Kartoffel dieters, slankere ... Er denne diæt skadelig? Sure kommentarer ...

Kartoffeldiet har fået meget opmærksomhed i de seneste dage. Så vi har undersøgt det for dig. Vi undersøgte anmeldelserne af dem, der kost kartofler og dem, der taber sig takket være denne diæt. Vi ledte efter svar på forvirrende spørgsmål som, om det er gavnligt eller skadeligt med hensyn til sundhed, hvordan man forbereder sig og hvor længe. Hvad blev der sagt om denne diæt i den sure ordbog, vi opsummerede for dig. Lad os gå til vores artikel, hvis du ønsker det.

Hvordan man forbereder kartoffel faste og hvor længe skal det anvendes?

Tro ikke, at et komplekst svar kommer til gengæld, når du bliver spurgt, hvordan man forbereder en kartoffeldiæt, ganske enkel, men du skal forlade kosten efter 3 dage, og når du laver denne diæt, skal du have drukket ca. 2 liter vand i slutningen af dagen. Forlæng aldrig kostperioden. Efter 3 dage skal du fortsætte med at fodre i normal rækkefølge. Du kan følge denne diæt fra tid til anden, hvis du ønsker det, men hvis du har sundhedsmæssige problemer, skal du muligvis undgå at følge kosten, så det er vigtigt, at du konsulterer din læge.

1 i kartoffeldiæten. Dag

Morgen: Du skal spise 4 spiseskefulde yoghurt, 1 fra kogte kartof
ler Frokost: 4 spiseskefulde yoghurt, 1 fra kogte kartofler Aften
: Du skal spise 8 spiseskefulde yoghurt

2 i kartoffeldiæten. Dag

Morgen: Du skal spise 4 spiseskefulde y
oghurt Frokost: 3 spiseskefulde yoghurt, 1 fra kogte kartofler Af
ten: Du skal spise 8 spiseskefulde yoghurt, 1 fra kogte kartofler

3 i kartoffel kost. Dag

Morgen: Du skal spise 1 af de kogte kartofl
er, du skal spise 3 spiseskefulde yoghurt, 1 af de kogte kartoflerAk
ss: Du skal spise 4 spiseskefulde yoghurt

Er kartoffeldiet skadeligt?

Svaret på spørgsmål som om kartoffeldiet er skadeligt eller gavnligt afhænger normalt af hyppigheden og sundheden af din kost. Men generelt kan skaderne ved kartoffel faste kort angives i stoffer som følger:

  • Det kan forårsage svaghed.
  • Du kan hurtigt blive træt.
  • Det kan forårsage svimmelhed.
  • Hvis det anvendes i lang tid, kan det påvirke udseendet af forskellige sundhedsmæssige problemer på grund af underernæring.
  • Da det kan forårsage negative virkninger af diabetikere, er det nyttigt for dem, der har diabetes, ikke at følge denne diæt.

Hvad kommenterer kartoffel dieters og slankere?

Anmeldelser udarbejdet fra fora af kartoffel dieters er som følger i form af uddrag:

Jeg har tilmeldt mig bare for at skrive om det, venner:) Jeg lavede kartoffelkosten en uge før jul. Jeg tabte 10 pund på en uge. Jeg er en mand, der ikke kan gøre strenge regimer. Mit blodtryk falder, mit øje mørkere normalt, men der er ingen startion eller lavt blodtryk i denne diæt. Jeg tror, I all
e kan gøre det nemt. Den næste ting jeg ved, det tøj, jeg købte, er rigeligt, jeg begyndte at spise, og jeg kom tilbage, hvad jeg får nu i omkring 12 dag
e .... Fra i dag, begynder jeg igen. Desuden vil jeg dyrke sport. Jeg er sikker på, jeg vil give dig mere end 3,5. Når du træner, kan du næsten give 2 gange mere, end du normalt ville give ... Jeg skr
iver udviklingen ned... Men for dem af jer, der ønsker at starte og kan ikke beslutte; en kost, hvor du ikke vil være ufyldestgørende ... Jeg kysser jer alle...

