Hvordan man passerer den konstante Wink Tiki? Årsager til og behandling af eye-trækninger

Konstant blink tiki kan forekomme af mange grunde. Mens blinkende også kan opfattes som en besættelse, der kan vedrøre mange specialer i psykologi fra neurologiområdet, er nogle tilfælde udelukkende baseret på fysiske problemer. I denne henseende er der spørgsmål om, hvordan man passerer den konstante besættelse af blinkende, om der er urtebehandling, hvad er årsagerne. I denne artikel forsøgte vi at besvare spørgsmålene om emnet.

Hvordan sker et kontinuerligt blink tick pass, og hvorfor sker det?

Konstant blink tiki behandling for at finde årsagen til problemet det er muligt. Er det fysisk eller psykisk, som vi nævnte ovenfor? Indkvartering forskellige behandlingsmetoder kan bruges ved at besvare spørgsmål. Blink hver gang tid behøver ikke at være overdreven, men omvendt, tvangstanker eller problemer det kan forbedres. Et øje, der både er steget og faldet blandt symptomerne på at blinke trimningshastighed. Oftest, blink refleks eller tiki, lyse forårsaget af lys, støv, røget luft eller et fremmedlegeme i øjet den består af øjenirritation. Smitsomme sygdomme, allergiske reaktioner og tørre øjne kan også øge blinkhastigheden på øjenlåget. Stress, angst eller træthed betingelser også føre til øget blink refleks kan forårsage det. Sædvanlige tilbagevendende ryk eller den mest almindelige hos børn ansigts tics, som er ansigtsbevægelser set, er også kilden til blinkende problemer Cna. I nogle tilfælde er øjenlidelser også uregelmæssige i blinkende Oprette. Hvis du ønsker det, kan du altid gå i detaljer med wink tiki behandling lad os nævne det i detaljer i følgende emner.

Hvad er årsagerne til konstant blinke?

Wink tiki er også et af de problemer, der opstår i nervesystemet kan være forårsaget af. Kendetegnet ved hurtig, ukontrolleret og endda ufrivillig blinkende blephrospasm, en tilstand, hvor nervesystemet ikke er egnet til muskler er klassificeret som en dystoni, der signalerer at kontrakt i vejen. Denne andre hurtige ansigtsændringer såsom øjen skred eller ansigt crumpling til spasmer Ledsager. Ufrivillig blink, slagtilfælde, sent (langsom eller forsinket start) dyscinese, Tourettes syndrom eller Aicardi syndrom (erhvervet i den tidlige barndom) sjældne organiske hjernesygdom) samt forskellige nervesystem lidelser kan forekomme. Ufrivillige klipningsbevægelser i øjenlåget er stærke opstår som reaktion på traumer eller hornhinde slid på grund af kemiske stof Det er normalt ikke alvorligt, medmindre det er ude. Hvis du er inficeret med et irriterende kemikalie. eller hvis du har smerter eller synsændringer, skal du straks søge lægehjælp. Derudover pludselig følelsesløshed eller svaghed i ansigt eller lemmer, især på den ene side af kroppen, pludselig smediment , vanskeligheder med at se, pludselige synsændringer, pludselige vanskeligheder med at koordinere og for symptomer på et slagtilfælde, såsom hovedpine, bør du søge lægehjælp med det samme. Øje hvis ventilen ryk (blepharospasm) ikke forbedres inden for en uge, et symptom hvis det lukker øjnene fuldstændigt, hvis du oplever ansigtslammelse, i eller omkring øjet eller hvis der er hævelse i øjenlåget, skal du straks søge lægehjælp.

Hvordan går Konstant Wink Tiki-behandling og Twitching Go?

Konstant blink tiki behandling eller ufrivillig trækninger afhænger af kilden til problemet. I nogle tilfælde er en ufrivillig blinkrefleks det kan passere af sig selv. I nogle tilfælde kan overdrevent blinkende dog Det bliver ikke bedre. Som følge af din læges opfølgning er der imidlertid et andet problem, der kan behandles kan vise sig.

Hvordan går en kontinuerlig eye-breaking Tiki på grund af øjenirritation Go?

