Com fer la cura del cabell a l'hivern, com protegir el cabell en el clima fred

En el nostre article, on responem a preguntes com com fer la cura del cabell a l'hivern, com protegir el cabell en temps freds, t'expliquem pas a pas com fer la cura del cabell a casa.

Com fer cura del cabell a l'hivern

Especialment a l'hivern, a causa del refredament del temps necessites protegir el teu cabell de la millor manera. A les dures condicions de l'hivern has d'aprofitar alguns trucs. Els teus cabells en el fred els efectes negatius que té sobre la pell Mostra. El que no s'ha d'oblidar aquí és que el teu cabell també necessita cura és que ho és. Des del nostre article sobre recomanació d'atenció al cabell a l'hivern pots aprofitar-ho.

Aprofita la humitat per a la cura del cabell a l'hivern

Quan fa fred, comença a assecar-se en els cabells com la pell. És per això que pots fer una màscara d'humitat als cabells a l'hivern. Aquesta aplicació és pèl fa que els cables siguin forts i prevé les inflorescències a l'hivern.

Els consells per al cabell són importants en el clima fred

L'eliminació rutinària de fractures capil·lars ajuda al cabell a ser molt més durador i fort. És possible que hagis de tenir més cura del teu cabell en cas de condicions ambientals que porti l'hivern. Pots ajudar-te el cabell mitjançant l'ús de productes anti-fractura per al teu cabell.

La conformació calenta a l'hivern és inconvenient

A l'hivern, el temps es fa més fred. Aquest període danys addicionals al cabell a mesura que el cabell comença a perdre humitat Aplicacions. Ús d'alta calor cal no estilitzar el cabell. A l'hivern, es pot rutinàriament és recomanat per experts per no exposar-se a altes temperatures.

Massatge el teu cabell durant períodes freds

Massatge als cabells durant uns minuts durant el dia pots fer-ho fort. Els massatges capil·lats augmenten la circulació sanguínia i Nutrició. No obstant això, la producció d'oli natural de la pell és més l'accelera.

Aprofita el teu bany de vapor de cabell

Suporta els teus cabells amb bany de vapor a l'hivern Pot. Bany de vapor neteja el cuir cabellut, major circulació bany de vapor dóna humitat a les cadenes de cabell. No obstant això bany de vapor suporta la formació de nous cabells. També tenir cura dels cabells productes per ser més efectius.

L'element més important per a la cura del cabell a l'hivern: mantenir-lo calent

A l'hivern, cal tenir cura de l'oli per als cabells. Humit o cura de l'oli a aplicar sobre el cabell sec, la humitat en el cabell Dins. No obstant això, contra els durs efectes del fred, protegeix els cables de la millor manera.

Utilitzar accessoris Entre les maneres més fàcils de protegir el cabell de les condicions meteorològiques fredes és utilitzar accessoris. Cal protegir el cabell de la millor manera en aquest moment de fred. Els accessoris són un dels mètodes de protecció més fàcils d'utilitzar. Quan arriba l'hivern, es recomana que els productes de llana o cotó s'utilitzin amb bufandes perquè absorbeixen la humitat del cabell. Amb aquesta aplicació, es pot evitar la pèrdua d'humitat en el cabell. Amb els nostres suggeriments aquí, podràs preparar el teu cabell per a l'hivern de la millor manera.

Aquests són els nostres altres articles sobre pràctiques d'atenció domiciliària:

Com fer la cura de la pell casa? Què és la cura de la pell i la neteja?

Com cuidar per tipus de pell? Grassa, Seca, Mixta

Quines són les maneres de desfer-se de les taques negres?

Pèl al wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Sa%C3%A7