Kardemom kauwen : Hoe kardemom kauwen Wat zijn de voordelen en nadelen?

Het kauwen van kardemom is een voorkeursgewoonte, vooral voor slechte adem en tandbederf. Kardemom, dat vooral in India als specerij wordt gebruikt, is in ons land niet veel bekend. Als u wilt, zonder verder oponthoud, laten we in de rest van ons artikel uitwerken wat de voordelen of nadelen zijn van het kauwen van kardemom.

Waarom het kauwen van kardemom goed is voor een slechte adem

In een wetenschappelijke studie over het kauwen van kardemom, kardemom in de mond, wat het verschijnen van slechte geuren veroorzaakt vernietigt bacteriën, waardoor een antibacteriële werking wordt aangetoond Begrepen. Met andere woorden, de belangrijkste rol van kardemom bij het verlichten van slechte adem het is niet om geuren te onderdrukken, maar om de bron van de geur te elimineren is gezien.

Kan kauwen kardemom tandbederf voorkomen?

Kauwen kardemom is te wijten aan de hierboven genoemde effecten tandbederf te voorkomen. Tanden worden meestal verzwakt door tandglazuur waardoor bacteriën op de tand beginnen te werken Optreedt. Dankzij de antibacteriële eigenschappen van kardemom kan het zich in de tanden voortplanten de dood van bacteriën kan ook tandbederf voorkomen of vertragen.

Hoe kardemom kauwen en hoe kernel kardemom te gebruiken?

De vraag hoe kardemom te kauwen en hoe kernel kardemom te gebruiken het kan komen van het feit dat we kardemom meestal herkennen als stof, maar kardemom het is een specerij met schaaldieren en zaden erin. Dus kardemom. moet in onbenutte ruwe vorm zijn verkregen om te kunnen worden gekauwd. Mond een kardemomschaal is schuin om van de geur af te komen en de maag te verlichten en de zaden erin, d.w.z. de zaden, worden gekauwd en ingenomen. Stof in je hand kardemomkoffie of gebrouwen kardemomthee kan worden gemaakt als er kardemom is.

De voordelen van het kauwen van kardemom zijn kort als volgt:

  • Het ontspant de maag, het is goed voor indigestie.
  • Het heeft een deconstructiefunctie.
  • Er wordt ook gezegd dat het goed is voor blaas- en nierproblemen.
  • Het is een bron van vitamine A.
  • Het is goed voor psychische problemen.
  • Het heeft een rustgevend, kalmerend effect.
  • Er wordt ook gezegd dat het een ontspannend effect heeft op problemen zoals verkoudheid, bronchitis en astma.

Slechte adem kan soms ook optreden als gevolg van ontstekingsproblemen, u ook ons artikel lezen over natuurlijke ontstekingsremmende planten en erachter komen wat er anders dan kardemom kan worden gebruikt om een slechte adem te elimineren.

Voor meer informatie over kardemom u ook terecht op de kardemompagina op Wikipedia: https://tr.wikipedia.org/wiki/Kakule