Wat is ICE FUE haartransplantatie methode, hoe lang wordt het gedaan?

Wat is ICE FUE haartransplantatie methode, hoe lang duurt deze haartransplantatie techniek, we geven antwoorden op de vragen in dit artikel. Folliculaire Eenheidsextractie is een toepassingsmethode die haarzakjes verzamelt met FUE-haartransplantatiemethode die bestaat uit de beginletters van de woorden en in korte tijd transplantatie uitvoert. Dankzij deze methode worden zowel groef- als worteltransplantatie samen uitgevoerd. Haartransplantatie wordt uitgevoerd met deze toepassing, die heel anders kan worden gedaan door middel van folliculaire eenheid extractiemethode. Het is een methode die vrij snel is geaccepteerd sinds de eerste dag dat het werd ontwikkeld. Folliculaire eenheidsextractie, een toegepaste methode, heeft veel voordelen.

ICE FUE Haartransplantatie Methode (Folliculaire Eenheid Extractie) Toepassingstechniek

Deze toepassingsmethode wordt in drie fasen uitgevoerd. Eerste stadium, verzameling van weefsels (grafts) op het gebied waar het haar wordt verwijderd bij haartransplantatie Maakt. De tweede fase is het openen van kanalen voor het planten op de huid. De laatste fase is de transplantatie van de resulterende haarzakjes.

Bij haartransplantatie worden grafts verzameld die weefsels betekenen op het gebied waar het haar wordt verwijderd. Aan het einde van de collectie, in een zeer korte tijd gemeten in seconden en tegelijkertijd, worden beide kanalen geopend en wordt de haarfollikel ingebracht. In andere normale toepassingsmethoden worden deze bewerkingen twee keer uitgevoerd en in afzonderlijke toepassingen in één gevallen swond.

Bijzonderheden van de ICE FUE-methode

Een lokaal gestileerde verdoving naar het gebied waar het haar zal worden genomen Geldt. De wortels in het gebied waar het haar op de huid zal worden genomen, zijn ze worden beide losgemaakt door middel van het apparaat en vervolgens afzonderlijk genomen. Je niet. wat weefsel in de verzamelde haarzakjes en omdat de haarzakjes daarom wordt het onderworpen aan een klein scheidingsproces. Dan ben je klaar om te planten. zal worden binnengebracht. De folliculaire eenheidsextractiemethode heeft een omdat het geen problemen heeft, worden de te bereiden wortels implantaten één voor één genoemd wordt geplaatst via bekende medische hulpmiddelen. Zonder te wachten er wordt ook begonnen met planten.

Gekwalificeerde gespecialiseerde artsenwortels in de hoofdhuid Plaatsen. Dankzij het speciale ontwerp is de structuur vrij dun en puntig dankzij het implantaatgereedschap, de haarzakjes met de meest ideale vorm heeft het vermogen om te plaatsen. Haarzakjes met de bevoegde hand van de arts zijn een vorm en hoek van de huid. Via dit apparaat u de geperste wortels zijn goed geplaatst in de huid van het hoofd. Aan de ene kant heeft de arts tijdens het uitvoeren van het transplantatieproces, aan de andere kant, de ontbonden haarzakjes wordt in een pen geplaatst. Zo worden de wachttijden van de wortels geminimaliseerd het zal worden verminderd. Laagste dankzij folliculaire eenheid extractie toepassing zeer snel op de huid van het te transplanteren haar om beschadigd te raken er vindt een genezingsproces plaats.

Voordelen van Folliculaire Unit Extractie Applicatie

Dankzij deze methode kan een zeer frequente transplantatie worden uitgevoerd dankzij de uit te voeren haartransplantatie. Frequente beplanting zorgt er ook voor dat het een natuurlijk uiterlijk krijgt. Dankzij de methode wordt het verlies van de haarfollikel geminimaliseerd, zowel tijdens de transplantatie als omdat de wortels in zeer korte tijd wachten. Omdat het gemakkelijk is om zowel hoek als richting te geven door de pen waar het haar is geplant, kan het de hoeken van de haarzakjes veel gemakkelijker vormen. Dankzij deze methode, die de kans geeft op directe transplantatie naar het gebied van nood zonder schade aan het bestaande haar in het hoofd te veroorzaken, biedt het het voordeel dat het zelfs kan transplanteren bij mensen wiens haar niet volledig is afgeworpen. Tijdens de transplantatie wordt een gat ter grootte van de wortel van het haar geboord. De operatie wordt overwonnen met minimale verspilling.

Andere artikelen vindt u op onze site:

Wat zijn de voordelen van walnootgordijnen? Walnoot membraan voor acne, acne, long

Voordelen van appels en nadelen van appels

Haartransplantatie op wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Sa%C3%A7_nakli