Kontinuerlig blinkbehandling baseret på irritation af øjenirritation afhænger af stoffet. Forbedring af blink og ryk refleks i dette tilfælde Følgende betingelser kan gælde for:

 • Ubehageligt som røg eller forurening komme væk fra situationer
 • Inficerede eller irriterede øjne anvende varme komprimeringer til
 • Et øje lægen vil ordinere tage en dråbe
 • Allergier såsom antihistaminer tage stofferne
 • Recept, hvis irritation er forårsaget af bakterier bruge antibiotika og steroid dråber med
 • Øje for at forhindre hornhinde slid bruge tape

Hvordan går øjenlåg spjæt på grund af øjenbelastning væk?

Belastning af øjnene, arbejde under meget stærkt lys, til læsning længere perioder eller lysudslipende enheder såsom computere og fjernsyn mange faktorer, såsom at tilbringe lang tid foran dig, kan forårsage belastning af øjnene. Det betyder følelsen af konstant at åbne og lukke øjenlåget eller trækninger af øjenlågene kan føre til. Til behandling af sådanne tilstande, normalt et lægemiddel eller urte der er ingen grund til at bruge blandingen. Den bedste måde er at lukke øjnene og tilbringe lang tid give dem mulighed for at hvile.

Sådan bryder du et kontinuerligt øje på grund af øjenlidelse Passerer?

Konstant øjenbrydende tiki er en af synsforstyrrelserne i øjnene kan også være forårsaget. I sådanne tilfælde vil øjet få et godt nok billede en følelse af ubehag opstår i personen og uregelmæssig blinkende kan forbedre refleksen. Den bedste behandling for øjenbetændelse i sådanne tilfælde er korrektionen af problemer. Disse behandlinger kan omfatte:

 • Ifølge oftalm lægens anbefaling bruge briller eller kontaktlinser
 • Behandling af synsterapi og udføre øvelser
 • Øjen- og øjenmusklen i fremskredne tilfælde operation kan også udføres

Eye Trækninger på grund af forstyrrelser i muskelbevægelser Behandling

Lidelser i musklerne i øjenlågene er også kan få den til at spjætte. Behandling af sådanne bevægelsesforstyrrelser med botox-metode Være. 3 måneder til at gøre dine øjenmuskler dysfunktionelle ved botox metode giver lindring hele vejen igennem. Denne ansøgning skal dog skal udføres af specialister i panden.

Sådan Pass Eye Tiki på grund af generelle sundhedsmæssige problemer?

I nogle tilfælde observeres forskellige fysiske og psykiske lidelser dækning kan forårsage udseende af tic. Nogle sygdomme er midlertidigt nogle af dem er en forløber for andre meget alvorlige problemer. Cna. Hvis den blinkende refleks, der ikke passerer, opstår, skal den derfor rådføre sig med en specialist. Med hensyn til mental og fysisk sundhed generelt øjet spjæt refleks ved at hjælpe dig med at slappe af og bevare roen de vigtigste teknikker, der kan reducere:

 • Bede, meditation og yoga ritualer, der kan give åndelig sindsro.
 • Terapi
 • Udøver
 • Få nok søvn hver nat

Hvordan man passerer tvangspræget Wink Tiki?

Det blink, at vi i nogle tilfælde kan kalde besættelse bevægelser kan blive tics ved at få vane over tid. Denne type det er nemmest og vigtigst at genkende betingelserne og behandle dem frivilligt er vejen. Det afgørende er, hvor ofte og i hvilke situationer din blinkrefleks du skal bemærke, at du udfører, og derefter du skal kæmpe for at ændre det. Hvis du ikke kan opgive denne vane på egen hånd du kan få hjælp fra en terapeut.

Ting at holde øje med om Kontinuerlig Wink Tiki

Som det kan ses, blink tiki, som kan forekomme på grund af forskellige årsager, kan også ses på grund af alvorlige sygdomme i nogle tilfælde. Derfor, hvis du støder på uregelmæssige tilstande som øjentrækninger og klipningsreflekser, der ikke varer i lang tid, skal du sørge for at konsultere en læge. Efter en generel undersøgelse vil din læge henvise dig til den relevante specialitet for at udføre de nødvendige undersøgelser. Hvis du ønsker det, fordelene ved rå kartofler til øjet: Er frossen kartoffel påføres øjet? du kan også læse artiklen med titlen .

Kilde 1, Ressource 2