ovde, i uradio sam to u jednom trenutku, i prilično je puna dijeta, smršao sam 10 funti, uradiću to ponovo, imam holivudsku dijetu, ali prva dva dana mi je krvni pritisak bio 6 i 4, pa sam to pustio.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11473583

Ženski klub za dijetalne krompire

Takve dijete su veoma štetne, prijatelji. Možda ćeš smršaviti, ali zbog nedostatka puno hranjivih tvari, postoje razne komplikacije u tijelu. Jako je loše za tvoju kosu, probavni sistem. Tijelo ima određene vrijednosti vitamina, proteina, minerala, masti i ugljikohidrata koje mora uzeti svaki dan. Ako ne smanjite količinu kalorija uz dijetu i nastavite uzimati ove vrijednosti, razboljet ćete se. Možda neće izaći u početku, ali ćeš naneti veliku štetu svom telu radeći ovakve dijete tokom godina. Na primer, jesti samo krompir nedelju dana znači ne uzimati uncu proteina u telo. Možeš li da živiš
sa jednim krompirom nedelju dana? Dobiješ tačno duplo više od trajanja ishrane. Zar nije sram
ota?Miješane dijete su zdravije. Konsultuj se sa dietitičarem, sada je u bolnicama dev
a. Svima želim dobro.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11536666

Jako sam sretna što sam sada izgubila 4 kile, hodala sam 30 puta dok sam na kaydirigubbakcemile2 dijeti, popila sam dosta tople vode, nikad se nisam osjećala gladno u danima krumpira, ali sam imala malo poteškoća u danima voća, i želim
to učiniti opet za mjesec dana ako ne traje tako dugo. kaydirigubbakcemile3

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11593291

Pao sam sa 72 na 68 i zadrћaжu ovu teћinu mesec dana jer su rekli da bi to bilo loљe za tvoje zdravlje, I bila sam odvažna 7 dana, i oduvek sam bila predebljana, pa mi se stalno ugojila kao da će mi oni koji su nedavno stekli na težini dati lakše, da vidimo, prijatelji koji su to uradili, želim vam strpljenje jer mi je bilo teško.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11618522

Krumpir dijeta Sour dictionary reviews

Komentari izneti u sour rječniku o prehrani krumpira su slijedeći:

To je vrsta ishrane na koju sam naišla prije mnogo godina kada sam odlučila smršaviti i istraživala dijetu koja ne uključuje ribu, crveno meso, tunjetinu svaki dan na internetu. dijeta se sastoji od kuhanog krumpira. Već je upozorena da ne pokušavam dugo vremena, ali mislim da ljudsko biće ne bi trebalo da ga ikad proba. To je kao, "O, moj Bože.

jutro: 2 kuhana krum
pira: 3 kuhana krumpi
ra: 2 kuhana krumpira

Da, nema ništa drugo.

https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539

to je dijeta koja dijabetičari definitivno treba izbjegavati. U stvari, s obzirom na to koliko je neravnoteža šećera rasprostranjena, to je dijeta koju bi svi trebali izbjegavati. Znam tipa koji je završio u bolnici pokušavajući da dijeta sa krompirom. To je sve što imam.

https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539

Volio bih da ovdje posebno pročitate dio o prehrani. Kada jedete dovoljno krompira, možete da živite zdrav i dug život samo sa vitaminom a i d dodacima. Suprotno onome što većina ljudi predviđa, krumpir nije prazna kalorijska bomba, ili čak vrlo korisna hrana sa sadržajem vode blizu 80% i visokim sadržajem minerala i vitamina. Relativno nizak, ali visokokvalitetan sadržaj proteina će vam biti dovoljan kada se jede u dovoljnoj količini.


https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539

Preporučuje se od strane dijetanaca da otključavaju klijentima koji doživljavaju zaključavanje tokom dugih dijetnih procesa. Radiš to nedelju dana, ne ceo život, onda se vratiš raznim dijetama. I da, stvarno radi. Pokušao sam i vidio.


https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539?p=2

Ako želite, možete pročitati i sljedeće članke o gubitku težine: