Kardemumma tuggning : Hur man tuggar kardemumma Vilka är fördelarna och skadorna?

Tuggning kardemumma är en föredragen vana, särskilt för dålig andedräkt och karies. Kardemumma, som används särskilt i Indien som en krydda, är inte känd mycket i vårt land. Om du vill, utan vidare, låt oss i resten av vår artikel utveckla vad som är fördelarna eller skadorna med tuggkaramom.

Varför tugga kardemumma är bra för dålig andedräkt

I en vetenskaplig studie om tuggramom kardemumma i munnen, vilket orsakar utseende av dålig lukt förstör bakterier, vilket visar en antibakteriell effekt Förstått. Med andra ord, kardemummas viktigaste roll för att lindra dålig andedräkt det är inte för att undertrycka lukt utan för att eliminera källan till lukten har setts.

Kan tuggs kardemumma förhindra karies?

Tuggkortamom beror på de effekter som nämns ovan förhindra karies. Tänderna försvagas vanligtvis av tandemalj som ett resultat av vilka bakterier börjar agera på tanden Uppstår. Tack vare kardemumma antibakteriella egenskaper kan det uppfödas i tänderna bakteriers död kan också förhindra eller fördröja karies.

Hur man tuggar kardemumma och hur man använder kärn kardemumma?

Frågan om hur man tuggar kardemumma och hur man använder kärn kardemumma det kan komma från det faktum att vi vanligtvis känner igen kardemumma som damm, men kardemumma Det är en krydda med kräftdjur och frön i den. Så kardemumma. måste ha erhållits i outnyttjad rå form för att tuggas. Mun ett kardemummaskal är vinklat för att bli av med lukten och lindra magen och fröna i den, dvs fröna, tuggas och intas. Damm i handen kardemummakaffe eller bryggt kardemummate kan göras om det finns kardemumma.

Fördelarna med att tugga kardemumma är kortfattat följande:

  • Det slappnar av i magen, det är bra för matsmältningsbesvär.
  • Den har en dekonstruerande funktion.
  • Det sägs också vara bra för blås- och njurproblem.
  • Det är en källa till vitamin A.
  • Det är bra för psykologiska problem.
  • Det har en lugnande, lugnande effekt.
  • Det sägs också ha en avslappnande effekt på problem som förkylningar, bronkit och astma.

Dålig andedräkt kan ibland också uppstå på grund av inflammatoriska problem, du kan också läsa vår artikel om naturliga antiinflammatoriska växter och ta reda på vad som kan användas annat än kardemumma för att eliminera dålig andedräkt.

För mer information om kardemumma kan du också besöka kardemummasidan på Wikipedia: https://tr.wikipedia.org/wiki/Kakule