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-10972198

Jeg læste det på nettet, og jeg tænkte på at skrive det ned her, og jeg gjorde det på et tidspunkt, og det er en temmelig fuld kost, jeg har mistet 10 pounds, jeg har tænkt mig at gøre det igen, jeg har fået en Hollywood kost, men for de første to dage mit blodtryk var 6 og 4, så jeg lod det gå.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11473583

Kvindeklub for kartoffel dieters

Sådanne kostvaner er meget skadelige, venner. Måske vil du tabe sig, men på grund af manglen på en masse næringsstoffer, der er alle former for komplikationer i kroppen. Det er meget dårligt for dit hår, dit fordøjelsessystem. Kroppen har visse værdier af vitaminer, proteiner, mineraler, fedtstoffer og kulhydrater, som det skal tage hver dag. Hvis du ikke reducerer mængden af kalorier med kosten og holde tage disse værdier, vil du blive syg. Måske vil det ikke komme ud i starten, men du vil gøre en masse skade på din krop ved at gøre kostvaner som denne i årenes løb. For eksempel betyder det at spise kun kartofler i en uge ikke at tage en ounce protein ind i kroppen. Kan du leve me
d en kartoffel i en uge? Du får præcis det dobbelte af varigheden af kosten på de fleste. Er det ikke e
n skam?Blandet kost er sundere. Rådfør dig med en diætist, nu er det på kamelhospitaler. Jeg øn
sker alle held og ytring.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11536666

Jeg er meget glad for, at jeg har mistet 4 kilo nu, har jeg gået 30 gange, mens på en kaydirigubbakcemile2 kost, jeg har drukket masser af varmt vand, har jeg aldrig følt sulten på kartoffel dage, men jeg har haft lidt svært i de dage af frugt, og jeg ønsker
at gøre det igen i en måned, hvis det ikke tager så lang tid. Kaydirigubbakcemile3

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11593291

Jeg er faldet fra 72 til 68, og jeg har tænkt mig at holde denne vægt i en måned, fordi de sagde, at det ville være dårligt for dit helbred, og jeg har været vejet i 7 dage, og jeg har altid været overvægtig, så min permanente vægt gevinster kommer op, som om dem, der for nylig har fået en vægtøgning vil give mig lettere, lad os se, venner, der har gjort det, jeg ønsker dig tålmodighed, fordi jeg har haft en hård tid.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11618522

Kartoffel kost Sour ordbog anmeldelser

Kommentarerne i den sure ordbog om kartoffeldiet er som følger:

Det er den type kost, jeg stødte på år siden, da jeg besluttede at tabe sig og forsket i en kost, der ikke involverer fisk, rødt kød, tun hver dag online. kosten består af kogte kartofler. Det er allerede blevet advaret om ikke at prøve i lang tid, men jeg tror ikke, et menneske nogensinde skal prøve det. Det er ligesom, "Åh, gud.

morgen: 2 kogte karto
fler: 3 kogte kartof
ler: 2 kogte kartofler

Ja, der er ikke andet.

https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539

det er en kost, som diabetikere bør helt sikkert undgå. Faktisk, i betragtning af hvor udbredt sukkerubalancen er, er det kosten, som vi alle bør undgå. Jeg kender en fyr, der endte på hospitalet forsøger at kost med kartofler. Det er alt, hvad jeg har.

https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539

Jeg vil gerne have dig til at læse ernæring del her i særdeleshed. Når du spiser nok kartofler, kan du leve et sundt og langt liv med kun vitamin a og d kosttilskud. I modsætning til hvad de fleste mennesker forudsiger, er kartofler ikke en tom kaloriebombe eller endda en meget nyttig mad med et vandindhold på tæt på 80% og et højt mineral- og vitaminindhold. Det relativt lave, men høje proteinindhold vil være nok for dig, når du spises i tilstrækkelige mængder.


https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539

Det anbefales af diætister at låse op for klienter, der oplever lockdown under lange kostprocesser. du gør det i en uge, ikke hele dit liv, så du går tilbage til forskellige kostvaner. Og ja, det virker virkelig. Jeg har prøvet og set.


https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539?p=2

Hvis du ønsker det, kan du også læse følgende artikler om at tabe sig: